Fyra fittor och en kuk

Lina och Rita var ett härligt tvillingpar, 19 år gamla. Jag kände dom sedan ett par år och hade haft mycket skoj med dom. Kåta och spralliga var dom så det förslog. Knullat med dom hade jag gjort många gånger.

Den här kvällen som jag skall berätta om var tvillingarna och jag på väg hem till mig. Vi var alla tre avgjort inställda på några sköna knull.

Strax innan vi kommit fram till min port dyker tvillingparet Mia och Fia upp. Dom är bara 17 år men ett par riktiga läckerbitar. Hej, ropar dom till oss. Får vi följa med dej Danne och tjejerna upp till dej?

– Det går inte alls. Vi har en del vi ska uträtta tillsammans.
– Vi vet nog att ni tänker knulla och då kan vi också vara med.
– Det går inte. Hur kan ni tro att jag skulle kunna klara av fyra tjejer.
– Det kan du säkert. Nog klarar du väl fyra sprut på en kväll, du din djäkla storkuk. (Mia och Fia kunde vara rätt grova i mun)
– Kanske. Säkert hade jag kunnat det då jag var tjugo år men nu är jag ju trettio.
– Skitsnack, räcker inte kuken din till så kan du alltid fingerpulla.
– Mia och Fia. Hör här! Om ni får följa med upp så får ni inte hetsa mig. Låt allt få ske i min takt och efter mina regler.
– Visst, men du måste göra det skönt för oss, inte bara för Lina och Rita.
– Överenskommet sa jag och satt nyckeln i portlåset.

När vi kommit in i min lägenhet och slängt käft en stund kom jag på hur vi skulle lägga upp kvällen. Jag sa till tjejerna att de skulle ta av sig nakna alla fyra. Inget problem. Strax stod där fyra unga, välväxta tjejer framför mig med putande bröst och vackra trianglar där nere. Jag kände hur kuken svullnade innanför mina byxor. Det här skulle bli skönt och kul.

– Nu tjejer gör vi så här. Ställ er alla på den här sidan matsalsbordet och lägg brösten över det. … Så ja, det ser bra ut

Längst till vänster stod Mia, så Fia och Lina och Rita. Som de stod där framåtlutade kunde jag se öppningarna på deras söta fittor. Mycket inbjudande minsann. Kuken styvnade alltmer.

Jag gick fram och ställde mig intill Mia och Fia. Jag stack in två av vänstra handens fingrar i Mias fitta och två av högra handens fingrar i Fias. Och så lät jag fingrarna löpa in och ut. Mycket snart blev tvillingarnas fittor plaskvåta. Jag juckade in mina fingrar en tjugo, trettio gånger ungefär. Mia och Fia njöt och gav ifrån sig små kvidanden. Jag tog ut fingrarna, slickade av dem och ställde mig bakom Lina och Rita och gav dem samma behandling som Mia och Fia fått.

Oj, vad fittsaft jag fick på fingrarna. Mia och Fia ropade i korus:

– Vi vill ha kuk, vi vill ha kuk, vi vill ha kuk.
– Å, nej ni får vänta ett tag. Här måste det vara rättvisa.

När jag klarat av Lina och Rita hade jag fyra rejält uppkåtade tjejer. Nu gällde det att inte spilla allt krut som fanns i kuken alltför fort. Jag ställde mig bakom Mia och körde in kuken ända i botten. Samtidigt fingerknullade jag Fia. Mia var nu härligt våt och hon gjorde sköna motjuck. Hon började snart skrika ut sin brunst.

– Kör fortare med din djävla storkuk, Danne. Visa att du har lite stake i dig. Knulla mig hårdare, djupare. Åååååååååååh, Danne. Din kuk är super. Min fitta är din.
– Mia, älskling. Du har en underbar fitta. Det är så skönt inne i den, så vått, så varmt, så mjukt.

Jag pumpade på allt snabbare och Mia kom närmare och närmare orgasmen. Hon skrek ut alla knullord hon kunde.

– Fittan min får Dannekuk. Skön knullkuk. Ååååååååååh. Djupare! Snabbare! Jag flyger. Hårdare! Hårdare! Kuken! Kuken! Ååååååååååhh. Jag dör! Vad skönt!

Och så kom så hennes orgasm. Hon kunde inte längre stå på sina ben, ramlade ihop vid mina fötter. Jag var nära orgasm men kunde hålla emot. Jag böjde mig ner över Mias fitta och sög in henne rikliga fittsaft och det gjorde mig ännu kåtare än förut. Kuken stod som aldrig förr.

Jag ställde mig bakom Lina och stack in kuken i hennes fitta. Samtidigt började jag fingerknulla Fia till vänster och Rita till höger. Så hade jag då satt en tjej ur spel och kunde odelat ägna mig åt de här tre återstående. Fia som jag redan fingerknullat en stund var nu nära sin orgasm medan Lina och Rita kunde njuta mer lugnt. Lina fick min kuk djupt i sin fitta i långsamma skjut.

– Det är bra att du inte hetsar, Danne. Låt oss långnjuta.
– Ja, min kära knullbrud. Knulla tillbaka med din röv. Skjut upp den mot mig när jag skjuter in. Det är jätteskönt Lina.

Och vi knullade och vi knullade. Lina och jag var duktiga att hålla på. Vi hade båda långt kvar till orgasm när Fia och Rita, blöta och uppsvullna i sina fittor föll ihop och skrek ut sina orgasmskrik.

Linas fitta var verkligen fin och hennes motjuck kändes underbara. Jag sträckte nu fram min ena hand till ett av hennes bröst och den andra handen till hennes klitta. Nu blev det fart på Lina. Hon vred sig, hon skrek och då kunde jag inte annat än spruta min sperma djup i hennes våta fitta. Våra båda samtidiga orgasmer förde oss in i knullandets skönaste härlighet. Vi föll ihop som trasor på golvet.

Den ställning jag vid knullande kanske tycker är den skönaste är den där jag sitter i en stol utan karmar och har kvinnan i mitt knä med bröstet emot mig. I den ställningen kan jag kyssa henne och jag kan med händerna bakom hennes skinkor dra henne in mot min kuk. Det är en underbar ställning. Jag bjöd in Rita till den och vi genomförde ett sjusärdeles skönt knull tillsammans, hela tiden under djupa kyssar. Å vad skönt det kändes i min kuk!

– Rita hur känns det i din fitta?
– Jätteskönt, Danne. Det här är toppen. Jag är tokig av kåthet.

Och så fick då Rita och jag var sina långt utdragna orgasmer. Rita fick ordentligt med kuksås i sig.

Härnäst tog jag Fia i ett jätteskönt knull. Hon satte sig på bordet med benen dinglande ner. Fittan kom att vara i lagom höjd för min kuk. Fia gav till ett glädjetjut när jag trängde in.

– Du har då världens godast kuk, Danne.
– Det gläder mig att höra. Han trivs vidunderligt bra i din sköna, våta, heta fitta Fia. Fiafitta krama nu kuken snällt!

Och det gjorde Fiafittan. Hon kramade och jag tryckte på. Kram och tryck. Skjut in och drag ut. Fittsaften flödade i Fias fitta. Vi höll på länge med vårt knull. Så exploderade vi båda till slut.

Snart såg natten fem varelser i mina två sängar. En man som gjort sin plikt mot fyra kåta tjejer. En kuk och fyra fittor fick nu sin behövliga vila.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *