Min fru med en annan man

Min fru och jag har varit gifta med varandra i tio år, och hon är sitt fyrtionde år härligt välväxt och bevarad, och det händer att killar fortfarande vänder sig efter henne på gatan. Jag har haft fantasier om hur det skulle vara att se henne älska med en annan man, men det har tills nu bara varit fantasier.

För en tid sedan var vi på en kortare semester i Tyskland och där kom chansen. Iför semestern hade jag barberat hennes triangel och gjort ett snyggt hjärta av hårväxten. Vi hade några härliga dagar på ett lyxhotell där vi latade oss vid poolen. Vi glömde bort att simhallen var reserverad för nakenbadarna och vi måste bestämma oss för att gå eller förnedra oss med dem.

Jag frågade min fru, som blev lite röd om kinderna, men hon tyckte att det skulle vara spännande att vara tillsammans med de andra. Hon trodde nog att hon skulle klara av det, men hur skulle det gå för mig? Undrade hon. Jag tog min tillflykt till bassängen.

När jag vågade mig upp igen såg jag min fru stående vid vår plats och jag förstod att hon totalt glömt sin frisyr. Den skulle säkert väcka uppmärksamhet. Men inget speciellt inträffade den här dagen, så vi var lite besvikna när vi gick upp på rummet för att ordna klädseln inför middagen.

Efter middagen som vi sköljde ner med massor av vin, gick vi till baren där det var en liten dansplatta. Där kom vi i samspråk med ett danskt par i vår ålder och vi fick en gemytlig kväll tillsammans. Vid ett tillfälle när tjejerna gick på muggen sa Jan, som dansken hette att även han och hans fru varit tillsammans med nudistfolket. Han avslöjade att han sett min frus barberade triangel.

De hade blivit så intresserade att de gått till sitt rum för att frisera Juttas triangel på liknande sätt. Den hade dock inte blivit så fin som min frus. Nu frågade han om vi inte skulle inspirera tjejerna till att visa upp sina hjärtan. När tjejerna kom tillbaka tippade vi i dem ännu en specialdrink och sedan dansade jag och avslöjade våra planer.

Jag kände att Lisa blev varm och pressade sin kropp tätt intill mig, och då förstod jag att hon var i den sinnesstäningen och att hon var beredd att ställa upp. Jag lyckades locka henne till att gå ut och ta av sig trosorna. Jag räknade med att hennes kjol som hade knappar framtill skulle tillåta oss att se igenom. Min plan blev över all förväntan.

Då hon kom tillbaka hade hon knäppt upp tre knappar i kjolen och jag såg genast Jans giriga blick. För att han skulle få sin chans dansade jag med Jutta och jag såg att Janne genast gick i intimt samtal på kort distans med min fru.

Vi blev de sista i baren och då hade min fru klättrat upp på en barstol och satt vända mot oss med benen vitt utspärrade. Ingen kunde undgå att se att hon var utan trosor och Janne blev så till sig att han gick mot henne och lyfte upp henne så hennes underliv blev helt blottat och vi kunde tydlig se den tjusiga hjärtformade triangeln.

Nu stod glädjen högt i tak och vi blev till och med ombedda att lugna ner oss, även om vi som sagt var de enda gästerna. Det var ju kön, knulla och erotik i den högre skalan i allt vi sa och nu tycktes inga gränser finnas. Jutta drog iväg med min fru och ropade:

– Ni kommer väl efter grabbar, annars skaffar vi ett par andra!

Nu var det lite stora ord från Jutta, för hon var alldeles för packad och när vi kom upp på rummet låg hon redan utslagen på sängen. Men min fru var i fin form och ville dansa. Vi dansade tätt omslingrade och jag började så sakta lossa hennes kläder.

Jag blev alltmer upphetsad av att Janne satt och applåderade oss och kåtheten steg till oerhörda höjder. Janne hoppade med i vår dans och pressade sig tätt intill min frus stjärt och jag gissade att hon känna hans stånd. Vi fortsatte att vagga till musiken och plagg för plagg föll och först dansade min fru helt toppless och hennes bröstvårtor var stenhårda och stod rätt ut.

Hon var inte passiv. Hon hade tydligen fått sådan smak på Jans kuk att hon drog ner hans brallor och när kuken hoppade fram sänkte hon sig ner och tog den direkt i munnen. Denna situation var det mest upphetsande jag någonsin upplevt och han blev som tokig i att få köra kuken i henne. Fort hoppade jag ur kläderna och ställde mig bakom henne. Jag smekte lätt i hennes fittskåra och hon var drypande våt. Jag gled lätt upp i henne allt medan hon sög Jannes kuk. Tyvärr var jag så upptänd att det gick nästan med detsamma för mig.

Det hade till följd att hon drog Janne över sig och de satte igång ett våldsamt knullande på golvet. Men även de var långt på väg och det gick ganska snart. Hon gick ut på muggen och Janne och jag satte oss i soffan med en drink och kippade efter andan.

Jan lovade mig en omgång med Jutta bara hon kvicknade till. När vår gemensamma älskarinna kom tillbaka från muggen satte hon sig mellan oss och började smeka och runkade med en kuk i var hand. Hon ville ge lite mer, så hon böjde sig mot mig och tog min kuk i munnen. Då passade Jan på att ställa sig på knä bakom henne och så tog han ett nummer på henne bakifrån. Det var hur enkelt som helst och det gick nästan lika fort för honom den här gången och han sprutade massor av sperma över hennes rygg.

Till slut gick det för mig, men nu fick hon hela satsen i munnen, vilket hon aldrig gjort någon gång tidigare. Men nu var vår gruppsex slut. Vi samlade ihop våra kläder och gick till vårt rum där det inte var någon svårighet att somna.

Jag vaknade tidigt nästa morgon och hade otrolig stå kuk och jag kunde inte hålla mig utan kröp på henne och väckte henne med ett ordentligt knull. Detta var en otrolig helg. Det blev inget med Jutta, men det kunde vara. Det viktiga var att jag fått min dröm uppfylld, och jag älskar min hustru minst lika mycket som tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *