Jag delar med mig av min fina tjej!

Det här hände en vanlig fredag i höstas. Jag och min jobbarkompis, Bosse, satt och kollade på TV, det var inget speciellt så vi zappade mellan kanalerna. Anne jobbade sent ikväll så hon skulle inte komma hem förrän någon timme senare.

Plötsligt hittade jag en kanal med en Bikinitävling, givetvis stannade jag där, och vi började både titta intresserat. Jäkligt läckra brudar med rejäla bröst.

När vi tittat en stund så kom Anna, min tjej, hem. Hon kom in och kysste mig på kinden, jag presenterade Bosse som hon inte träffat förut.

Jag märkte att Bosse tittade på Anne’s stora bröst, som syntes rätt tydligt under den tighta t-shirten.

– Vad tittar ni på, sa hon?
– Bara någon tävling på TV, kom och sätt dig , sa jag.

Så fort hon satt sig brdvid mig la jag armen om henne och handen på hennes högra bröst.

– Vad gör du, vi är ju inte ensamma, sa hon tyst!

Jag brydde mig inte om vad hon sa, utan fortsatte massera hennes bröst utanpå t-shirten. Hon rodnade och såg bort mot Bosse i den andra soffan, om han såg något. Det gjorde han men låtsades mycket intresserad av en bikinibrud på TV’n. Bruden hade stora bröst och minimal bikini, den var så liten att det nästan bara var snören!

Jag blev så kåt att jag genast tog fram kuken ur shortsen, den stod präktig och fint nu. Jag tog Anne’s hand och la den på staken och sa åt henne att runka mig! Jag brydde mig inte att Bosse var där och såg på, det gjorde det bara skönare. Anne protesterade lite men började sedan runka kuken.

Det var så skönt att se hennes lilla hand runt min stora kuk, och det alldeles blanka kukhuvudet. Jag märkte att hon gillade det, plötslig tog jag tag i hennes t-shirt och trog av den. Hon skrek till och höll för brösten med händerna. Snabbt knäppte jag upp BH’n och drog bort den med ett ryck! Hennes stora bröst gungade till, och jag drog ned hennes händer till min kuk igen! Hon satt nu där och runkade min kuk medan hennes läckra bröst gungade upp och ned.
Bosse tittade inte längre på TV’n utan stirrade på Anne’s bröst. Anne rodnade mycket och undvek att se på Bosse. Jag höll på att storkna av kåthet nu, jag klämde på henne bröst ännu mer.

– Är de inte läckra tycker du, frågade jag Bosse?

Han kunde inte svara, kåtheten lysste i hans ögon.

– Kom hit och känn på dem, sa jag.
– Nej, skrek Anne!

Hon försökte resa sig men jag höll i hennes axlar så hon kom inte upp ur soffan. Bosse var snabbt över och greppade hennes stora bröst med sina stora händer.

– Vad gör ni säger Anne, förtvivlat!
– Vi bara leker lite, fortsätt runka kuken, sa jag bestämt!

Bosse fortsatt att knåda hennes stora pattar, det gjorde mig ännu mera kåt. Jag sa till Anne.
– Sug mig!

Jag drog ned henne på golvet framför mig och tryckte hennes huvud mot min grova kuk. Hon tog villigt in den djupt i munnen, och sög. Det var så jäkla skönt!

Bosse stod bredvid och visste inte vad han skulle göra. Jag ville att även han skulle få känna hur skön Anne är så ett kort ögonblick höll jag för hennes öron med mina händer och sa till Bosse:
– Dra upp Anne’s kjol, dra av trosorna och ta henne bakifrån!
– Vill hon det, sa han?
– Vad spelar det för roll, jag håller in henne!

Bosse drog snabbt av sig shortsen, han stora kuk hoppade fram. Han ställde sig på knä bakom Anne som låg på alla fyra och sög mig. Han tvekade, jag högg tag i Anne’s axlar och drog henne hårt mot mig, min kuk åkte ända ned i halsen på henne. När Bosse såg det lyfte han snabbt på henne kort kjol och drog av de små vita spetstrosorna. Sen stötte han in sin kuk till roten med en enda stöt.

Anne försökte skrika men det gick inte för hennes mun var fylld med min kuk. Hon försökte vida sig loss men jag höll i henne hårt och Bosse greppade om hennes breda höfter och började rytmiskt stöta sin kuk in i henne.

Det var så skönt att se min fina tjej bli tagen hårt bakifrån av min bästa kompis så det gick för mig på en gång. Jag sprutade hela satsen långt ned i halsen på Anne och hon svalde så fort hon kunde. När Bosse såg det kunde han inte hålla sig utan la hela sin stora sats långt inne i Anne.

Efteråt frågade vi vad Anne tyckte om det.
-Det var så grymt skönt med två kukar i mig samtidigt så det gick för mig också, kan vi inte gör om det igen?

Vad som hände sen får komma en annan gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *