Två men ändå ensam

Jag har gått hela dagen och varit småkåt. Du har varit online och vi har kåtat upp varandra ordentligt via ICQ:n. Du har beskrivit hur du skulle vilja göra med mig och jag har gjort likadant för dig. När jag äntligen får åka hem för dagen har jag en ordentligt våt i trosorna och kan knappt vänta till jag kommer hem och får släppa ut all uppdämd kåthet.

Så fort jag kommer innanför dörren hoppar jag ur kläderna och ögnar snabbt igenom posten innan jag lägger mig till rätta i soffan. Mona händer smeker mina bröst och njuter av att äntligen få lätta på trycket. Jag låter en hand leta sig innanför trosan. När jag känner hur våt jag är minns jag allt du skrivit till mig under dagen.

Då blir jag plötsligt avbruten av dörrklockan. Det är en väninna och hennes två barn som kommer på besök. Jag skärper mig och får på mig lite kläder innan jag släpper in dem. Timmarna går och även om jag vanligtvis tycker om att få besök så önskar jag ändå att de snart ska gå så att jag får fortsätta onanera och tänka på dina meddelanden som fått mig så våt.

När jag är ensam igen gör jag en kopp te och slötittar på TV:n lite. Jag har kvar pirret i musen, men jag bestämmer för att vänta tills jag ska lägga mig för natten. Man somnar så skönt efter en härlig orgasm.

Ändå har jag svårt att hålla händerna i styr. Jag smeker lite utanpå trosan och trots att jag bytt trosor efter jobbet är det en ny blöt fläck mellan benen. Då ringer plötsligt telefonen. Jag svarar och blir både förvirrad och glad när jag hör att det är du. Vi pratar om allt böjligt. Det är första gången du ringer mig hemma. Det märks ganska snart att du vill leda in samtalet på sex. Du pratar om hur hård jag gjort dig tidigare under dagen och jag erkänner att jag varit våt hela dagen. Jag rodnar när jag säger det, och är glad att du inte kan se mig. Du frågar om jag “gjort” något sedan jag kom hem. Jag förstår vad du menar och svarar att jag försökt men inte hunnit än. Du har inte heller haft en chans att få utlopp för din kåthet.

Du frågar försiktigt hur jag är klädd och jag beskriver mina underkläder i detalj för dig. Jag hör hur du flämtar lite. “Hur känner du dig nu då? Fortfarande kåt?” frågar du.

“Ja…. det är jag” svarar jag försiktigt. Samtidigt lägger jag upp ena benet på soffans ryggstöd och lirkar ner handen innanför trosan.

“Rör du dig själv nu?” undrar du. Jag svävar lite på svaret men jag är kåt och erkänner att min hand är innanför trosan. Du stönar lite och ber mig beskriva vad jag gör. Lite trevande börjar jag beskriva Vad jag gör. Att mina fingrar rullar klittan och att jag är mycket våt. Under tiden jag berättar smeker jag mig själv lite hårdare. Jag hör hur du andas häftigare i luren och jag förstår att du runkar. Först beskriver du hur hård du är och att ditt ollon är stort och blankt. Du beskriver hur din hand rör sig upp och ner över kuken.

Sen börjar du i ord beskriva vad du skulle vilja göra med mig. Du använder samma ord som på ICQ:n men det här är ännu bättre. Jag hör hur du flämtar fram orden och jag blir om möjligt ännu kåtare än tidigare. Vi turas om att berätta och när du beskriver hur du vill slicka mig ökar jag takten med fingrarna. Jag gnider klittan och stönar fram att jag snart kommer. “Ja, kom för mig, låt mig höra när det går för dig.” ber du och när det är dags kvider jag fram orden. Du stönar i mitt öra och jag försår att det även går för dig.

Vi stönar och flämtar ut vår gemensamma orgasm och sen blir det tyst en stund. Båda suckar av välbehag. Jag är den som först börjar prata. “Gud va’ skönt det var.” Du skattar lite och säger att det var jättemysigt. Inte hade du räknat med det när du ringde. Hoppats, ja, men inte räknat med. Jag säger att initiativet var bra men att jag aldrig hade gått med på det om du hade frågat först. Vi fnissar och avslutar sen samtalet. Jag kan säga att vi gjort detta till en vana nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *