Jag längtar efter kuk

Efter min erfarenhet med unge Mikael och hans underbara monsterkuk som bokstavligen demolerade min kukhungriga mogna fitta och som efteråt tillsammans med min maken fyllde min gapande svalg med enorma satser av sperma blev livet inte enklare för mig.

Tyvärr fick unge Mikael återvända hem nästa dag utan att hinna spränga min längtande kärringfitta åtminstone ännu en gång. Vad kunde jag göra förutom att sitta hemma, onanera och försöka stilla min brunst med allt jag kunde komma åt. Makens kuk var inte till stor nytta men han hjälpte till med att mata min mus med stora gurkor och tjocka mäktiga äggplantor. Men jag behövde mera, mycket mera, en riktig batong som skulle mätta min enorma bottenlösa fitta.

Brunstig och kåt gick jag ut, kanske en promenad skulle stilla min parningsdrift, hunger efter stora hästkukar, hunger efter monstersprut i alla hål. Min längtan efter kuk har bara blivit starkare, nu var jag helt enkelt på jakt efter kuk, men jag kunde inte helt enkelt hoppa på en karl och be honom knulla mig.

Jag slutade dagdrömma, jag stod framför en resebyrå. Konfunderad och mekaniskt började jag granska reseförslag i skyltfönstret. En stor reklam för en tvådagars båtresa drog min uppmärksamhet, ja varför inte, lite havsluft skulle inte skada.

Utan resultat försökte jag övertala maken att följa med, ”jag blir bara ett stort problem för dig”, skojade han.

Med en liten resväska gick jag ombord, det var en stor, väldigt stor fartyg med många nivåer och det viktigaste med en stor danssal och bar.

Jag bokade in snabbt och skyndade mig äta, lunchtiden var nästan över. Vid bordet satt redan andra gäster, ett par i 50-55-års ålder och ett litet sällskap bestående av en liten ljus flicka och två killar i 18-20-års åldern.

Ena killen var lite mörkare än övriga vilket, konstaterade jag, tydet på hans utländska ursprung. Mörke killen var kraftig och välbyggd, han log gudomligt, jag hade även intryck att han sneglade mot mina överdimensionerade bröst. Vi pratade inte mycket men hela stämningen var behaglig och mysig.

Efter lunchen gick jag ut på däck, det var soligt ute, lite vindigt men varmt, så jag beslöt mig att sola lite i min, för min ålder smaklösa bikini. Överdelen var egentligen inte så liten men helt oadekvat för mina monstertuttar och ålder. Bröstvårtorna var helt synliga. Med underdelen var det inte bättre situation, lilla tygbiten täckte knappt min rakade mus.

Mörke killen passerade par gånger och betraktade mig, han även hälsade sista gången han gick förbi. Vid middagen pratade vi lite mera sinsemellan, det såg ut att mörke killen var ganska sugen på mig, lyckades par gånger även vidröra mitt knä men var ganska osäker. I alla fall beslöt vi att vi alla skulle mötas i danssalen efter middagen.

Efter middagen tog jag tid på mig, inte att jag var apatisk eller viljelös tvärtom, jag brann av iver, ville så fort som möjligt se ynglingarna igen, speciellt den mörkhåriga killen, men jag ville även komma sist så att dom skulle uppmärksamma mig ordentligt, jag var på jakt efter kuk.

Noggrant valde jag kläder, jag ville se ut så sensuellt och raffigt som möjligt. En svart halvkupad BH som exponerade mina meloner var bara början, svart genomskinlig blus matchade den vulgära BH-n den dolde inget utan bara frestade ännu mera. När det gällde kjolen tvekade jag inte en sekund, min ultrakorta minikjol med snöre baktill var ett perfekt val, lilla tygbiten kunde inte ens täcka halva rumpan. Svarta överknästrumpor på högklackade lacksandaletter med kardborrband och stor strutsfjäderbesats gav en riktig ludereffekt. Trosor, trosor, jag funderade men till slut beslöt jag att dom inte var nödvändiga, dom skulle nog bara vara i vägen. Ferrariröd läppstift och diskret smink en enkel högt uppsatt ungdomlig frisyr och jag var färdig. Sista blicken i spegeln, jag var nöjd, väldigt nöjd.

När jag gick in i svagt belysta ljudliga danssalen hade jag först svårt att hitta mina nya vänner, dom vinkade åt mig, med raska steg på skyhöga klackar begav jag mig mot deras lite avskilda bord. Även den äldre paret hade kommit. Utifrån männens sexhungriga blickar förstod jag att jag träffade rätt, mitt i centret när det gällde min outfit. Deras hängande hakor och gapande mun var komplimang för min prestation.

Jag satte mig bredvid den mörkhåriga killen och tryckte mig intill honom. ”Nå pojkar skall vi dansa lite”, hojtade jag till eftersom musiken var ganska högljudd. Äldre paret var snabbt ute på dansgolvet medan jag fick vänta lite tills min kavaljer fattade mod.

Det var mycket folk på dansgolvet, jag tryckte jag mig tätare och tätare mot den unga kroppen och pressade hårt mina meloner mot hans bröst. På magen kände jag hans nu redan hårda kuk, den rullade över min buk och jag hade känsla att den den pulserade och slog som en väckarklocka. Mina ben började bli degiga och när han berörde min skinka med handen och smekte springan mellan skinkorna med långfingret trodde jag att jag skulle rasa. Min tantfitta var helt genomvåt och när han började knåda min stjärt uppfattade jag till min fasa att mina fittsafter började rinna nerför mina vita lår.

Jag tog honom i handen och gick på skakiga tillbaka till bordet. Trots att det var halvmörkt kunde alla se hur rosiga vi var och att vi flämtade som djur inför parning. Unga damen blinkade mot mig och log medan den äldre låtsades att inte märka något.

Vi satte oss ner, med skakig hand nervöst började han sakta smeka innersidan av mina lår. Jag satt på stolkanten och särade bena så att han kunde lätt komma åt min nakna droppande fitta. Hans hand var kvickt på min mus, han flåsade och flämtade medan han sakta körde in ett finger i min fitta. Snart var tre fingrar djupt i min mus, killen pumpade mig allt snabbare. Jag vred på höften och ylade dämpat, skamlöst var jag på väg att få orgasm mitt i en dasnssal. Jag bet underläppen, tog med båda händer killens hand och började stöta våldsamt med höften mot hans fingrar. Jag började darra, skaka, en väldig klimax vältrade genom min kropp, orgasmen kastade mig nästan av stolen, oförskämt, tygellöst tjöt jag dämpat ut min orgasm mitt i restaurangen.

Efter en tid lyckades jag komma till sans, jag tittade runt, den unga killen hade dragit fram kuken under bordet och runkade sakta. Det var inte en liten kuk han runkade och med varje sekund blev den större och större. Jag flämtade till, kuken var stor som en polisbatong, jag kunde inte tro mina ögon, för andra gången i livet hade jag en ung hästkuk i framför mig. Fascinerat tog jag kuken i handen och började sakta runka jätten, ollonet glänste av riklig försats och utan att fråga gapade jag allt jag kunde och mitt i danssalen började suga kuk. Då och då fick jag dra ut kuken för att slicka i mig hans rinnande kuksaft.

Jag sneglade mot övriga, den unga flickan var i full fart att runka sin killes kuk medan den äldre herren masserade sin kuk ovanpå byxorna. Kvinnan var på väg att gå men maken höll henne med andra handen.

Plötsligt, utan förvarning började kuken rycka, med enorm tryck avfyrade min hingst enorm sats sperma direkt i min svalg. Jag trodde jag skulle kvävas, drog ut kuken ur munnen men nästa sats träffade mig rakt i pannan. Killen tryckte ner mig snabbt mot kuken och fortsatte att skjuta sats efter sats. Spermafloden ville inte ta slut, jag kämpade, ville sluka allt men mängden var enorm, nedför hakan droppade sperman över killens kuk. Till slut avslutade han sin fyrverkeri, andfådd slickade jag upp rester av sperma från hans kuk, rättade till av sperma fuktiga håret tog hingsten i handen och började släpa honom mot utgången, jag var vild av åtrå. Det var inte säkert att han hade packat ned monstret men jag hade inte tid att förlora, jag behövde kuk omedelbart, fittan, min skälvande fitta törstade efter kuk.

Redan vid utgången började vi tungkyssas vilt. Hans fingrar började leta sig fram till mitt röv, med två fingrar i arslet stönade jag medan han bet mina blottade plasthårda bröstvårtor. Vi flyttade på oss, de flesta passagerare var redan i sina kabiner eller på restaurangen så båten såg ganska övergiven ut.

Snabbt hittade vi en skymd, svagt belyst separe, hektiskt särade han mina ben och började glupskt äta min fitta och röv. ”Knulla mig, knulla mig”, bönade jag, ”jag vill känna din monsterkuk, din underbara balle djupt inne i min kärringfitta”.

Jag behövde inte upprepa, killen tog kolossen i handen, rödlila kukhuvud såg hotfullt ut. Sakta närmade han kuken mina fittläppar, utan stort motstånd gled ollonet in, jag stönade, ”djupare, djupare, älskling”, bad jag.

Kuken penetrerade allt djupare och djupare, även jag var osäker om den skulle få plats men jag ville ha hela kuken, till roten. Enorma testikler slog mot mina lår, med bena högt uppe på hans axlar hade jag emottagit hela kuken, hela kuken till roten. Jag flämtade, kuken var även för mig väldigt stor, jag hade känsla att han skulle klyva mig.

Sakta började killen jucka, långsamt gled kuken in och ut, efter varje stöt ökade han tempo. Ny orgasm började närma sig som ett åskväder. Den träffade mig som en blixt som en elektrisk stöt och kastade mig runt på den låga hörnsoffan förutsett för passagerare.

Nästan medvetslös låg jag på soffan. En hand torkade min panna, jag öppnade ögona, bredvid mig satt den unga flickan och log. ”Kan min kille……”, började hon stamma, ” men bara om du vill…………knulla dig i baken”, hon gjorde en paus och rodnade, ”jag hatar analknull, det gör ont… men om du vill”.

Jag tittade mot hennes pojkvän, han hade redan dragit ut en fin stor kuk och som ett barn som väntar på godis väntade på svar. Jag vinkade åt honom att närma sig, mödosamt men brunsten puffade jag ner min hingst som fortfarande hade ett hård stånd, gränslade honom och började sakta sjunka ner över kuken.

Inom minut var hela jätten inne i min fitta igen, med handen visade jag den andra killen att han skulle köra in sin lem i min drypande röv, jag ville bli dubbelmackad. Ivrigt förde ynglingen kuken till min analrosett, liten tryck och kuken började glida in. Han var nu vild av åtrå, väntade inte på sin vän utan började knulla våldsamt.

Snart var även hans vän i takten och nu hade jag två unga kukar i mig. Jag stönade och tjöt, orgasm efter orgasm vibrerade genom min fitta och kropp, pojkarna hade stor möda att hålla mig kvar på kukarna. Jag cirklade och roterade med stjärten, kastade svettiga pannan fram och tillbaka och tjöt som en sårad rådjur. Den lilla flickan satt bredvid, hon var utan trosor och med handen gned ursinnigt clittan. Jag var som ett otyglad sto. Ingen kuk, inget kunde tillfredställa mig.

Som en vild nymfoman red jag kukarna och bad för mera. Killen med monsterkuken kunde inte hålla sig längre, han slingrade ut sig och paprikaröd, svettig och tydligt andfådd började han runka kuken framför mitt ansikte, jag skulle nog bli matad igen. Som ur en vattenslang började sperman forsa mot mitt ansikte. Fortfarande med kuken i arslet öppnade jag munnen och började lapa i mig killens underbara, smaskiga nektar, stråle efter stråle täckte mitt ansikte och mina monstermeloner, det såg ut att han inte kunde tömma sin pung.

Lilla flickan ville också knulla, med glödande ögon drog hon ut pojkvännens kuk ur min stjärt, särade bena och förde hans kuk in i sin tonåriga fitta. Plötsligt var jag utan kuk, utan kuk när jag ville ha mera.

Jag särade bena, placerade mig på flickans högra sida tog hennes lilla hand och började trycka in den i min omättliga mogna fitta. Först blev hon förbluffad men när hon förstod vad som var på gång pressade hon in sakta hela handen. Hon pumpade mig med handen i samma ursinniga takt som hennes kille knullade henne.

Ingen kunde behärska sig mera, vi nådde climax samtidigt, vi ylade som en vargkoppel medan ynglingen pumpade in sperma i sin flickas fitta. Vi låg ”medvetslösa” en stund. Med sista krafterna reste jag mig särade den unga flickas ben och började mumsa i mig sperman som droppade ur hennes lilla söta, fitta. Gud vad sperman från en ung fitta smakar gott.

Efter att vi gjorde oss i ordning på toaletten trötta men lyckliga återvände vi till danssalen. Äldre paret var fortfarande där, jag satt bredvid min hingst och smekta sakta hans utdragna slaka, utplågade kuk.

Plötsligt reste sig den äldre damen närmade sig och viskade i mitt öra, ”jag såg vad ni gjorde, finns det någon chans att jag upplever samma sak….ni var underbara”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *