Slaven blir ”lurad” men mycket nöjd

Jag vaknade med ett ryck. Var är jag? Har jag drömt alltihop? Innan jag hade fått någon som helst klarhet drogs täcket snabbt åt sidan, Madame satte sig upp i sängen tittade på mig och kommenderade;

”Följ mig”. Madame gick in i badrummet där jag fick sätta mig i badkaret och Madame sa. ”Nu är det dags för slaven att göra morgontoalett. Slaven skall först tvätta sitt skitiga ansikte”.

Madame klev över kanten ställde sig med ett ben på vardera sidan om mig och jag såg rakt upp i Madams kärleksgrotta där först en liten droppe uppenbarades och så en till. När Madams gyllene dryck äntligen kom förde jag upp ena handen och tvättade ansiktet så gott det gick. När Madame inte hade mer att erbjuda fick jag som tack slicka Madame ren.

Drycken var klart koncentrerad och min mage konstaterade detta långt efter att mina smaklökar fastställt att så var fallet. Jag fick duscha Madame och när jag torkat och anmälde klart såg Madame mig hårt i ögonen och frågade. ”Är jag ordentligt ren”? ”Ja Madame”, anmälde jag.

Madame ställde sig bred-bent och lutade sig framåt och tog stöd med händerna mot badkarskanten. ”Slicka mig i min bakre grotta”! kommenderade Madame. Inga problem, eftersom jag hade varit mycket nogrann när jag tvättade Madame. Jag såg Madams bakre grotta som ett ”ihopdraget öga” och började att slicka fram och tillbaka.

Madame började efter ett tag att svanka mer och mer, för att slutligen ta sin ena hand om skinkan och drar isär ”ögat”. Smått flämtande kommenderar Madame. ”Stoppa in tungan i mig ditt svin”! Mitt förarbete och Madams hjälp med ena handen gjorde att tungan ”slank in” nästan obehindrat. ”Ha kvar tungan”

Jag stoppade in tungan så långt det gick och Madame började jucka och efter ett tag var Madame nöjd och lät mig ta ut tungan som värkte eftersom det är jobbigt att arbeta med tungan i dess ytterläge. ”Ställ dig upp och så Madame får se vilket sött svin Madame har”. Jag reste och kunde inte dölja ståndet och Madame log illmarigt och frågade om slaven var hungrig. Utan svar greppade Madame om slavkuken och började runka och jag kunde inte hålla emot utan pumpade ut kuksåsen över Madams hand och arm. Madame lät mig slicka upp allt.

Madame lämnade mig så att jag fick göra resten av morgontoaletten. När jag var klar kröp jag försiktigt ut till Madame. Väl framme anmälde jag mig för Madame som sträckte fram ena foten mot mig och jag började direkt slicka Madams fot. Madame fortsatte att läsa och äta när hon plötsligt skrek ”Oh klockan är redan tio”. ”Om en kvart skall svinet vara klar för avfärd”, sa Madame utan att ens se på mig. ”Idag skall slaven ha detta på sig”, sa Madame och höll fram en rock med fastsydda byxben i matchande färg. ”Skjorta, tröja, strumpor och kappan, slaven skall vara klädd om tre minuter!” Utan att ens svara satte jag på mig kläderna och kunde konstatera att det såg verkligen ut som om jag var helt klädd när jag hade knäppt rocken. Snabbt körde jag in mot city, parkerade i ett garage vid Sveavägen. ”Kom sa Madame”, och drog iväg.

När vi gått ett tag kände jag kylan av rocken mot min bara hud. Madame stannade tog upp sin ”nalle” och ringde ett kort samtal och det enda jag hörde var ”inom fem minuter”. Tack och lov att skjorta och tröja gick ner en liten bit men kylan gjorde att kuken strävade att krypa in i kroppen. Efter en rätt snabb promenad stannade Madame framför en dörr som leder in i en ”Porrklubb”. Utan att Madame behövde säga något öppnade jag dörren åt Madame och följde själv efter. Vid disken satt en mycket söt toppless tjej som nickade åt Madame.

Vi fortsatte förbi tjejen och jag märkte hur hon granskade mig. Jag kunde till och med se ett litet leende. Det var inte det enda jag la märke till. Hon hade fina ”lungor”, och tankarna, fantasierna startade med en gång. Ytterligare en dörr gjorde att jag glömde tjejen med lungorna. Madame stannade och jag öppnade. Belysningen i lokalen var dämpad, på ena väggen visades en film och i lokalen vid en bar stod två tjejer, klädda så som Gud hade skapat dem. Madame märkte att jag tittade bort mot tjejerna så hon förde mig till en av sofforna som var vänd mot filmen.

”Sätt dig och titta bara på filmen”, väste Madame till mig. Jag lyckades klara strupen och anmälde snabbt, ”Ja Madame”. Jag tittade på filmen som handlade om en slavinna och hennes Madame. I ögonvrån kunde jag se att Madame gått bort till baren och överlämnade något till en av tjejerna som efter ett tag högt och ljudligt svarade ”Ja Madame”. Vad var detta? Tjejen böjde sig framåt och det såg ut som hon neg framför Madame.

Den andra tjejen satt en bit ifrån tittade åt mitt håll med skrevande ben. Madame lämnade baren och började gå mot mig så jag koncentrerade mig på filmen där slavinnan låg och slickade sin Madame. Madame satte sig mitt emot och sa, ”Om inte svinet knäpper upp rocken kommer svinet att rinna bort”. ”Ja Madame”, sa jag knäppte upp knapparna och kontrollerade att inget av mina nedre delar syntes. ”Är filmen spännande” sa Madame. ”Ja den är spännande” sa jag. Den mörkhåriga tjejen kom med ett glas till Madame. Efter att hon gett Madame glaset började hon att torka av bordet.

Hon ställde sig mitt framför mig och böjde sig fram över bordet så att hennes bak och rakade fitta kom precis framför mitt ansikte ja nästan i mitt ansikte. När hon böjde sig ännu mer framåt flyttade hon samtidigt isär benen vilket gjorde att hennes fitta sakta öppnades. Jag såg att hon var lite fuktig, och jag kände den härliga doften av en Qvinnas kön.

Det vattnades i min mun. När hon var klar stödde hon ena armbågen i bordet och drog ett finger längs skåran. Jag blev KÅT och försökte att vara oberörd. Madame såg roat på mig och den mörkhåriga gick till baren, samtidigt som den andra tjejen kom fram och ställde sig framför Madame och anmälde, ”Madame slavinnan Ewa är klar”. Madame sa bara ”Sätt igång”. Ewa satte sig på soffan framför oss vände sig om tog upp en massagestav som hon först drog under sin näsa samtidigt drog in ett djupt andetag. Ewa sträckte ut sin tunga och började förföriskt att slicka staven innan den försvann in mellan de läckert rödmålade läpparna. Jag satt som förstenad och kände hur jag började bli kåt.

Ewa vände sig om, satte igång vibratorn och det var ingen tvekan om vad hon gjorde. Under tiden satt Madame och smålog åt mig. Efter några minuter började det rycka i Ewa som samtidigt stönade lätt. Jag satt och såg både på filmen, Ewa och samtidigt föreställde jag mig hur härligt det skulle vara att vara i Ewas situation.

Ewa vände sig om med blanka ögon och anmälde till Madame ”Jag har onanerat mig till orgasm Madame”. ”Bra fortsätt,” sa Madame småleende. Ewa förde staven till sin mun och slickade den ren innan hon med ett lätt leende mot mig försvann. Jag hade ståkuk och var kåt! Ewa gick bort till baren. Filmen var fortfarande intressant och efter några minuter släcktes filmen och Ewa gick upp på scenen. Hon hade tagit på sig kläder! Sakta förföriskt och i takt till musiken föll klädes plaggen av. Nu hade Ewa bara en svart string som skar in i hennes fitta. Jag såg då en liten vit ”lapp” i skåran och tänkte vad pinsamt om det var pris-eller tvättrådslappen som var kvar.

Plötsligt var musiken slut och jag applåderade. Filmen sattes på och efter ett tag vinkade Madame med ena handen. Båda tjejerna kom fram och de ställde sig på varsin sida om mig, två läckra tjejer en halv meter från mig. Ewa hade med en öl som hon ställde på en hylla bakom mig och när hon sträckte sig dit drogs stringen in mellan hennes läppar som var bara en decimeter framför mitt ansikte och jag kunde känna doften av Qvinna.

Madame sa vänd till mig. ”Anmäl dig ditt svin”. ”Ja Madame”, sa jag och anmälde, tittande rakt fram, ”Slaven Erik anmäler sig”. ”Om Damerna tilltalar slaven skall slaven vara hövlig och titta på Damerna”, sa Madame. Jag tackade Madame av hela mitt hjärta i tanken, för nu fick jag på nära håll beundra skönheterna. ”Hej, jag heter Petra”, sa tjejen på min högra sida. Jag kunde inte motstå frestelsen utan började att se Petra ända från knäna upp till det att jag mötte hennes blick. Petra smålog och såg mycket inbjudande ut. ”Vad tycker slaven om mina bröst?” frågade Petra mig och jag var först tvingad att harkla mig innan jag svarade. ”Mycket fina” sa jag och detta var ingen överdrift.

Hennes bröst såg väldigt smekvänliga ut. ”Tofsen då?” frågade Petra samtidigt som hon förde ner sin ena hand till en halvrakad fitta. ”Väl ansad och ser mycket inbjudande ut”, sa jag samtidigt som jag drömmde om att få ”tjäna” Petra. Jag väcktes ur mina drömmar när Ewa sa ”Hej, jag heter Ewa”.

Jag kunde inte vara oartig och se henne direkt i ögonen utan först skulle njuta av anblicken av hennes kropp. Ewa var helt slätrakad och blygdläpparna glänste på ömse sidor om stringen, var hon fortfarande kåt? ”Hej”, sa jag när jag mötte hennes blick. ”Vad tycker slaven om mina bröst”? frågade Ewa samtidigt som hon med ena handen strök sig över bröstet. Hennes bröstvårtor stod rätt ut och jag ville bara stoppa in dom i munnen. ”Mycket härligt uppnosiga företräden”, svarade jag. ”Vad tycker slaven om min fitta?” sa Ewa samtidigt som hon förde ner händerna och försiktigt drog ut stringen särade sina våta blygdläppar som öppnades med ett smaskande ljud.

Jag satt strax nedanför och hade en underbar insyn. Kuken hade rest sig på nytt och Petra flyttade sig och ställde sig bredvid Ewa. Petra drog ett finger längs sin skåra, som villigt öppnades. Petra höll fingret framför min näsa och ofrivilligt drog jag in ett djup andetag och det lät som en bättre suck. Jag kände Qvinnans doft så nära men ändå så långt borta. Ewa började bearbeta sin klitoris med ett finger, samtidigt som jag såg något som skymtade i Ewas fitta.

Madame böjde sig fram, förde en hand under rocken och kände att slaven hade ståkuk. ”Ser det läckert ut?” frågade Madame och fortsatte innan jag hann svara ”Vattnas det i slavens mun”? ”Ja Madame det vattnas i slavens mun”, svarade jag. Madame konstaterade frankt. ”Svin slaven dreglar”, föste undan Petra, vände sig mot Ewa och sa ”Åtgärda”! ”Ja Madame” sa Ewa och drog av sig stringen som sattes på mitt huvud med den ljuvligt doftande delen mot min näsa. Ewa ställde sig så hennes fitta bara någon decimeter framför mitt ansikte. ”Gapa”, sa Ewa och automatiskt gapade jag, samtidigt som Ewa drog ut en tampong ur sin fitta med ett smackande ljud.

Ewa stoppade tampongen in i min mun och jag stängde munnen. ”Sug ur allt”, sa Madame och jag sög så gott det gick. Det smakade fräscht och gott. ”Fixa lite dryck åt slaven”, sa Madame vänd mot Ewa som snabbt svarade och försvann bakom baren. Ewa kom med en glasskål ställde sig framför mig och kissade i skålen. När hon var klar fick jag slicka ren Ewa och det var underbart gott.

Ewa var lite småkåt och vi båda blev lite besvikna när Madame beordrade mig att sluta och öppna munnen, tog tampongen och sa högt. ”Jag har en mycket törstig slav, så vem som helst av er kan mata slaven. Det går till så här”. Madame tog tampongen doppade den i skålen drog upp den skakade den lite lätt och förde den till min öppnade mun. Tack Ewa att du hade druckit ordentligt, det smakade inte så koncentrerat utan jag kunde suga ur det godaste.

Madame tog ut tampongen och jag sa ”Slaven tackar ödmjukast att Madame ser till att slavens vätskebalans återställs”. Madame småskrattade åt svaret, vände sig om och började prata med Petra. Vad konstigt eller vilken tur att det inte var någon annan här, tänkte jag, när jag såg Ewa komma fram ta tampongen, doppa den i skålen och därefter föra den till min villigt gapande mun. Madame ropade till sig Ewa efter en stund och vi blev ledsagade till ett hörnbord precis utanför ”personalingången” som var dold av en vinkel.

Det började att droppa in några herrar och Petra gick upp på scenen. Ewa gick förbi och in i personalutrymmet för att ganska snabbt komma ut. Petra hade fått av sig bh-n när Madame beordrade mig bort till Ewa som stod på knä. När jag kommit fram tog Ewa fram min kuk och började suga av mig. Behandlingen tidigare gjorde att jag kom i en jätte kaskad redan efter 15 sekunder? Ewa spottade ut all kuksås i en liten skål innan hon riktigt kramade ur de sista dropparna. Som tack fick jag ge Ewa en r!
iktig tungkyss. Jag fick tillbaka lite av min egen sperma. Ewa ledde mig tillbaka och drog ur en ny tampong ur sin fitta som var våt av både det ena och det andra. ”Gapa” sa Ewa och tryckte in tampongen i min mun.

Petra hade dansat färdigt kom småleende förbi. När hon kom ut gick hon fram till mig drog ut tampongen doppade den i den stora glasskålen innan hon sa. ”Lite dipp smakar ännu bättre.” Så doppade hon tampongen i den lilla skålen innan den åkte in i min mun. Nu var det fyra tjejer som jobbade och varje gång de kom förbi upprepades samma procedur. Ewa kontrollerade att det fanns ”gyllene dryck” kvar och när det började sina ställde hon sig i vinkeln, kissade i skålen och jag fick gå dit och slicka henne ren. Efter ett tag samlades alla i en ring runt mig och Ewa ställde sig på knä och började suga av mig. De andra tjejerna satt och drog isär sina fittläppar. Några stoppade in ett finger i sin fitta som jag fick slicka ren.

Detta blev för mycket och Ewa märkte att jag var på gång. Ewa avslutade med att runka så att jag sprutade på ett fat. De sista dropparna försvann snabbt in i Ewa´s glupska mun. Tjejerna turades om att med en sked mata mig med sperman som jag fick sköja ner med ett glas av Ewa´s gyllene dryck. Jag vände mig åt Madame och kunde konstatera att Madame var kåt. Detta såg jag i hennes ögon som hade en simmig blick. ”Nu mina flickor tackar jag för hjälpen. Klockan börjar bli mycket och det är dags att åka hem och förbereda nästa uppgift för min slav och slavinna”.

Som tack fick jag slicka ren alla tjejernas stövlar. När vi skulle gå stoppade Petra in en ny tampong i min mun och gissa vart hon hade haft den? När vi kom till kassan fick jag krypa på alla fyra fram till kassörskan som drog ur tampongen ur min mun och ersatte den med en som hon själv hade haft i sin fitta. Detta var det bästa besöket på en porrklubb jag har varit med om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *