Jag, min kille och min bästa kompis

Det här Är en verklig händelse, det hände för några År sen. Jag och min kille Johan Åkte till Göteborg en weekend och eftersom min kompis Åsa också var där träffade vi henne och käkade middag på fredagskvällen. Åsa och jag hade varit kompisar länge och Johan hade också känt henne länge. Jag hade alltid tyckt att hon var vacker och sexig med sitt långa bruna hår, kurviga kropp och smittande skratt och jag hade en känsla av att Johan också tyckte att hon var rätt sjå läcker.

Vi satt och pratade alla tre och drack en hel del, snart var vi alla tre ganska onyktra. Jag märkte att Johan bärgade bli småbåt, han ville gärna kyssas och han tog min hand under bordet och la den på hans kuk som va. Den var stenhård. Jag märkte att han flörtade lite med Åsa och att hon verkade bli smickrad, men det störde mig inte direkt. Johan kunde vara lite flirtig när han blev full men han gjorde aldrig någonting.

Ska vi inte gå upp på rummet och prata, sa Johan plötsligt, fälj med upp på vårt rum Åsa. Åsa följde med upp till vårt hotellrum och vi la oss och pratade och fnittrade på sängen alla tre. Johan låg i mitten med mig och Åsa på varsin sida. Plötsligt vände han sig mot mig och kysste mig våldsamt, tungan djupt in i min mun och när han tryckte sig mot mig känner jag att han har stånd. Kul för mig om ni ska ligga där och hångla gnällde Åsa lite skämtsamt. du får också vara med.. Sa Johan och vände sig om mot henne och pussade henne på munnen. En puss som blev till en djup lång tungkyss. Jag blev förvånad och lite svartsjuk men samtidigt pirrade det till mellan benen när jag såg min kille kyssa min bästa kompis…

nu måste ni också kyssa varan, sa Johan och fäste ihop mig och Åsa. Jag hade varit med tjejer förut, men jag visste att Åsa inte hade det. Jag tryckte mina läppar mot Åsas och stack försiktigt in tungan i hennes mun, hon besvarade kyssen och jag kände att jag var riktigt våt nu. Det var sjå mysigt att kyssas med Åsa att jag inte ville sluta. Samtidigt bärgade Johan smeka Åsas ganska små bröst under tröjan och jag märkte på hans andhämtning och blick att han var riktigt kåt nu. Jag tog Åsas händer och förde in dem under min tröja, till mina bröst. Hon verkade lite tveksam först men bärgade Ändå smeka dem. Mina vårtor var stenhårda och hon nöp lätt i dem. Johan bärgade knäppa upp Åsas byxor och dra av dem. Sen stack han in handen innanför hennes trosor och stönade lågt.

-åhå, vad du Är våt Åsa.. vilken härligt hårig fitta du har… SÅ drog han av henne trosorna och nu kunde jag också se hennes kåtblänkande håriga fitta. -Jag vill slicka dig, smaka på din härliga fitta, viskade Johan och han hade bara ögon för Åsa. Han kysste hennes mage och fortsatte neråt för att begrava ansiktet i hennes fitta och han bärgade smaska. Åsa njöt högljutt och slutade plötsligt smeka mina bröst, istället tog hon tag i Johans huvud och tryckte det hårt mot sin fitta. Jag såg att Johans kuk var stenhård och när han tittade upp ibland hade han Åsas fittsafter över hela ansiktet och i skägget. Jag låg bredvid och bärgade smeka mig själv, jag var jättevåt och upphetsad men lite svartsjuk över att Johan bara intresserade sig för Åsa. Jag vill ha kuk nu.. Stönade Åsa hest. Knulla mig Johan.. – Det har jag velat göra länge, sa Johan, jag har velat knulla dig sen vi lärde känna varan. Äntligen.. Stönade han och lät kuken glida in i Åsa. gud vad du Är trång.. Åh vad skönt.. Han juckade häftigt i henne och Åsa stönade högt, ibland tittade hon lite triumferande Åt mitt håll och verkade tänka Óha ha, jag knullar din kille. Men på något konstigt sätt gjorde det mig Ändå kåt att se dem tillsammans och jag fortsatte smeka min pulserande fitta.

Jag vill att du ska suga mig, sa Johan till Åsa. Jag har hört att du ska va en jävel på att suga kuk DÅ har du hört rätt.. säger Åsa och drog upp honom och tog hans kuk i munnen. Johan stängde ögonen och stönade högt av njutning. Therese, kan inte du slicka Åsa? Du gillar ju att slicka fitta Gör det skönt för henne.. sa Johan till mig och jag var inte sen att lägga mig mellan Åsas ben och jag började slicka henne på låren upp mot den håriga våta fittan. Hon smakade mums, jag slickade ivrigt hennes klitoris och blygdläppar, lät ett finger Åka ut och in i fittan, säg på hennes klitoris och lät tungan Åka ut och in i fittan som en liten kuk. Jag fick fittsafter över hela ansiktet. Du verkar verkligen gilla att slicka fitta Therese Slicka henne i räven också, sa Johan till mig. Jag vill knulla henne där sen.. Åsa säg och slickade på Johans kuk och pungkulor, hon slickade på ett finger och stack in det i hans anus och han stönade lågt när hon började jucka med det, fram och tillbaka. Samtidigt lyfte jag upp Åsas ben och hennes rumpa så jag kom Åt att slicka hennes lilla bruna skithål. Hon stönade och tryckte rumpan mot mig så jag ska komma Åt bättre. Jag stack in tungan så långt jag kunde i hennes anus och nu blev jag så kåt att jag nästan sprängdes. Nu får du flytta dig Therese, jag vill knulla Åsa, sa Johan med kåt röst. Jag hade aldrig sett hans kuk så hård som när han vände på henne och trängde in i hennes plaskvåta fitta. -åÅÅÅh, vilken skön kuk du har, stönade Åsa till Johan. Gud vad jag har fantiserat om det här.. sa Johan lågt. har du fantiserat Även när du har knullat med Therese? Frågade Åsa. -mmm.. ofta.. sa Johan. Jag låg bredvid och smekte mig själv och kände mig väldigt utanför. De knullade i alla möjliga ställningar, min bästa kompis och min kille.

Jag vill knulla dig i räven, viskade Johan i Åsas ära och så vände han på henne. Blöt upp hennes rövhål, sa han till mig och jag började ivrigt slicka det bruna hålet samtidigt som jag smekte mig själv. Jag stack in först ett finger, sen två och sen hade jag töjt ut Åsas anus ordentligt och då puttade Johan bort mig och trängde in. Åsa stönade och njöt hejdlöst. Johan behövde bara stöta ett par gånger innan det gick för honom och han sprutade sperma i Åsas rövhål.

Du kan väl slicka upp det sa han till mig. Jag kände mig förnedrad men började slicka upp sperman samtidigt som jag körde upp några fingrar i Åsas fitta. När anuset var rent fortsatte jag upphetsat att slicka hennes härligt håriga fitta och hon nästan skrek av njutning när det gick för henne. Johan hade redan somnat och Åsa verkade inte så intresserad av att göra det skönt för mig så jag smekte mig själv till orgasm och somnade sen. När vi vaknade bakfulla på morgonen var det ganska pinsam stämning och vi har aldrig pratat om det som hände. Men jag fantiserar ofta om det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *