Jag tog hennes oskuld

Den här händelsen utspelade sig drygt ett år sen, när jag och min dåvarande flickvän Jennie precis hade träffats. Jennie var 16 år och jag var då 20. Jennie hade under dom senaste åren varit känd i stan som tjejen som kunde få vilken kille som helst men som var för rädd om sin oskuld för att våga. Anledningen till detta var hennes mycket överbeskyddande mor, som under hela Jennies liv sagt att ”Sex ska man vänta med till man är säker på att man träffat sin blivande make.” Detta gjorde att jag, trots hennes utseende, hade tvekat till att ta det avgörande steget med att inleda ett förhållande. Men eftersom det var ett tag sen jag hade haft stadigt sällskap så beslöt jag mig för att löpa linan ut…”Vem vet”, tänkte jag, ”det kanske bara är rykten”

Jennie var en sån tjej som killarna på stan vände sig om för att titta lite extra på. Hon hade mörkbrunt hår ner till axlarna, var ganska liten till växten, vilket gjorde att hon såg om möjligt ännu mer inbjudande ut. Hennes ben var precis lagom fylliga. (eftersom hon alltid hade tajta Jeans så kunde man lätt räkna ut hur dom såg ut.) Jennies bröst var något utav Guds åttonde underverk. Stora och stod alltid rakt ut, innanför hennes alltid lika tajta T-shirts. Skulle tro att halva stan har runkat till deras fantiserande bilder om hur dom såg ut och kändes. Kort sagt, hon var en sexbomb som man tydligen inte fick ha sex med, vilket ibland kändes väldigt frustrerande.

Men just den här dagen skulle bli en dag som gick till historien som mitt hittills skönaste sexminne. Jennies klass skulle ha konditionstest på skolan, och därför följde jag henne till ett litet gym där man kan träna ifred. Vi satte oss på testcyklarna och började trampa för fulla muggar. Vi kunde knappt prata på grund av våran dåliga kondition som gjorde oss andfådda på ett litet kick. Tillslut, när vi hade fått nog av denna plåga, så gick Jennie för att hämta vatten. När hon gick framför mig så såg jag hur svetten på hennes röv visade tydliga konturer av hennes trosor. Jag kände hur det började röra sig i mittenområdet, men eftersom jag nästan var illamående av mitt cyklande så blev det inte synligt i mina ganska stora shorts. Jennie sa kort därefter att hon skulle gå och sola i det solarium som låg i ett rum intill. Jag lät henne veta att jag mådde lite illa och att jag skulle gå mot duschen. Duschrummet är bara ett litet utrymme med två duschkabiner. Jag tog det bortre av gammal vana. När jag stod i duschen hör jag ropas från solariet som låg vägg i vägg :

”Tror du det kommer nån?”
”Nä, det är aldrig någon mer än jag här.” Svarade jag.
”Okej, då kan jag sola näck då.” Sa hon med ett fniss.

Man kan lugnt säga att mina fantasier fick ett frispel. Att föreställa sig Jennie ta av sig sina svettiga trosor och sin säkert lika svettiga BH, gjorde att kuken reste sig på två röda sekunder. Jag började sakta att runka av den i frustration över att jag valt en tjej som retar gallfeber på mig. Att först låta mig veta att hon är näck, för att sen troligen ge mig det gamla vanliga. ”Vänta lite, vi ska inte ha för bråttom”. Men när jag tänkte som allra värst på det så hör jag från solariet att någon kommer.
”Hallå! Är det du Jennie?” Frågar jag lite andfått.

”Ja det är klart, du sa ju att ingen annan kommer hit. Låt oss hoppas att du har rätt. Jag blev rätt less på att sola, kändes så ensamt.”

Jag hörde hur det prasslade i draperiet i det andra duschutrymmet, och hur sekunderna senare vattnet slogs på. Jag tänkte för mig själv att, här står jag med världens stånd och Jennie näck på andra sidan en förarglig plastvägg.
”Har du nån tvål?” Hörde jag från andra sidan.
”Jodå…fast bara sån här pumptvål som sitter fast i väggen.” Vilket faktiskt stämde.
”Då finns det ju bara en sak att göra” sa hon.
Sekunden efteråt prasslar det till bakom mig och in kommer den gudomligaste varelse jag nånsin lagt min blick på. Min haka hängde hon nånstans nere vid mitt praktfulla stånd.
”Kan inte du tvåla in mig då?” frågar hon.
”Ehh…visst” lyckades jag klämma ur mig.

Hon ställde sig med ryggen mot mig och jag kunde bara inse att mina fantasier om henne stämde. Genomblöt och med en röv som putade mot min nu sprängande kuk, gjorde hon mig till ett djur. Men jag tog lite sans och började att tvåla in hennes rygg, men det tog inte länge innan jag började leta mig mot hennes bröst, vars vårtor kunnat skära glas vid det här laget. Jag fyllde mina händer med flytande tvål och lät dom överösa hennes bröst tills dom var så halkiga att dom knappt gick att greppa. Hon stönade ivrigt och tog själv tvål och började sakta att smeta in min överkropp med något osäkra händer. Kåtheten lös i hennes ögon och hennes rörelser blev allt ivrigare medan hennes bröst smektes. Snart så började mina händer att glida ner mot hennes buske. Jag tittade ner och såg där en fitta som troligen aldrig sett en rakhyvel. (Att slicka en helt orakad fitta är som ni killar säkert vet inte det trevligaste, ungefär som att slicka ett frisörgolv) Det var som hon läste mina tankar när hon sa att hon hade sin rakhyvel liggande i sin väska…jag sprang som om jag var jagad av vargar och hämtade väskan.

Kastade upp allt ur den och greppade hennes Ladyshave och en flaska raklödder. När jag kom tillbaka såg hon om möjligt ännu kåtare ut. Jag dök ner och började smeka in hennes fitthår med raklödder. Jag frågade om jag fick renraka hennes fitta. Hon svarade stönande att jag fick göra vad jag ville. Efter att ha tagit bort hennes mörka buske bad jag henne sära på benen så jag kunde komma åt allt. Hon gjorde så och jag rakade hennes blygdläppar rena från allt vad hår heter. Jag rakade även bort håret som omgav hennes rövhål, jag tänkte att ”ska det göras så ska det göras ordentligt”. När jag äntligen var klar så kastade jag rakgrejorna och började långsamt slicka på det nyrakade området. Hon bad mig då vänta lite och förklarade att jag skulle ta det lugnt eftersom hon var oskuld. Hon sa att hon hade hört av sina kompisar att det gör ont första gången. Jag lovade henne att ta det lugnt och att jag skulle ge henne njutning som hon aldrig skulle glömma.

Min tunga började cirkla runt hennes öppning som savade rejält nu. Det ångade varm härlig fittlukt när jag med två fingrar särade på hennes läppar för att ge hennes klitta en omgång. Hon stönade högt och bad hela tiden om mer fastän jag gav henne mer än jag nånsin gett någon förr. Jag förde sakta ett finger mot hennes röda öppning och försiktigt lät jag det glida in. Jennie var nu i ett tillstånd som jag aldrig förr sett nån tjej vara i. Hon skrek och jag fick använda alla mina krafter för att hålla i henne när hon vred sig åt alla möjliga håll. Hon var verkligen härligt trång kände jag. Mitt finger mötte motstånd när det juckade in och ut i allt snabbare takt. Men jag visste ju att jag var tvungen att ”töja ut” henne om min kuk skulle komma in där. Jag har en kuk som jag själv är ganska stolt över. Den är 21cm och riktigt grov. Så jag började sakta att föra in ett andra finger i hennes kokande grotta. Det var med mycke möda och ett skrik som kunnat väcka döda som det var inne i henne. Jag började tappa kontrollen och nu juckade jag hennes oskulds-fitta både snabbt och rätt hårt. Efter ett tag så kände jag hur mina fingrar knappt fick plats när fittan drog ihop sig för sitt livs första orgasm. Hon slet tag i mitt hår och pressade ansiktet hårdare mot hennes klitta. Jag kände hur hon började skaka när orgasmen kom. Jennie skrek ut sin njutning och började att prata som om hon inte gjort annat än knulla i sitt blott 16-åriga liv.

”Slicka upp varje droppe av min kåta fittsaft!!!” skrek hon.

Jag var inte sen att lyda och lapade denna sötsura vätska som om det vore min sista måltid. Nu ställde jag mig upp och sa åt Jennie att : ”nu är det din tur.” Jag bad henne ställa sig på knä och suga min kuk som bara väntade på behandling. Jag såg på hennes blick att hon var lite rädd för den stora kuken som nu var mitt framför hennes ansikte. Jag sa åt henne att ta den så långt in i munnen hon kunde och suga för allt vad hon var värd. Hon fick knappt in den i munnen, men när den väl var inne en bit så sög hon och slickade den så gudomligt härligt. Ibland råkade hon använda tänderna lite men man får inte va kräsen när man har en oskuld vid kuken. När jag kände att det inte var långt till utlösning slet jag bort henne från kuken och lyfte ut henne ut duschkabinen och in i gymmet.

Där la jag henne på ett massagebord som var precis lagom högt för att min kuk skulle kunna tränga in utan att jag skulle behöva klättra omkring. Hon gjorde lite motstånd när jag särade hennes ben. Hon sa ännu en gång åt mig att ta det lugnt.. För att försäkra mig om att det skulle gå lätt att glida in så böjde jag mig ner till hennes fitta, särade på hennes fitta så att hålet var synligt, och spottade upprepade gånger tills det var en flod av saliv vid hennes oknullade hål. Sen ställde jag mig upp…satte ollonet mot hennes sjöblöta öppning och började att bearbeta mig in i hennes kropp. Jag frågade henne hur hon ville ha det. Att jag sakta skulle tränga in i henne, eller om jag skulle köra för fullt direkt så smärtan inte skulle bli så långvarig.

”Ahhhhh…kör in kuken hårt och brutalt…jag vill att min oskuld ska vara så borta som det bara går!! Och du…sluta inte om jag ber dig. Vad jag än säger så vill jag ha mer kuk i mig. Så kör in hela i mig NUUUUUUUUUU!!” Skrek hon.

Jag visste om att det skulle göra ont för henne i början, men jag ville heller inte låta ett sånt här tillfälle gå förlorat, så jag tog tag i hennes lår och stötte in halva kuken på en gång. Jag kände att det var något som brast inne i fittan på henne, och nu var hennes oskuld borta! Sen juckade jag snabbt och hårt till dess att hela kuken åkte in och ut som en oljad blixt. Jag såg att det kom tårar nerför hennes kind, men hon stönade hela tiden som den kåtaste slynan, och därför fortsatte jag att knulla den här lilla trånga 16-åringen. Jag hörde att gråten tilltog och bröt därför mitt löfte när jag drog ur kuken.

Men innan jag hunnit fråga hur det var så torkade hon tårarna och flög upp och ställde sig framför mig med röven pekande mot mig. Jag förstod vad hon ville så jag satte än en gång kukhuvudet mot hennes fittöppning och rammade hennes inre med mina 21cm. Hon började äntligen att stöna såsom hon gjorde när jag slickade henne, och då förstod jag att smärtan försvunnit. Men hon hade helt klart den trångaste fittan av dom drygt 15 tjejer som jag stoppat min kuk i. Det värkte nästan, men jag tänkte att om hon klarar av att ta hela min kuk så ska jag väl stå ut med lite ont. När vi knullat ett tag till känner jag att hennes fitta drar ihop sig igen för en ny orgasm. Den här gången spänner hon hela kroppen som om hon fått en elchock och skriker ut sitt livs andra orgasm. Sen ser hon på mig och frågar.

”Ahhh…är jag bra?” frågade hon. ”Ända sen vi träffades så har jag suttit uppe och sett på porrfilmer nästan varje natt. Jag försöker bara göra som dom.”
”Du är kanon. Är det lika skönt som du trodde?” frågade jag.
”Ahhh…bättre…fortsäääätt!!!”
”Men du” stönade hon ”Ta mig i röven…jag såg det i en film och jag vill testa ALLT!”

Jag trodde knappt mina öron. Hör sitter en tjej som aldrig vågat ha sex med någon ,och nu vill hon bli rövknullad. Jag sa att jag har testat, men att det kan göra lite ont i början. Men att om hon verkligen ville så kunde vi ju testa. Jag hade ju trots allt på nåt mirakulöst sätt inte sprutat än. ”Du måste…jag har rengjort röven bara för dig!” Sagt och gjort. Jag drog ut kuken och stack in två fingrar i fittan på henne…det rann nästan saft ur henne så jag kunde ta ordentligt med smörjmeden därifrån. Sen stoppade jag in kuken igen i hennes gapande fitta, men samtidigt så masserade jag in hennes rövhål med fittsafterna och lät ett finger sjunka in i henne.

Nu gick det knappt att hålla fast henne. Jag lyfte upp henne med kuken fortfarande djupt upp i henne. Jag tryckte upp henne mot en vägg där hon snabbt fann sig tillrätta. Hon gjorde ett oväntat motjuck som fick hela fingret att sticka in i röven. När jag drog ut det så kände jag att hon verkligen hade rengjort röven. Hon hade tvål som sipprade ut ur henne. Då tänkte jag att nu ska jag ge henne så hon omöjligen kan be om mer. Jag drog ut kuken och den glänste av sås. Sen satte jag ollonet mot hennes halvöppna rövhål och sakta sakta började jag jucka in den. Det var en helt obeskrivlig känsla, för hon verkade njuta av det direkt för hon tog min hand och förde den mot fittan.

Jag förde direkt in två fingrar och nu var det ingen nåd. Jag stötte in kuken i röven på henne tills hon var helt upptryckt mot väggen. Jag kände hur min orgasm kom närmare och närmare och nu kunde jag knappt hålla den inne. ”Jag kommer nu…jag sprutar!” stönade jag. Då slet hon sig loss och kastade sig på knä där hon direkt tog kuken i munnen och körde in den till gommen. Där sög hon den våldsamt och sekunder senare så sprutade jag hennes mun full av säd. Hon ville verkligen veta hur det smakade för hon sörplade i sig minsta droppe av den varma vita sperman.

När vi hämtat oss från extasen ställde vi oss återigen i duschen för att svalka av våra kroppar. Då jag frågade Jennie om hon inte var glad för att hon inte lytt hennes mammas råd svarade hon ”Min mamma träffade nog aldrig nån som du.”

Efter det här så var vi nog bland dom mest sexuellt aktiva i världen. Vi testade precis allt som man kan testa, men efter dryga två år så fann vi det lika bra att separera. Lyckost som får henne efter mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *