Trekanten med Annika

Jag är 45 år, bor i Stockholm, har ett eget företag som sysslar med datakonsultering. Är singel sen två år tillbaka. I somras kom jag i kontakt med ett par här i Stockholm via en chatt på internet. Killen – som jag kom i kontakt med – är 26 hans sambo är 25. De hade gett sig ut i cyberrymden på jakt efter en äldre storvuxen man som ville träffa de tillsammans. En trekant, helt enkelt. Jag var väldigt nyfiken, tyckte att de lät mer seriösa än genomsnittet på nätet. Jag stämde väl in på deras önskemål – jag är 198 cm lång, väger 110 kg, en del muskler även om lite har förvandlats till fett de senaste åren. Killen hade börjat snacka om huruvida jag var välutrustad eller inte, jag vägrar svara på sånt, men försäkrade honom om att ingen skulle bli besviken. Jag är väldigt välutrustad och uthållig, men att skryta om sånt på chattar känns inte trovärdigt tycker jag.

Jag tog det kallt, inväntade deras initiativ, man vet ju som sagt inte vad folk har för sig på nätet. I det här fallet blev det på riktigt, och som det visade sig mycket mer på riktigt än vad killen – som heter – Josef – hade räknat med. Jag träffade de för första gången på en uteservering inne i stan. Det var en av de få stekheta dagarna i somras, i mitten på augusti. Jag var lite tidig, men satte mig vid ett ledigt bord utanför och beställde en kall öl. Snart ser jag ett par som kommer gåendes längs trottoaren. Jag fattar direkt att det är de, på grund av Josefs beskrivning av sin flickvän Annika, som hon heter. Jag höll på att stjälpa ölglaset.. Vilken tjej! Jag hann spana in hennes kropp ordentligt när vi hälsade på varann och de satte sig.
Det som tilltalade mig mest sådär spontant var hennes längd. På grund av mina egna 198 centimetrar föredrar jag kvinnor som är riktigt långa, även om det är ganska sällsynt. Hon var 185cm, precis som Josef hade beskrivit. Annika hade ganska kortklippt blont hår, inbjudande gröna ögon, och ett par bröst som man bara inte kunde slita blicken ifrån – äkta dessutom..
Stora, härligt runda, de rörde sig och guppade under hennes tajta vita linne. Jag lade märke till hennes navelpiercing, och hennes underbara rumpa täckt av en ganska tajt, lång röd kjol.

Jag försökte koncentrera mig på att snacka med Annika, det var ju hon jag var intresserad av, och hon tinade lite grann efter ett par öl. Jag kunde inte heller låta bli att fantisera om hur det skulle vara med henne, jag spanade in hennes långa långa ben som aldrig verkade ta slut, och hennes bröst… oj… Hon var inte trådsmal, till och med lite mullig på vissa ställen, men det gjorde mig bara ännu kåtare på henne. Josef märkte nog mina blickar, och det gjorde honom helt klart upphetsad, fast säkert också lite orolig. Annika verkade inte ta intryck av att jag såg på henne intresserat, vi bara pratade på om det ena och det andra. Jag blev faktiskt lite besviken, det kändes trots allt som det inte skulle hända någonting mellan oss. Till slut var jag tvungen att fråga dom. -Hur blir det då? Vad hade ni tänkt Er? Hur tycker ni det känns?

De satt tysta en stund, tittade på varann. Josef verkade nervös. Till slut svarade Annika:
-Vi kan väl äta middag hemma hos oss, så får vi se.
Äntligen.. tänkte jag för mig själv…

Eftersom vi hade druckit blev det ingen bilresa, vi tog pendeltåget till Spånga där de bodde. De bodde bara fem minuters promenad från stationen. Annika skulle gå in i affären och handla mat, jag och Josef fortsatte hem till dom. Nu hade jag några minuter ensam med honom för att höra mig för. Lägenheten var ganska liten, två rum och ett litet kök. Smakfullt inredd. Jag började genast fantisera för mig själv om hur och var jag skulle knulla henne. I den stora sängen, i den tvåsitsiga soffan, eller den tresitsiga soffan, eller kanske på det långsmala soffbordet, hon liggande på mage… framför spegeln i hallen eller i badrummet…

-Nå? Vad tror du? frågade jag Josef. Han såg nervös men nöjd ut.
-Vi får väl ta en sak i taget, svarade han.

Snart kom Annika, och medan Josef diskade och lagade en enkel middag, satt jag och Annika i den tresitsiga soffan och småpratade. Jag lade märke till hennes tatuering precis ovanför fotknölen. Hon är inte världens vackraste kvinna, men det var någonting med henne som gjorde mig tokig där just då. Hon var nu tydligt lite nervös hon med. Jag försökte vara lugn och trygg, jag märkte att hon gillade det, vi skrattade när hon spillde ut vatten på soffsitsen mellan oss. Hon lutade sig över litegrann och försökte torka upp det, jag var där med handen också, och vi rörde vid varann. Ögonblickligen såg vi på varann. Då visste jag. Just då.. Jag närmade mig lite, och sakta möttes våra läppar. Vi kysstes. Hon lade sin hand på mitt lår. Jag lade min hand på hennes höft, och med ett bestämt handtag drog jag henne närmare. Min tunga i hennes mun nu… gud vad gott hon smakar… Vi kysste varann långsamt.. ganska länge.. Innan jag avbröt kyssen smekte jag henne över det vänstra bröstet, och märkte hur hennes bröstvårta reagerade blixtsnabbt på det. Då kom Josef med maten…

Vi satt i sofforna och åt. Jag kastade en blick på Annika och log för mig själv åt hennes blossande kinder. Jag bestämde mig då för att vid lämpligt tillfälle testa att utmana henne.
Jag kände på mig att det var upp till mig att tar initiativ om det skulle bli något. Annika var nog inte van vid sånt, Josef verkade vara lite av en mes.

Efter maten började jag prata om hur gott det skulle vara med lite glass. Jag var inte alls sugen på glass, men chansade på att de inte hade det hemma och att Josef skulle vara den som sprang iväg till affären. Chansningen gick hem. Josef gick, och jag hade en stund helt ensam med Annika. Vi tittade på varann i tystnad. Jag log, hon fnissade lite generat.
-Res dig upp, Annika. Ta av dig kläderna.
Hon tittade på mig. -Va? Men vänta, vi kan väl…
Jag avbröt henne. -Nu. Gör det. Jag vill se din sexiga kropp. Du är så jävla sexig, Annika.
Hon såg på mig med en lite förvirrad blick. Men sakta reste hon på sig, och ställde sig mitt på golvet framför sofforna. Hon började med linnet. Jag kände hur det styvnade i byxorna när jag fick syn på de underbara brösten som hölls inne av en svart push-up BH, den var uppenbarligen lite för liten för henne. Josef hade sagt till mig att hon hade 80C i BHstorlek. Det stämde nog. Annika var besvärad av att ta av sig på det här sättet, det syntes.
-Fortsätt, sa jag, försökte hålla en lugn men bestämd ton i rösten.
Kjolen gled ned för hennes långa ben. Hon hade ett par svarta string på sig. Helt fantastiskt. Hon var ganska smal över höfterna. Jag vinkade med fingret, hon tog ett par steg fram. Jag satte mig på soffkanten. -Vänd dig om nu, låt mig få se på dig… du är så himla fin…
Annika vände på sig. Jag blev ännu hårdare i brallorna. Vilken rumpa… Ganska liten och rund. Perfekt. Inte för vältränad. Jag gillar en rumpa som är lite mjuk. Det svarta tyget delade på hennes skinkor. Jag lade mina båda händer på dom, märkte omedelbart att hon skälvde till.
Jag strök min hand över hennes bak, upp lite på hennes rygg. Jag var förvånad över hur lite motstånd jag mötte, jag trodde hon skulle neka mig tillträde till hennes vackra former.
Jag såg att hennes bikinilinje inte var överens med troskanten.
-Brukar du använda såna här trosor? -Nä… första gången jag har string, stammade hon till svar. -Mmm.. härligt… för min skull alltså? Hon skrattade till..

Jag tog tag i trosorna vid höfterna, och drog sakta, sakta ned dom. De föll ned runt hennes anklar, och hon klev ur dem.Jag smekte henne, först nedför ryggen, ned över skinkorna.. ett finger försiktigt mellan skinkorna… en hand uppför insidan av hennes lår, så långt upp jag vågade nu, tills jag försiktigt nuddade vid hennes mjukaste, varmaste kroppsdel. Jag förvånades av hennes reaktion, hon skakade till i hela kroppen, trodde nästan hon skulle falla till golvet. Jag gjorde det igen. Samma reaktion. Hon drog efter andan, och tog ett steg framåt undan mina sökande händer. -Vänd dig om, sa jag.
Hon vände sig om. Jag sa åt henne att komma närmare. Jag placerade mina händer på hennes höfter och tog ett ordentligt tag. Jag lutade mig framåt och kysste hennes navel, och staven som satt där i piercingen. Hon skakade till igen, men jag höll henne hårt. Jag såg på hennes kön, täckt av ljust hår. Jag särade lite på mina läppar, pressade dem mot hennes kön och sakta lät jag min tunga röra vid henne. Hon var redan våt. Inget snack om saken. Och nu kom hennes första egna initiativ. Hon särade lite själv på benen, ställde sig lite mer bredbent, och lade sina händer på mitt rakade huvud. Jag fortsatte kyssa henne där, och med tungan kunde jag sära på hennes förvånansvärt mörka blygdläppar. Jag kom åt hennes klitta, och hela hennes underliv skakade till, hon pressade mig mot henne. Jag slutade för ett ögonblick, bara för att kolla hennes reaktion. Hon pressade mig mot henne igen, viskandes: -Mera… snälla…

Jag förstod att det var längesen Annika hade haft det riktigt ordentligt skönt. Hon var så himla kåt, så hungrig efter beröring. Jag fortsatte med mina händer på hennes rumpa, särade på hennes skinkor, och rörde vid hennes anus. Jag ville se hennes reaktion på det. Hon rörde sig lite undan det, det var nog främmande för henne, men jag gav mig inte. Jag fortsatte slicka henne, och blev mer och mer ivrig med mitt långfinger mot hennes stjärthål. Hon gav med sig lite.. gud.. hon var så underbar…

Jag reste på mig, och omfamnade henne, vi kysstes passionerat, jag knäppte upp hennes BH, den föll till golvet, och jag såg på hennes bröst. -Åh.. gud.. Annika… viskade jag…
De var så underbara… hon fnissade till. Jag tog bröstvårtan mellan läpparna och sög henne, samtidigt som jag hade min hand mellan hennes ben. Hon älskade det.
-Lägg dig ned på soffan, Annika… så ska jag ta av mig för dig….
Hon lydde omdelbart. Jag undrade då om Josef tagit en extra lång omväg för att ge oss tid…jag hoppades det…

Jag betraktade henne där hon låg på soffan, hennes längd räckte över hela soffan, hon la händerna bakom huvudet och såg på mig. Ett helt annat ljus i hennes ögon nu, en mystiskt, mörkgrönt skimmer.
-Smek dig själv… sa jag med hes röst. Hon började, särade på benen lite, och hennes högra hand rörde sig ganska snabbt och bestämt över hennes fitta.
-Sära mer på benen, så jag ser dig.. hur fin du är..
Annika gjorde det, jag såg hur de våta safterna blötte hennes ljusa könshår. Jag började klä av mig. Hon släppte mig inte med blicken. Jag drog av mig tröjan, och lät byxorna falla. Min kuk var halvt erigerad, men redan så är den väldigt stor. När jag drog ned kalsongerna var jag noga med att se på Annika för att följa hennes reaktion. Jag brukar göra det, det är nästan som ett potenshöjande medel att se kvinnors reaktion på min stora kuk, även om en stor kuk kan lika ofta vara ett problem med somliga tjejer. Den är 23cm, ådrig, framför allt är den väldigt grov. Den är nästan helt rak, men tyngden i kuken göra att den hänger lite nedåt när man står upp. Min pung matchar kukstorleken, och av ngn anledning drar den sällan ihop sig och blir liten. Den var som sagt halvstyv nu där framför Annika, och tydligen räckte det för att utlösa en reaktion hos henne. Hon sa inget, men det gick inte att ta miste på hennes ansiktsuttryck, och hur hennes hand stannade upp mellan benen, för att sedan fortsätta i snabbare tempo.

Jag ställde mig vid henne. Hennes ögon for mellan mitt ansikte och mitt könsorgan…
Jag ville höra henne själv be om den. Jag sa det till henne. Hon var inte sen att svara.
-Kom närmare… jag vill ha dig..
Jag ställde mig på knä över henne, min lem precis hängande över hennes haka. Hon tvekade inte nu. Med glupsk aptit öppnade hon munnen och tog mig. Hon la sina händer på min rumpa och sög mig. Jag kände direkt hur jag svällde och växte i hennes mun. Hon klarade inte av det riktigt, lät kuken glida ut och började runka mig. Det gick inte att ta miste på hur hon njöt av det, hur hon älskade min stora kuk. Hon började slicka och suga på min pung, samtidigt som hon runkade mig snabbare. Jag nöp henne ganska ordentligt i bröstvårtorna, drog lite i brösten, och tog tag i hennes hår för att få henne att suga mig igen. Hon lydde. Herregud….

Jag kunde inte hålla mig längre. Jag ville knulla henne, ta henne hårt här och nu i soffan. Jag tänkte inte vänta på Josef. Däremot ville jag planera litegrann vilken syn som skulle möta honom när han klev in i lägenheten igen och fick syn på oss. Jag ville verkligen visa honom vad hans tjej hade saknat och hur hon njöt av det. Jag reste på mig, och tog hennes hand. Jag ville knulla henne på den andra soffan, därför att det är den man ser när man kommer in från hallen. Hon var alldeles röd om kinderna, het i kroppen, hennes bröstvårtor var hårda och styva hela tiden, och hon strök min kuk och kysste mig när hon gled förbi mig och satte sig i den andra soffan. Hon satte sig mitt i den. Jag gick ned på knä framför henne, tog ett grepp under hennes knäveck och drog henne mot mig så hon hamnade med underlivet strax utanför soffkanten. Jag särade bestämt på hennes ben. Min kuk var stenhård, och jag såg ned på härligheten, Annikas våta, väntande fitta. Fortfarande stående på knä kunde jag komma in i henne. Och jag var skoningslös. Jag greppade henne om höfterna och tryckte in halva min grova kuk. Annika tog emot mig, men hon var trång.. så trång.. Hon låg där och gapade, nästan kippade efter andan, hennes bröstkorg hävde sig upp, och plötsligt kände jag hur hennes fittmuskler ryckte i våldsamma spasmer. Herregud. Bara mitt intrång i henne hade fått henne att komma, och medan de första vågorna av orgasmen sköt igenom hennes kropp, började jag pumpa djupare i henne. Jag kan fortfarande idag inte fatta skönheten jag såg framför mig i det ögonblicket, i det ögonblicket hon fattade att det hade gått för henne så himla fort. Jag lyfte knäna från golvet, mina händer på soffan, och med hårda, bestämda stötar tryckte jag hela min kroppsvikt mot henne. Gång på gång. Jag hörde hennes fitta smaska och plaska, och nu började Annika stöna, rytmiska, djuriska flämtningar. Hon slöt ögonen, och det verkade nästan som hon försökte motstå det som höll på att hända nu – hennes andra orgasm.

Jag var djupt inne i henne då det gick för henne igen, jag lutade mig framåt och tog med mig hennes ben så att hennes fötter stack rakt upp i luften. Timingen var perfekt. Jag hörde Josef komma in. Han såg ju oss på en gång. Jag tittade på Annika. Men hon brydde sig inte det minsta verkade det som. Hon var ju på väg någon annanstans just då, ögon slutna. Jag fortsatte att hamra mig mot henne.

Jag hörde hur Josef hade satt sig bakom oss. Jag hörde hur han runkade. Jag drog mig ur hennes plaskvåta sköte. -Rid mig, beordrade jag henne.
Jag satte mig ned och såg då Josef där mittemot med sin kuk i näven. Hans blick var lite vild.
Jag kastade en blick på hans kuk, och jag såg hur han stirrade på min. Jag skrattade för mig själv för nu förstod jag varför Annika hade reagerat som hon gjort när hon fick syn på min. Hon var inte van vid en stor. Annika gränslade mig. Hon var kåt som ett djur nu, hon sjönk ned utan problem över mig. Jag greppade hennes skinkor, och omedelbart började vi stöta mot varann våldsamt hårt. Jag älskade synen av hennes bröst som guppade och gungade mitt framför ögonen på mig, jag nafsade hårt i bröstvårtorna. Jag tog tag i hennes hår, drog hennes huvud ned mot mitt, viskade i hennes öra: -Din lilla slyna… du är min lilla slyna nu…
samtidigt som jag höll hårt i hennes huvud, började jag lyfta hela min kropp upp mot hennes underliv. Jag ökade tempot frenetiskt, och började också smiska till henne över skinkorna. Först mjukt, sen hårdare och hårdare, sen riktigt hårt och i takt med rytmen jag knullade henne. Det fanns ingenstans för henne att ta vägen. Hon snyftade i mitt öra, ropade ut sin tredje orgasm. Och över hennes axel såg jag hur Josef sprutade sitt säd. Jag var nära jag med, men höll mig… jag skulle ha mer av den här kvinnan….

Annika var i upplösningstillstånd, såg helt klart väldigt tagen ut, hon var alldeles röd i ansiktet, svettig, och ganska slutkörd. Det var uppenbart att hon inte blivit ordentligt knullad på väldigt länge. Jag bad henne vända på sig och rida mig baklänges. På så sätt skulle Josef se hennes blottade fitta, hur min svullna kuk hamrade in i henne. Hon blev lite förvirrad över hur hon skulle ställa sig, jag visade henne bestämt. Hon gränslade mig, hennes fötter på soffkanten, men hon visste inte hur hon skulle stödja sig. Jag tog tag i henne så hon lutade bakåt på mig, och med våldsamma stötar for jag upp i henne. Hon var på väg en gång till. Men jag tänkte lura henne på den orgasmen, så hon ville ha mer av mig senare…

Jag drog ut min kuk, slet av kondomen, och sprutade i kaskader upp på hennes mage och bröst. Kan inte minnas när jag sprutade så mycket säd, det rann nedför henne, ned över underlivet. Hon verkade älska detta, att det gick för mig över hennes heta, svettiga hud. Hon vände på sig och kysste mig, jag ville be henne slicka mig ren, men visste inte hur hon skulle förhålla sig till att ta en nästan helt främmande mans sperma i munnen. Jag bestämde mig för att göra henne ännu kåtare, och sen be henne ta min säd i munnen.

Annika var ju fortfarande oerhört upphetsad, jag hade ju avbrutit precis innan det skulle till och gå för henne ännu en gång. Jag visste att det inte skulle dröja länge innan jag var redo att ta henne igen. Hon satt nu gränsle över mig fast med ansiktet vänt mot mig, vi kysstes, och hon gned sitt kön mot mig. Jag smekte henne över ryggen, ned över stjärten och stannade upp vid analen, smekte den lite, och tittade samtidigt över hennes axel på Josef. Hans min går knappt att beskriva…Han hade sin egen sperma på sig, hans kuk var helt slak, och hans ansikte visade en blandning av upphetsning och svartjuka, eller avundsjuka, jag vet inte vad det var.
Det tände mig iallafall. Han reste på sig och sa att han skulle hoppa in i duschen. Han gjorde det, och jag sa åt Annika att göra honom sällskap. Hon tittade på mig och sa:
-Ok… kommer du sen, eller? Hennes underläpp darrade, jag hade henne i mitt grepp.
-Javisst…

Jag hörde hur de duschade där inne, efter en stund gick jag in i badrummet. Genom det genomskinliga duschdraperiet såg jag hur Annika stod på huk framför Josef och sög honom.
Jag iakttog detta ett tag, kände hur min egen lem började hårdna igen. Det verkade som om de hade lite problem därinne. Jag slog mot draperiet som en symbolisk knackning innan jag drog det åt sidan och gjorde dem sällskap. Det fanns knappt plats för tre personer där, jag hamnade precis bakom Annika, Josef stod lutad mot kaklet. Jag tittade ned och såg hur Annika kämpade tappert för att få liv i Josefs snopp…. men inget verkade hända. Jag gick ned på huk jag också, tätt intill Annika, precis bakom henne. Samtidigt som jag kysste hennes nacke och rygg lät jag högerhanden leta sig in mellan hennes särade ben. Reaktionen var omedelbar. Jag började smeka hennes klitta framifrån med vänsterhanden, med högern smekte jag hennes stjärt, och ståendes på huk som Annika nu gjorde gled mitt pekfinger ganska lätt in i henne. Jag var försiktig, men rörde fingret ganska snabbt fram och tillbaka. Vattnet strilade ned på oss, och både jag och Josef hade nu praktstånd. Annika fick svårt att koncentrera sig på att suga honom nu, känslan av att bli smekt och pullad från båda håll på det här sättet gjorde henne både eggad och lite förvånad. Hon runkade Josef, och han var inte långt ifrån att spruta en gång till, det syntes. Jag reste på mig och drog med mig Annika upp. Min kuk var sprängfylld, det värkte i den. Hon förstod vad som komma skulle, hon lutade sig lite framåt mot Josef, de kysstes och hon hade fortfarande hans lem i handen. Jag placerade ollonet mellan hennes ben, kände hur hon automatiskt sköt ut rumpan lite, och så gled jag in. Jag greppade hennes axlar med båda händerna och med långsamma, tunga juck arbetade jag in i hennes väntande fitthål. Gud, den här känslan, att knulla henne bakifrån stående, upp mot hennes pojkvän som stod framför henne.. helt otroligt! När två blöta kroppar möts, stöts mot varann så plaskar det och låter högt, och det gjorde det nu. Jag ökade tempot, lade händerna om henne och kupade dem kring hennes bröst, hårdare hårdare nu… så ja.. just så..
Annika släppte Josefs kuk, tog stöd genom att lägga handflatorna mot kaklet på varsin sida om honom. Hon började nu stöna riktigt högt, det gjorde mig så kåt så jag tog tag i hennes blonda, ganska korta kalufs och drog huvudet bakåt, samtidigt som jag rörde mig långt inne i henne, hela min kuk i henne.
-Ja… Ja…. just så… kom då.. mera.. snälla.. mera, knulla mig!! Du är så skön! Åh…!!

Långt senare, när det var dags för mig att åka hem, stod jag och Annika i deras hall, Josef låg i sängen. Vi kysstes, och efter en tyst stund sa hon:
-Jag vill träffa dig igen snart, fast bara du och jag.. Vi bytte mobiltelefonnummer, och sen gick jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *