Kåta lesbiska damer

Jag väntade på att min flickvän Maria skulle komma hem, jag var så hemskt kåt att allt jag kunde tänka på var att få knulla henne, hårt och länge. Jag bytte om till ett par svarta nylon”overknee”-strumpor, röda höga skor, en svart läderkorsett med röd kant och röda snören.

Jag lockade håret och satte upp det i en sexig frisyr. Jag rakade min kåta fitta och smörjde in den så den blev mjuk och len. Jag tog fingret och förde in det i fittan, förde det in och ut ett par gånger. Nu var jag redo att knulla min flickvän hur länge och hur mycket som helst. Just då kom Maria hem. Jag gick och mötte henne i dörren, såg hur hon log av synen på min klädsel och min rakade blottade fitta.

Jag låste om oss.- Välkommen hem, viskade jag i hennes öra och kände hur det riktigt bultade i fittan av kåthet. – Jag ska ge dig ett knull du aldrig glömmer, log jag och smekte av henne alla kläderna. Hennes val av underkläder visade att även hon hade att knulla i tankarna, och tydligen haft det redan i morse. Svarta genomskinliga underkläder, en vacker syn.

Jag ställde mig på knä framför henne och drog trosorna åt sidan, det var så sexigt när hon behöll dem på. Hennes fitta var väldigt vacker, jag förde handen över den. Hennes fitta var välrakad och mjuk. Jag bad henne sätta sig i soffan och hon var inte sen att lyda.

Hon särade lite på benen då jag än en gång drog hennes trosor åt sidan. Jag smekte hennes lår vilket fick henne att sära på benen ännu mer.- Åh, jag är så kåt, stönade hon och jag kände lukten av hennes väldoftande, ljuvliga fitta.Hon ryckte till av upphetsning när jag lät min tunga sllicka och suga hennes kåta fitta. Hon var helt skakig av kåthet och hennes fitta dröp av hennes fittsafter.

Jag slickade i mig hennes välsmakande safter och hummade njutningsfullt. Jag lät min tunga glida in mellan hennes våta blygläppar och in i hennes saftiga hål. Jag älskade hennes vackra fitta, den var så söt för att inte tala om hur gott den smakade. I smyg smekte jag min egen fitta över trostyget medan jag fortsatte att föra tungan ut och in i hennes.

Hon var hemskt våt och hon knöt nävarna, jag fortsatte att slicka i mig hennes fittsafter som jag aldrig verkade få nog av. Jag började smeka klittan med fingrarna.- Åh, jösses, det är så himla skönt… mmm, du slickar verkligen… åh, gud så kåt jag är… du slickar verkligen… mmm…. som en gudinna.Jag log och började slicka mer internsivt. Hon kom i en väldig orgasm som fick henne att darra okontrolerat och skrika ut sina lustar.

– Så skönt, skrek hon. Sluta inte!.Jag log och smekte hennes fitta med handen. Jag såg henne i ögonen, hennes blick var alldeles dimmig av kåthet.- Jag älskar verkligen att slicka din våta fitta, sa jag till henne och smekte än en gång min egen fitta över trostyget.Jag var själv så våt att jag trodde det skulle börja rinna längs benen. Jag tog fram en grov dildo som jag slickade på ett par gånger.

– Du är så härlig att knulla, stönade jag och förde in dildon i hennes våta längtande fitta.Jag förde dildon ut och in i hennes fitta tills hon kom i ännu en härlig orgasm. Då förde jag in mitt finger som sedan dröp av hennes fittsafter. Jag slickade av fingret och kysste hennes fitta.- Nu måste jag få slicka dig, sa hon.

– Jag vill göra det lika skönt för dig.Jag nickade snabbt och vi bytte plats, klart jag ville bli slickad av hennes härliga tunga. Min fitta längtade efter att bli knullad och slickad och jag kunde knappt prata, så kåt var jag. Hon slickade i sig av mina safter och jag började vrida mig av njutning och stöna högt.

Hon nafsade lätt i min blygd och förde in tre fingrar i mitt blöta hål. Hon fingerknullade mig och slickade klittan. Min fitta tycktes aldrig få nog. Jag kom i orgasm efter orgasm och jag trodde fittan skulle sprängas. Jag stönade högt då även hon valde att använda dildon.

Hon förde den ut och in med snabba rörelser. Samtidigt slickade hon min våta fitta. Jag var så våt att jag inbillade mig att det plaskade i fittan när dildon gled ut och in i mitt blöta fitthål. Jag och min flickvän knullar bättre än några andra. Det garanterar jag. Våra fittor längtar ständigt efter varandras sköna tungor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *