Jag bedrog min fru i badrummet

Det är lättare än man tror att bli en otrogen äkta man. Åtminstone för mig. Trots att jag älskar min fru och tycker hon är jättehärlig i sängen så gick det som det gick. Det började med att jag satt hemma med Mia och kollade på teve när det ringde på dörren. Det var hennes bästa vän Petra som bodde i samma hus som vi. Hon ville att vi skulle åka in till Stockholm och gå på rockkonsert, men jag hade inte alls lust, utan var mest tjurig.

Det blev lite oväsen och bråk innan tjejerna bestämde sig för att åka själva, så kunde jag ju sitta hemma och sura. Knappt hade dom försvunnit innan en kompis ringde och frågade om vi skulle komma på party. Jag sa som det var, att jag var ensam, och till slut bestämde vi att jag skulle åka över. När jag kom hem till Gunnar var festen redan igång. Ett tiotal personer av båda könen åt, drack och hade kul. Det var överskott på tjejer så hade jag varit intresserad hade det nog gått att få ihop det med någon.

Men några såna planer hade jag inte. Så småningom blev det allt våtare och jag började nästan må dålig och drog mig undan till badrummet. När jag satt där och filosoferade kom det plötsligt in en tjej och sa att hon behövde kissa. Går väl bra, sa jag. Okej då, sa hon. Jag kan kissa även om du sitter kvar. Hon drog upp kjolen och ned trosorna, så att jag kunde se hela hennes mörkhåriga fitta mitt framför ögonen. Medan hon kissade sa jag att vi kunde ju sitta kvar och hålla varandra sällskap där.

Men istället för att ta det som det skämt det var, reste hon sig och låste dörren. Jag var ensam med en tjej med naken fitta inne på toaletten. Hon satte sig på golvet och log mot mig och jag kunde inte låta bli att böja mig fram och kyssa henne. Hon föll bakåt och jag hamnade med kuken mellan hennes lår. Vi kysstes allt hetare och ivrigar och jag blev störtkåt på henne. Fumlande fick jag av mig byxorna och hennes underliv stötte hårt mot mig.

Vi var båda kåta och galna och när jag knullat henne en gång bad hon mig sätta mig på badkarskanten igen. Snart var jag störtkåt igen och ville bara knulla henne, för hon hade en fantastiskt smidig, trång och skön fitta. Försiktigt drog jag undan kuken och la henne på rygg med huvudet mellan toalettstolen och badkaret. Hon höjde knäna och särade benen så att jag kunde komma åt att knulla henne. En stund lät jag kuken leka med fittöppningen, tills hon bad mig komma in i den.

Då körde jag in den i en hård stöt så att hon flämtade och gnällde av upphetsning. Jag körde den hårt in i henne och hela tiden bad hon om mer. Men när det nästan gick för mig drog hon sig undan och sa att hon ville bli knullad bakifrån. Hon ställde sig med händerna på badkarskanten och särade låren så att jag kunde stå upp och knulla henne. När kuken gled in i henne och jag satte ett finger mot hennes stjärthål som var blött av fittsafter, blev hon helt vild och började stöna och stånka.

Jaja, gör så att jag kommer. Stick fingret i ändan på mig. Såjaaa hääärligt knulla mig nu hårt… Och jag gjorde som hon sa. Helt galen av kåthet stötte jag kuken igen och igen in i henne och när satsen kom brydde jag mig inte om någonting utan sprutade rakt upp i henne. Hon stod helt stilla och skakade i hela kroppen medan fittan tycktes vidöppen bara för att kunna ta emot min sperma.

Vi föll ihop i en hög på golvet och kysste och smekta varandra över fitta och kuk Plötsligt bankade det på dörren och en berusad röst sa att han måste in och pinka. Vi log mot varandra och drog snabbt på oss kläderna innan vi tillsammans gick förbi en kraftigt berusad kompis.

Tjejen som jag nyss knullat gick till köket och då passade jag på att ta på mig ytterkläderna och smita ut, eftersom jag började få dåligt samvete. Jag hade ju varit otrogen mot min härliga Mia. Men ibland tänker jag på den kåta tjejen som jag inte ens vet vad hon heter, och får lust att upprepa den sköna knullsessionen med henne igen. När jag kom hem den där kvällen så var Mia i alla fall redan hemma och jag tvättade snabbt av mig innan vi tog ett skönt godnattknull. Även om jag fortfarande hade samvetskval.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *