Min älskade och polarna

Jag måste få berätta om vad som hände en dag för ungefär en månad sedan.

Jag satt ensam hemma i min familjs lägenhet eftersom de andra var hos en släkting längre nedåt i Sverige. Jag hade det rätt så skönt faktiskt, bara sitta och se på TV eller vid datorn hur man ville utan en massa tjafs runt omkring en. Min flickvän skulle koma förbi ikväll också, vilket var bra eftersom vi inte hade haft sex på någon vecka och jag började bli väldigt less på att sitta vid datorn och runka.

Kan nämna här i förbifarten att jag heter Tobias, är 16 år och ungefär 1.75 lång. lagomt byggd, inte speciellt vältränad men inte heller knubbig. Jag har en snopp som är ungefär 7 cm då den är slak och som inte riktigt ryms i sin förhud. Ollonet är allt som oftast framme eftersom jag har ett ganska stort sådant. Jag har väldigt lätt för att få stånd (ibland lite för lätt) och då blir kuken någonstans mellan 14-15 cm, lite beroende på hur kåt jag är. Kan också nämna att jag har en ganska bred kuk med tanke på hur kort den är, ca 4,5 cm i diameter.

Nu hade dörrklockan ringt och jag skyndade mig ut i hallen och öppnade. Där stod min lilla älskling Veronica i klänning och jeansjacka. Jag har tidigare haft en del förhållanden men de har mest varigt barnsliga och jag kan nog säga att det här är mitt första seriösa, det var även med Veronica som jag miste oskulden.

Hon såg jättesöt ut där hon stod och log mot mig så jag flinade lite och gav henne en puss på näsan.

”Hej gubben”
”hej själv älskling, hur har du haft det idag?”
”bara bra. Vet du vad?”
”nä Vaddå?”
”Jag är ruskigt kåt”

hoppsan, Veronica kunde vara rätt så framåt men inte såhär mycket. Jag blev väldigt glad eftersom jag själv var väldigt sugen. Så jag gick fram och smekte henne mellan benen under klänningen. Hon hade mysiga bommulstrosor kunde jag känna och de började bli väldigt blöta.

Hon hade samtidigt börjat lirka upp mina byxor och nu hade hon fått av mig dem, så jag var inte sen att få bort hennes jacka och dra klänningen av den späda kroppen.

”Jag vill ha sex nu direkt älskling” Log hon och gick iväg mot vardagsrummet. Jag tog av mig min t-skirt och mina boxers och sprang efter henne. Hon hade lagt sig på soffan som står framför tv:n i vardagsrummet och hennes lockiga brunröda hår hängde utmed soffkanten.

Hon har en såndär riktigt upphetsande gräddvit hy och en vacker smal kropp med rätt små men gulligt runda bröst och rosa vårtgårdar varsifrån det sticker fram ett par uppnosiga och mycket sugvänliga bröstvårtor.

mellan benen Sitter det en ljusbrun och rätt vildvuxen tofs. Eftersom hon bara brukar raka bikinilinjerna så är den ganska stor och lurvig. Innanför busken kan man skymta ett par rosa blygdläppar som hänger ut.

Jag gick fram mot henne med kuken svajandes mellan benen och satte mig tillrätta med ansiktet mot hennes fitta. Sedan började jag slicka och suga i den blöta slidan. Jag fick härligt varm fittsaft i hela ansiktet samtidigt som min älskade sprattlade och stönade. Jag for runt med tungan i slidan, in i hålet och sen uppåt, mot klitoris. Jag virvlade runt den ett tag samtidigt som jag stoppade in två fingrar i den blöta fittan och började smeka det svampiga området på den främre slidväggen. Nu var min älskling inte långt ifrån orgasm och när jag kände hur musen drog ihop sig mot mina fingrar drog jag ut dem.

”Knulla mig älskling” stönade Veronica fram och gned sin fitta mot mitt ansikte.

Jag reste mig upp och stod på knä mellan hennes ben, lyfte isär dem en aning och satte mitt stora ollon mot hennes plaskvåta slidöppning. Sedan tryckte jag in kuken till botten i henne och började knulla henne i ett vilt tempo.

Min snopp gned skönt mot hennes hala slidväggar och jag kände att hon höll mig om rumpan för att få mig att knulla ännu hårdare. Så det gjorde jag och kuken for in och ut i ett allt mer rasande tempo ända tills min älskade spände kroppen i en vid båge och hennes fitta klämde åt kuken så mycket att jag nästan kom. Hon stönade som ett djur och sjönk sedan ihop på soffan.

Vi låg där och flämtade ända tills dörrklockan ringde!

Här var goda råd dyra! Tänk om det var mina föräldrar som bestämt sig för att komma hem tidigare.

Jag drog på mig morgonrocken och gick fram mot dörren samtidigt som Veronica gick och låste in sig på toaletten. Jag tittade ut genom kikhålet och där stod min kompis Jonas, Jonas är en av mina bästa polare, han är ganska kort, ca 1.65 och smalt byggd. Jag öppnade dörren och hälsade Jonas välkommen (vad ska man göra?)

”Tjenare Jonas, vad gör du då?”

”Tänkte bara kolla om du har för dig nåt, har du klivit upp nyss?”

Jag hörde några steg och fick en liten chock då Veronica klev fram alldeles naken på väg från vardagsrummet på väg till toaletten.

”Ojdå” sa hon och såg väldigt generad ut samtidigt som hon ryckte åt sig en handduk inifrån toan.

”Jag trodde inte att du hade öppnat än och tänkte skynda mig, Hej på dig Jonas”

”Öhrm.. Hej Veronica”

”Vad är det Jonas” sa jag ”har du aldrig sett en naken tjej förr?”

”hm.. Näää, faktiskt inte” svarade Jonas”

Nu fick jag en liten smutsig tanke i skallen. Jonas är ju himla trevlig och jag har ofta funderat på om hur det vore om en annan kille knullade Veronica.

”Vi höll på att knulla, Jonas” sa jag. ”Vill du vara med?”

Både Jonas och Veronica tittade på mig med stora ögon.

”Se inte så konstiga ut, jag tycker att det vore grymt med en till i sängen och du har väl inget emot det Veronica? Eller…?”

”Nädå…” Veronica verkade vara med på noterna.

Jonas stod bara där, helt lamslagen och generad. Så jag gick fram och började lirka upp gylfen på honom medan Veronica drog av honom tröjorna.

Efter att jag tagit av mig min morgonrock stod vi där nakna alla tre.

Jag Såg nu Jonas kuk växa eftersom han uppenbarligen började bli kåt. Det var lite längre än genomsnittet, säkert 17 – 18 cm men ungefär lika smal som en vanlig snopp, typ 3 – 3, 5 så den såg väldigt häftig ut. Jag gick fram och drog lite i den och även Veronica kom fram och kände. Jonas stönade till och Veronica tog in kuken i sin mun. Jag gick fram och ställde mig bredvid så hon kunde suga av Jonas och mig nästan samtidigt. Det var en skönt kåt upplevelse att stå där med sin polare och bli avsugen.

”Ojfan! Jag höll på att glömma!” halvskrek Jonas samtidigt som dörrklockan ringde ännu en gång. ”Lina ringde ju och sa att hon också skulle komma hit”

Lina klev in genom dörren som inte var särskilt väl stängd och möttes av tre par generade ögon.

”Hej Lina, vill du vara med och knulla” frågade Veronica. ”Nu har vi redan gjort bort oss så mycket så det gör inget om det blir lite till också”

Lina som är en av våra gemensamma kompisar är en kort smal tjej med mörkbrunt hår och härligt stor och bred bak, hon har inte så små bröst men den fina stjärten kompenserar allt, jag har ganska ofta drömt om att sätta på den.

Lina sneglade med en våt blick på våra stående kukar och svarade.

”Jadå, men du blir väl inte arg om jag knullar din pojkvän?”

”Nej, nej, inte blir jag det, men nu går vi och har sex, jag blir alldeles galen av att bara stå här”

Jag hjälpte Lina av med kläderna och Veronica och Jonas gick in i mina föräldrars sovrum.

”Du förstår inte hur fin rumpa du har Lina” sa jag

”Vill du känna?”

Jag tog ett fast grepp om rumpan och drog med andra handen längs med hennes ansade fittskåra. Veronica brukar man få värma upp lite grann för att hon ska bli våt men här var det lika blött som i regnskogen redan nu. Jag stoppade in ett finger i hennes slida och hon gnydde till. Vad trång den är tänkte jag, trots storleken på rumpan.

”kom nu Lina, jag vill knulla”

”Mmmmm, jag med mmmm” stönade hon då jag drog ut fingret.

Vi gick in i föräldrarnas sovrum och såg att Veronica och Jonas hade lagt sig i e 69:a. Hon låg överst och stönade som en besatt medan han slickade och stoppade in fingrar i hennes fitta.

”Nu ska jag lära dig att knulla Jonas!” skrek hon, och vände på sig så hennes rumpa vilade i luften ovanför hans långa kuk. Hon styrde den mot sin fitta och tryckte till. Jag brukar inte nå botten på Veronica med min egen kuk men det gjorde Jonas samtidigt som Veronica stönande och skrikande började rida honom. Duns duns duns lät det då hennes lår smällde mot hans. Den långa kuken gled in och ut i fittan och det bara smackade av kåtsaft.

Lina hade ställt sig på alla fyra i sängen och hennes unga (Lina hade nyss fyllt 15) men stora stjärt gjorde mig hur kåt som helst, jag nästan slängde mig fram och ställde mig på knä bakom henne.

”Knulla då!” skrek hon då jag slickade hennes fitta. Det var en riktig fet bullfitta med tjocka och saftiga blygdläppar så jag var ju i himlen eftersom sådant gör mig vansinnigt kåt.

Men nu ville jag också ha sex, jag tog min feta kuk och gned den i hennes blöta skåra, satte den mot hålet och tryckte till. Gud så skön fitta hon hade!!! Den knep trångt om min kuk och jag kunde känna fittsaften rinna längs med benen. Den var så trång så jag fick arbeta mig in i den, efter ett tag nådde jag botten med ungefär en cm till godo och började jucka. Lina hade knullat förr, det visste jag, men det var med de unga pojkarna i hennes klass och de hade inte samma diameter på kuken som jag. Hon gnydde så högt så vi till och med överröstade Veronica.

”AhhhAAAhhhhhAAhhhhhhhhhhhhhhAAAAAAAhhhhhhhAAAAAAAAAHHHHHHH!”

Hon stönade och jag knullade, Det här var nog en av de bästa dagarna i mitt liv. Att få sätta på Linas vackra rumpa samtidigt som Veronica tar oskulden av Jonas bredvid.

Jag nådde livmodertappen med varje stöt och hon skrek bara högre och högre, jag kände att

Hon började motjucka och tillslut kom hon i en härlig blandning av spasmer och stönanden.

Jag märkte att Veronica satt och smekte sig själv samtidigt som hon såg på oss, för Jonas låg alldeles utsjasad och lycklig längre bort i dubbelsängen.

”69a älskling?” frågade jag och hon log mot mig.

Jag la mig ned på rygg och fick efter ett tag Veronicas kladdiga buske i mitt ansikte. Började slicka och suga på hennes blygdläppar och kände att min egen orgasm kom allt närmre för varje varv hennes tunga for runt mitt ollon. Jag slickade nu hennes klitoris och då hennes fitta började dra ihop sig runt mina fingrar sög jag in hennes söta klitta i munnen och for runt den med tungan. Hon kved till och samtidigt kände jag hur det ryckte i pungen och vi kom med hjälp av varandra i de största och starkaste orgasmer som vi någonsin har fått. Min kuk skjöt stråle efter stråle med sperma i hennes mun och hennes varma fittsafter fyllde min mun.

Det här var den bästa dagen i mitt liv och efter att vi vilat oss allihopa så knullade vi med varandra långt in på natten och bestämde oss för att göra om det.

En kommentar

  1. Följde med min sambo till gyn i fredags bara för hon ville att ja skulle följa med det får henne mer kåt när gynokologen gräver mellan benen börja med ett samtal med gynokologen dom satt å prata en stund å jag märkte på min sambo att hon blev kåtare och kåtare…jag fråga henne varför hon ville ha en manlig gynokolog för hon hadde en kvinnlig förut svaret va att det är skönare med en manligt fick ja till svar..våran sex liv är hur bra som helst..visst jag kan bli lite svartsjuk i mellan åt när gynokologen är mellan min tjejs ben å verkligen smeker hennes läppar och stoppar in sina fingrar hon säger ju att hon blir kåt hos gynokologen och det är ovanligt..jag skulle gå på toaletten när hon satt i gyn stolen med han mellan bena och sen när ja kom tillbaka in så luta han sig ner och slicka henne hörde att hon störna till å då bad hon mig å sätta mig brevid henne gynokologen stolen hadde ju ett draperi i mellan så såg inte vad han gjorde så ja blev lite sur å mena på att det va otrohet men då så sa hon man är ju inte här varje dag men det spelar ingen roll mena ja på men när ja satt brevid henne greppa hon tag i min kuk å börja runka den först å den tog hon in den i munnen medans gynokologen satt mellan hennes ben å slicka å sen viskade tjejen till mig om han fick stoppa in den i henne jag va så kåt själv hon sa lite högre så att gynokologen hörde va hon sa så ha pressa om den å sen spruta han henne på magen medans jag stoppa in den i henne å spruta henne full…det va den bästa dagen o hennes hela liv sa hon tur att det är länge kvar tills hon ska tillbaka dit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *