Först titta – sedan röra!

De närmaste dagarna efter Petras äventyr med Sture var enormt laddade av sexuella spänningar. Jag kunde inte komma i närheten av Petra utan att ta i henne och jag gick omkring med konstant fjong när jag återupplevde scenerna ute i gäststugan.

Petra var inte sen att hänga på och sa att om jag ville kunde hon ringa upp Sture och be honom komma över på fredagskvällen. Konstigt nog kände jag mig lite kluven, i huvudet ville jag åter se henne knulla med Sture men i magen kändes lite svartsjuka.

Jag talade om detta för Petra men hon skrattade bara och sa: – Jag ska inte gifta mej med honom – bara knulla! Hon påminde mej också om att det var jag som länge surrat om att hon skulle ligga med andra så nu fick jag ta konsekvenserna när tillfälle gavs.

– Vill du inte att Sture kommer hit så åker jag själv hem till honom. – Det är bara att välja! – Vill du vara med eller inte.

Inför detta ultimatum måste jag böja mej och Petra gick till telefonen och ringde upp Sture.

Fredagskvällen kom och det var med fjärilar i magen jag tänkte på vad som skulle hända. Petra var på strålande humör och kom hem med ett nytt raffset som hon visade upp innan Sture anlände.

Vi käkade gott och delade på några flaskor vin innan vi relaxade i soffan. Det var lätt att prata om vad som hänt helgen innan och Sture menade på att det som hänt inte fick störa vår vänskap.

Han var i alla fall ärlig och sa att natten med Petra var en av de bästa han upplevt i sitt liv och att han inte hade något emot om det skulle hända igen.

Petra hade väntat tillräckligt nu och med retsamma rörelser smekte hon av sig blus och kjol och sa till Sture att han inte skulle behöva vänta länge på att få ta henne igen.

Hon tog oss i varsin hand och ledde in oss i vårt sovrum.

Hon lade sig med uppdragna ben mitt på sängen och sa till oss att få av oss kläderna och göra henne sällskap.

Jag tror inte att två karlar någonsin fått av sig kläderna så fort, och med styva lemmar lade vi oss på varsin sida om henne.

Vi hjäptes åt att föra henne till hennes första orgasm och när jag i efterdyningarna kysste henne viskade hon till mej: – Hämta videokameran så att vi får ett minne av den här natten.

Det tog lite tid att få ihop utrustningen så när jag kom tillbaks hade Sture redan trängt in i henne och knullade henne med fasta hårda tag. Jag fick upp kameran på stativet och slog på ”record” innan jag gjorde dom sällskap.

Ivrigt kyssande hennes bröst och smekande hennes kropp fisk jag vara riktigt nära när Sture slutligen pumpade in sin sperma i hennes fitta.

Han låg kvar en liten stund och när han drog sig ur var det min tur att att få bli tillfredsställd. Jag gled lätt in i henne och åter gick det för mej inom några sekunder. – Det är tur att jag har kukar att välja på, viskade Petra till mej och fnittrade: – Du måste lära dej att hålla igen lite!

Jag rullade av henne och lade mej på sidan om. Vinet, utlösningen och spänningen hela veckan innan hade gjort mej trött och jag somnade ganska snart.

Vaknade så småningom av att sängen inte stod stilla. Trodde först att jag var bakfull men upptäckte snart att det var Sture och Petra som var igång igen. Somnade om och nästa gång jag vaknade var det tyst och stilla. Petra och jag var ensamma i sängen så jag förstod att Sture gått hem.

Smekte Petras spermablöta fitta tills hon vaknade och åter förenades vi i en gemensam orgasm.

Efteråt talade Petra om att Sture var tvungen att gå hem eftersom en gammal lumparkompis skulle komma på besök och vara kvar till söndag. Hon hade bjudit hem båda två på middag på lördagskvällen och sa lite retsamt:

– Har du tur kanske du får se mej knulla båda två ikväll!

Jag fick, till min förvåning, omedelbart fjong igen och med Petras beskrivning – efteråt – visste hon att jag inte skulle säga nej till detta.

Det gjorde jag inte heller men det är en annan historia som kommer senare.

Hör av er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *