Min mogna kollega

Följande berättelse beskriver min första sexuella kontakt med en kvinna som är äldre än mig själv. Jag var 22 år gammal när det hände och Kristina, eller Tina som hon kallas, var 41.
Jag hade ju sett henne massor av gånger på jobbet, men inte direkt lagt märke till henne.
Visst var hon snäll och trevlig när man pratade med henne, men hon var inte typen som gjorde nåt väsen av sig.

Hon stod alltid på sin plats och jobbade, och på så vis blev hon alltid färdig med sina grejor i tid utan att hon behövde stressa.

En fredagskväll, ett par veckor innan semestern, satte jag mig som vanligt i min bil för att köra hem. Det var fortfarande ganska varmt, så jag vevade ner rutan och körde med ”kromad armbåge” ut från parkeringen. När jag passerade busshållplatsen ett tiotal meter bort såg jag Tina där.
Eftersom jag knappast hunnit få upp nån fart så stannade jag till och frågade henne om hon ville åka bil istället, något som hon glatt gick med på. Jag var ju knappast någon främling för henne, även om vi bara växlat några ord i fikarummet.

Så där satt nu Tina, en mogen kvinna med alldaglig charm och en kropp som visserligen inte såg ut som en 20-årings, men som ändå hade de rätta formerna. Jag hade inte direkt lagt märke till det förut eftersom våra arbetskläder satt ungefär som hösäckar, men nu när hon fått på sig en smakfullt urringad och lätt åtsittande tröja och ett par mörkblå jeans med klara tendenser att smita åt här och var så rådde det inget tvivel om att hon vårdade sin kropp.
Hennes axellånga mörkblonda hår var utsläppt och hon spred en härlig doft i bilen.

”Jaha, och var bor du nånstans då?” undrade jag.
”Vet du var bilstereohörnan ligger?” log hon.
”Jadå”
”Jag bor i huset intill”

En bättre vägbeskrivning kunde hon inte ha gett mig. Jag visste exakt var det låg!
Under färdens gång pratade vi om allt möjligt, men vi lyckades undvika att prata om jobbet. Jag fick bland annat reda på att hon var skild och bodde ensam, att hon brukade träna två gånger i veckan och att hon gillade klädseln i min bil…
När vi var framme försökte hon ge mig en 20-lapp för skjutsen, men det kunde jag ju inte ta emot!

”Får jag bjuda på en kopp kaffe då?” undrade hon.

Det tyckte jag var en bra idé, så jag parkerade bilen och vi gick upp till henne.
När jag gick bakom henne i trappan så drogs mina ögon nästan automatiskt till hennes bak, som såg sådär lagom ut. Jag började genast fantisera om hur det skulle kännas att smeka den…

”Sätt dig på balkongen så länge, så ska jag fixa kaffe. Eller du vill kanske ha nåt annat?” sa hon när vi kommit in till henne.
”En läsk duger bra” svarade jag.

Med ett leende tog hon fram två flaskor ur kylen och vi gick ut på den ganska lilla balkongen. Hon hade en liten soffa i plast med tillhörande bord där och vi kom att hamna relativt nära varandra.

”Hoppas det inte gör nåt att det är så trångt” sa hon.
”Nejdå, jag gillar när det är trångt” sa jag.
”Jaså, det gör du??” sa hon och brast ut i skratt.

Då förstod jag vad jag hade sagt och blev väl lite röd i ansiktet.

”Vad söt du är när du rodnar” sa hon och nöp mig lätt i kinden.
”Åh tack…” sa jag och tillade ”du är rätt söt själv”.

Faktum är att hon var rätt söt. Jag hade bara inte tänkt så mycket på det förr. Hon tittade en stund på mig och sa:

”Menar du verkligen det?”
”Ja…”
”Trots att jag kunde varit din mamma?”
”Ja, skönhet har väl ingen ålder” bredde jag på.

Detta fick henne att skratta på nytt. Hon fick plötsligt något busigt i blicken.

”Vad är det mer som inte har nån ålder då? Kroppen måste ju ha det?”
”Nej, den mognar bara”

Jag tyckte att diskussionen började bli riktigt rolig!

”Mognar? Okej, och vilken mognadsgrad har till exempel min kropp då?”
”Svårt att säga såhär på rak arm. Jag har ju inte sett så mycket, men det jag sett ser ut att ha mognat fint”

Hon tittade mig i ögonen och log. Hennes ena hand greppade försiktigt min och förde den mot hennes bröst. Jag trodde knappt att det var sant…

”Om du får känna då” viskade hon ”kan du avgöra bättre då?”

Jag bara nickade. Kunde inte få fram ett ord.
Min andra hand följde snabbt efter den första. Tina vred sig ett kvarts varv mot mig och hon lade upp ena benet på soffan. Jag smekte hennes bröst utanpå tröjan och gissade att det rörde sig om två mogna C-kupor. Det kändes att de inte var helt fasta, men de var heller inte slappa. Hon lutade huvudet bakåt och verkade uppskatta det jag gjorde. Jag sänkte händerna och började dra upp hennes tröja. Hon hjälpte till och drog av den helt. Sedan lutade hon sig bakåt och jag lutade mig efter henne. Jag kysste hennes bröst utanpå bh’n började försiktigt nafsa i det svarta glansiga materialet. Hon gav ifrån sig ett tyst mmm-ljud.
Jag kysste hennes mage och gled nedåt tills jag nådde jeanskanten, knäppte upp knappen och blixtlåset och drog ner hennes byxor några centimeter. Jag kysste hennes trosor, även de var svarta och tillverkade av nåt glansigt tyg. Mina händer smekte hennes lår och jag kände att hon började massera mina axlar och nacke.

Så satte hon sig upp och drog upp mig en bit. Vi kysstes djupt och jag smekte hennes sidor och bröst.

”Kom” viskade hon och drog in mig i lägenheten. När vi kom fram till hennes vardagsrumssoffa drog hon av sig jeansen helt och jag tog av mig min t-shirt. Hon tryckte ner mig på soffan och satte sig på huk framför mig, knäppte upp mina jeans och drog ner dem till knäna. Sedan smekte hon min lem, som vid det här laget blivit riktigt hård, genom kalsongerna. Jag lyfte på baken och lät henne dra av dem och därmed var hela mitt paket ute i det fria!

Hon började slicka på ollonet och masserade samtidigt min pung med ena handen. Sedan började hon suga. Och som hon sög!

I början med långsamma drag från rot till topp. Sedan något snabbare medan hon lät tungan leka med mitt ollon. Så tittade hon upp på mig och runkade mig litegrann, och sedan sög hon lite till. Jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig i all evighet och det verkade som hon märkte det.

”Vi kanske ska spara lite på det goda” sa hon och lade sig på soffan.

Jag drog av mig mina byxor helt och kröp upp så jag låg ovanpå henne. Vi kysstes lite till och under tiden drog jag ner hennes trosor. Jag gled neråt tills jag kom till hennes sköte och kände på doften att hon var på gång! Hennes buske var väl ansad och hon hade bara sparat en liten triangel. Jag slickade hennes blygdläppar samtidigt som mina händer smekte hennes lår och hon började återigen ge ifrån sig ljud av vällust. Så började jag slicka hennes klitoris medan jag försiktigt stack in ett finger i hennes härliga grotta.

När jag tittade upp såg jag att hon tagit av sig bh’n och låg och smekte sina bröst. Hon närmast knådade dem och nöp lätt i de ganska ljusa bröstvårtorna. Jag fortsatte slicka ett tag till och hennes lågmälda ljud började övergå i stönanden.
Hon tog tag i mina armar och drog upp mig, varpå hon såg mig i ögonen och sa:

”Jag vill ha dig nu, Johan….knulla mig”

Jag var inte sen att lyda den ordern…
Hon tog tag om mitt skaft och styrde medan jag tryckte på, och så var jag inne! Det var underbart att känna hennes varma innerväggar mot mitt stenhårda skaft! Jag tryckte mig ända in i botten, till både Tinas och min stora njutning och började jucka. Hon höll stadigt om mina skinkor och styrde takten samtidigt som vi kysstes djupt.

”Hårdare, Johan….bättre kan du….”

Jag ökade ytterligare och kände hur kåtheten höll på att braka ur mig i form av en utlösning. Tina hade nog inte heller så långt kvar för hon flåsade och stönade, något som gjorde mig ännu kåtare. Aldrig hade jag haft sex med en tjej som gav sig hän såhär!
Jag kände hur hennes muskler började massera min kuk och vi fick båda orgasm nästan samtidigt. Min lem pumpade ur sig varm sperma och den blandades med hennes safter därinne i det varma skötet.

Vi låg länge och höll om varandra innan jag var så illa tvungen att köra hem, och vi kom överens om att detta sannerligen inte skulle vara sista gången vi träffades efter jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *