På Stadt i Hudiksvall

Jag hade äntligen tagit mig tid till att besöka min bästa väninna från gymnasietiden, Emma, i hennes nya hemstad Hudiksvall. Efter några år som springvikarie på en del sjukhus i Stockholmstrakten hade hon fått ett fast jobb som undersköterska på stadens sjukhus, och nu ville hon att jag skulle komma upp för att se hur hon hade det.

Jag hade flexat ut tidigt från jobbet på fredag eftermiddag för att komma upp så tidigt som möjligt till hennes lilla tvåa. Under vägen hade jag återkallat allt bus vi ägnade oss åt under gymnasiet. Ingen av oss var särskilt lugna på, men vi tillhörde heller inte de mest utflippade i skolan. Vi gillade att festa och hade väl haft en del små sexuella äventyr också. Nu levde vi båda singelliv, jag sedan ett år tillbaka och Emma sedan flytten till Hudiksvall.

Senast jag träffade Emma hade hon blonderat sitt röda hår och haft det ordentligt kortklippt. Men när hon hämtade mig på tågstationen hade håret återfått sin normala axellängd och var lika härligt fylligt som under gymnasieåren.

– Vad roligt att du är här, sa hon samtidigt som jag snabbt tittade på henne. Hon var härligt solbränd och fräknarna tittade piggt fram runt om hennes lilla näsa. Hon är lite kortare än mina 175 cm och trådsmal, förutom en stor byst. Hennes stjärt var fortfarande fast och päronformad under de tighta beiga boxorna och hon gick fortfarande med guldring på stortån, precis som i gymnasiet.

– Ja, det här har jag sett fram emot, svarade jag innan vi kramade om varandra på perrongen.

Vi stuvade in mina väskor i hennes lilla Ford Fiesta och styrde snabbt hem till hennes centrala tvåa. Att säga att den ligger centralt var verkligen ingen överdrift. Hon hade hittat en vindsvåning precis i slutet av gågatan med perfekt läge. Lägenheten var alldeles nyrenoverad och på väggarna satt tapeter i klara färger, precis som Emma alltid velat haft det ända sedan hon började flytta runt bland andra- och tredjehandskontrakten i Stockholm.

– Det här ska vi fira, sa Emma och korkade upp en flaska grekiskt vitt vin som hon med van hand fyllde två glas med.

– Nu dricker vi de här, sedan ska vi göra oss i ordning för lite uteliv. I kväll ska jag visa dig hela Hudik, så vi är väl hemma lagom till midnatt och TV1000 skrattade hon.

TV1000 var ett gammalt gymnasieskämt, som kom sig av att killarna på festerna alltid slog sig ner vid tv:n vid midnatt för att ”få lite inspritation”, som de sa.

Jag klunkade i mig vinet på några minuter och tog sedan duschen i besittning. Jag slog på vattnet så varmt det gick och stod några minuter och bara njöt av helgledigheten. Kvällen innan hade jag rakat ben och armhålor och sett till att den lilla mörka hårtofsen mellan benen blev rejält ansad. Dessutom hade jag varit på gymet två gånger under veckan och även hunnit med att sola lite, så jag kände mig nöjd med min 28-åriga kropp.

Motvilligt stängde jag av vattnet, torkade mig och snodde ett badlakan runt kroppen innan jag lämnade plats för Emma.

– Jag stänger inte dörren så kan du börja sminka dig medan jag duschar, skrek hon när vattnet skruvades på inne i duschkabinen.

Klockan började närma sig tio så jag drog på mig mina naturfärgade stringtrosor och den svarta spets-bh, som jag skulle ha under tjöjan i kväll, innan jag gick in på toaletten igen. Emma stod fortfarande och gonade sig under de varma vattenstrålarna medan jag började lägga en lätt make up.

Emma vred till sist av vattnet och klev ut bakom mig. I spegeln kunde jag verkligen se hur fin hennes kropp var. Jag visste att hon också tränade regelbundet och hon hade berättat någon gång att hon hade piercat naveln. Men ringen i bröstvårtan var något helt nytt för mig och jag var tvungen att fråga hur det kändes att ha en sån.

– Äh, svarade Emma. Det känns inte särskilt mycket när man har den, men den ger mig lite extra partyhumör menade hon.

När jag var färdig med sminkningen så tog jag på mig ett par tunna och tighta vita byxor och på överdelen fick det bli en halvt genomskinlig svart tröja. Emma klädde sig i det hon passade bäst på sommaren. En cremevit tight klänning som framhävde hennes tränade kropp och mörka färger på ett väldigt fördelaktigt sätt.

Nu går vi, sa Emma och ledde mig ner på Stadshotellet.

– Det finns bara några ställen att gå ut på här i Hudiksvall och i kväll är det Stadt som, gäller förklarade hon.

Vi löste in oss och klev in till baren där vi beställde var vår Bloody Mary som vi smuttade i oss under det att vi spanade in omgivningen. Stället var helt klart trevligt. Lagomt mycket folk i blandade åldrar och även några gäng som liksom jag inte verkade vara från sta’n.

Vi kom snart i samspråk med ett av de gängen, som var i Hudiksvall över dagen för att fira en som fyllde trettio.
– Vi vill ju inte gå ut med Janne, som födelsedagsbarnet hette, hemma i Söderhamn. Det är roligare att fara hit, berättade Stefan som visade sig vara en trevlig kille i vår ålder.

Vi slog lite följe med 30-årsgänget under kvällen och både Emma och jag såg till att Janne fick dansa en hel del, både disco och tryckare. Även de andra i gänget hann vi dansa med innan de tackade för sig och gav sig av för att åka hem vid halvtvåtiden på natten.

Emma och jag gick tillbaka till baren och köpte in två apelsinjuice för att spä ut alkoholen i kroppen innan vi gick hem till hennes lägenhet. Sedan travade vi iväg hem, men hann inte längre än ut på trottoaren innan vi fick se Stefan stående ensam.

– Skulle inte du åka hem med de andra grabbarna, frågade Emma.

– Nä, jag bor i Uppsala och ska ta morgontåget dit om några timmar. Till dess tänkte jag vandra runt och titta lite grand på Hudiksvall, svarade han.

-Men följ med hem till oss i stället, så kan du vänta där tills tåget går, fortsatte Emma och jag hickade till.

Bjuda hem en vilt främmande man, även om han verkade trevlig, är kanske inte det man brukar göra. Men det var Emmas lägenhet och när Stefan svarade ja så gjorde vi sällskap hem alla tre.

– När går tåget, frågade jag när vi hade kommit till lägenheten.
– Det går ett tåg klockan 9 och ett klockan 11. Jag har biljett på det senare, för niotåget var helt fullsatt, svarade han.
– Men, oj, sa Emma. Du kan väl inte sitta vaken hela natten och vänta på tåget. Vi får minsann se till att du får lite sömn. Du kan ju inte komma hem och vara helt utsliten i morgon.

Emma skyndade in på toaletten och återkom med en tandborste i högsta hugg.
– Här har du. Gå och borsta tänderna så ska vi bädda fram åt dig.

Stefan försvann in på toaletten, och jag tittade frågande på Emma.
– Var ska han sova. Du har ju ingen extrasäng och inte ens en soffa i vardagsrummet, undrade jag?
– Jag vet, svarade hon. Han får sova i sängen med oss. Vill du att han ska ligga i mitten eller på någon sida, svarade hon frankt och log sitt stora charmörleende.
– Vi kanske kan få lite kul i natt.
– Du är ju helt knäpp svarade jag, men lägg han i mitten då så slipper han i alla fall ramla i golvet och väcka grannarna under.

När Stefan kom ut informerade Emma honom om sovplatsen och han skrattade lite generat innan sa att det nog skulle gå bra. Emma och jag gjorde oss också i ordning för natten och jag drog på mig en t-shirt för säkerhets skull innan jag gled ner i sängen, till höger om Stefan.

I dunklet på andra sidan sovrummet såg jag hur Emma tog av sig sin bh och snabbt gled ner under täcket.

Jag låg tyst och tittade upp i taket under några minuter när jag hörde hur det började prassla på sidan om mig. Jag sneglade försiktigt och såg hur Emma och Stefans händer trevade sig i blindo för att snart hitta rätt och börja smeka varandras kroppar.

Under gymnasieåren hade jag och Emma pratat en del om att ha sex på fler än två. Jag visste att hon hade provat det en gång och jag hade också en del erfarenheter. Och när jag såg hur Stefans hand rörde sig ner mot Emmas lätt särade ben började jag också känna mig upphetsad.

Plötsligt försvann Stefans huvud under täcker i riktning mot hans hand och snart hörde jag hur han rytmiskt slickade Emma som låg med slutna ögon och njöt.

Jag låt och tittade i flera minuter när Emma plötsligt öppnade ögonen och tittade rakt på mig
– Vill du också vara med, frågade hon.
– Jag fick bra fram ett svagt hummande till svar innan Emma tog min hand och la den ovanpå sitt pierade bröst.
– Smek dem, sa hon tyst innan hon åter slöt ögonen och njöt av den behandling som jag och Stefan nu gav henne gemensamt.

Emma avbröt oss kort därefter med ett kort ’kom’, och Stefan tittade snart upp under täcket. Han såg rejält förvånad ut när han såg mig liggande naken, tröjan och trosorna hade jag lirkat av medan jag lekte med Emmas bröst.

– Ta hand om henne nu, sa Emma och nickade mot mig, så ska jag leka lite med dig.

Stefan lydde villigt och började långsamt cirkla med sin tunga runt min klitoris. Efter ett tag ökade han takten samtidigt som han förde in ett finger i mig. Min kropp riste okontrollerat till och när han efter ytterligare några minuter började massera mitt anus stönade jag lätt.

Under tiden hade Emma tagit Stefans kuk i sin mun och sög den efter konstens alla regler. Hans lem var inte bara styv, den var både lång och ådrig kunde jag se när den gled ut och in mellan Emmas läppar.

Det dröjde inte länge innan jag började närma mig klimax och när Stefan kände det lämnade hans mun långsamt mitt underliv och sökte sig tillbaka till Emma. Han tog tag om hennes huvud så att hon slutade att suga honom och lade henne i stället på rygg och kom in i henne med hela sin lem. Precis som han slickat så juckade han också lugnt och försiktigt och kände efter varje stöt hur Emma närmade sig extas och även jag hörde hur hennes andetag blev snabbare och hur hon till sist började gny av vällust.

Stefan drog sig ur och vände på henne och kom åter in i henne bakifrån. Nu tog det inte mer än någon minut innan Emma gav ifrån sig ett par rejäla skrik som signalerade hennes orgasm.

Stefan fortsatte ytterligare ett kort tag innan han drog sig ur henne en andra gång och lade sig på rygg. Jag var inte sen att förstå, utan grenslade honom snabbt och lät hans kuk tränga ända in i mig. Där blev jag sittande ett kort tag och roterade mitt underliv mot honom. Stefans kuk var precis så lång att den nådde upp till min livmodertapp, som jag är vansinnigt känslig på. Redan då höll jag på att komma i en rejäl orgasm. Men i stället återvände jag till mitt ridande. Jag höll lika långsam takt som han gjort med Emma och tittade på honom för att se hur långt han var gången.

Hans ansiktsmuskler började spännas och han bet ihop med käkarna, så nu skulle det inte vara långt kvar alls. Jag satte mig åter still på honom och lät toppen av hans ollon massera min tapp så att jag bara var några sekunder från att komma i en rejäl orgasm. Då började jag rida honom igen, men nu i ett betydligt snabbare tempo och jag såg direkt på honom att han var nära att komma i mig. Jag höjde tempot ytterligare något och kom i min orgasm som bara några sekunder senare följdes av de bekanta ryckningarna innan Stefan sprutade sin sats rakt upp i mig.

Jag satt kvar ytterligare ett tag innan jag gled av honom. Jag hade ingen lust alls att prata eller kelas något, utan vände mig snabbt om för att somna så snart kroppen lugnat sig. Inte heller Stefan eller Emma verkade vilja något mer, utan tystnaden kom snabbt och efter bara några minuter hörde jag hur Emmas andetag blev djupare och därefter kom några lätta snarkningar från Stefan.

Själv fick jag ligga vaken ytterligare någon kvart innan jag föll i sömn, men de drömmarna jag hade den natten var värd den extra kvarten.

När jag vaknade dagen efter var klockan redan efter 12 och Stefan hade sagt hejdå till Emma och hälsat till mig.
– Här får du frukost på sängen, sa Emma när hon kom in till mig med rosor på kinderna. I kväll ska jag visa dig Tre Bockar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *