Min straighta granne

Det var min granne Dannes födelsedag häromdagen. Vi är jämngamla (32 år) men väldigt olika. Jag driver mitt eget dataföretag och han jobbar som asfaltsarbetare och privattränare. Han är machokille ut i fingerspetsarna och extremt välbyggd. Han har nya tjejer hela tiden. Ibland flera samtidigt. Och då menar jag samtidigt.

Jag är också manlig och vältränad men helt och hållet homo. Det vet han, och jag trodde han skulle ha problem med det innan vi lärde känna varandra, men har var helt cool när jag berättade det.

Att vi lärde känna varandra var en slump. Vi flyttade in i huset ungefär samtidigt och i början nickade vi bara åt varandra i trapphuset som man gör i Stockholms innerstad. Under nåt hockey EM eller VM pajjade hans tv. Han ringde helt enkelt på hos mig och fråga om han fick kolla hos mig. Jag är helt ointresserad av ishockey, men när en så sexig och snygg kille ringer på hos en bög som är singel, så släpps han in. Han hade med sig öl och vi satt framför tv:n ihop. Jag blev riktig intresserad av matchen. Han snackade brudar, men jag berättade så gott som direkt att jag var gay. Han bara flinade och sa, att det var schysst. Sedan började vi snacka om vettigare saker och redan efter den kvällen var vi polare.

Nu – ett par år senare var jag är väl fortfarande – tragiskt nog – tänd på honom. Jag visste att han visste det och det märktes att han njöt av det. Jag ville gärna se honom naken, åtminstone med bar överkropp, men det blev aldrig tillfälle.

På lunchen den dagen köpte jag en present till honom. Ett par dyra kalsonger. Okej, det var väl lite personligt på något sätt, men jag visste att han skulle ta det på rätt sätt.

Jag blev rätt sen på jobbet och var inte hemma förrän vid tio på kvällen. Det hördes ljud från Dannes lägenhet som om en fest på gick. Jag ringde på och han öppnade. Han sken upp när han såg mig och bjöd in mig direkt. Jag gav honom paketet med kalsongerna. Det var bara tre killar och en tjej kvar på festen men det syntes att flera hade varit där. Jag fick en öl och slog mig ner och snackade med dem. Vid halv ett gick den sista och bara jag och Danne var kvar.

Vi var båda lite lagom dragna.

– Fan jag har ju inte öppnat ditt paket sa han och började riva av pappret. Han lyfte upp kallingarna och skrattade.

– Alla ger mig kalsonger! Kom får du se!

Vi gick in i hans sovrum. Han hade lagt upp presenterna på sängen. Där låg säkert tio par nyuppackade kalsonger av olika modeller. Han höll upp mina och tittade på dem.

– Undrar om jag får på mig dom här…

– Prova dem, sa jag med ett flin.

– Vaddå? Nu?

– Varför inte, är de för små tar jag med dem och byter i morgon.

Det syntes att han fattade att jag var ute efter att se honom strippa.

– Okej, sa han blanda oss varsin grogg så ska jag leka kalsongmodell för dig.

Jag gick ut i vardagsrummet och blandade snabbt två vodka tonics. När jag kom in igen satt han på sängen och drog av sig sin svarta tenniströja. Byxorna hade han redan tagit av sig och nu hade han bara ett par blå tighta kalsonger på sig. Hans kropp var perfekt, solbränd, lagom hårig och med svällande muskler i rätt proportioner. Bulan på hans kalsonger var riktigt stor, så jag fattade att det verkligen kunde bli problem för honom att få på kalsongerna som han hade fått av mig.

Han plockade upp de svarta tangakallingarna han hade fått av mig och skulle just klä av sig naken när han hejdade sig och sa.

– Det skulle inte känna lika pinsamt om du tog av dig också.

– Okej, sa jag och drog av mig min t-shirt på en gång.

Så kom jag på:

– Jag har inga kallingar på mig under jeansen…

Han såg på min bara överkropp – också hårig och muskulös men mer på ett vältrimmat sätt än hans bodybuilderkropp så sa han:

– Va fan om jag ska näcka för dig så kan väl du visa ballen för mig. Av med brallorna.

– Okej, sa jag och drog av mig jeansen.

Jag stod helt naken framför honom. Jag satte mig på kanten av hans skrivbord. Han flinade och drog snabbt av sig sina bli kalsonger och tog på sig de han hade fått av mig. Jag hann att får en bra skymt av hans kraftiga kuk och pung.

Jag hade köpt minst en storlek för lite. De var lagom i midjan, men hans ”paket” fick inte plats. Dessutom satt de för tight över hans muskulösa häck. Han drog i tyget och försökte få dem att passa, men hans kuk poppade ut på ena eller andra sidan hela tiden. Jag försökte behärska mig men kände att det var omöjligt att inte få ståfräs.

Han såg det men reagerade på ett lite oväntat sätt. Han började posera lite retfullt i stället. Han drog lite i sin stora kuk när den stack ut på sidan av kalsongskrevet. Så plockade han fram pungen också och lekte lite med den. Han smekte sina bröstmuskler och bröstvårtor medan hans balle växte mer och mer.

Jag fick en bultande hard-on givetvis.

– Du behöver inte byta de här kallingarna sa han medan han fortsatte att dra i kuken och posera för mig. Du får riva av mig dem i stället.

Jag trodde jag drömde. Med min egen kuk vajande gick jag fram och tog ett kraftigt grepp om de dyra kallingarna. Mina händer snuddade vid hans mage och kuk. Jag ryckte till och tyget brast. Danne stod naken framför mig.

– Känn på min hårda balle, sa han.

Jag lydde givetvis och börja leka med hans hårda tjocka stake.

– Får jag suga, frågade jag.

– Om du får in den i munnen, sa han.

Jag gapade så stort jag kunde och lyckade precis få läpparna runt hans röda varma kukhuvud. Jag gled så långt mer längs skaftet som det gick.

– Fan du suger bättre än nån tjej jag har haft stönade han medan jag svalde hans kuk på nytt. Min näsa borrades in i hans kukhår.

Efter en kort stund bad han mig vänta. Jag släppte hans kuk fri och han la sig bakåt på sängen. Han visade att han ville att jag skulle lägga mig i sängen hos honom. Lite som för sig själv sa han:

– Jag fattar inte att jag gör det här.

Jag fortsatte att smeka hans otroliga kropp och kunde inte låta bli att fortsätta att suga honom.

Att han njöt var mer än tydligt, fast han verkade lite förvånad över att han njöt av sex med en kille. Han rörde inte mig, men lät mig göra vad jag ville med honom. Jag lyfte upp hans muskulösa ben och slickade honom först under pungen och sedan närmare och närmare hans anus. Jag väntade mig att han skulle stoppa mig men när jag nådde fram till hans hål lät han mig rimma honom helt obehindrat och han njöt av det som fan. Efter en stund stoppade jag upp ett finger i hans anus, och fortfarande var han som vax i mina händer. Jag fingerknullade och sög honom samtidigt och han verkade vara i trans av kåthet. Jag undrade om killen hade några gränser. Jag stoppade in ett finger till – då stoppade han mig. Jag trodde han skulle tappa lusten, men det visade sig bara att han grävde fram en låda från under sängen. Där fanns massagestavar, kondomer, glidmedel och massa annat kul.

– Smörj upp mig, sa han och räckte över glidmedlet.

Jag lydde gärna. Snart hade jag två fingrar med mycket glidmedel uppe i hans tighta häck. Efter att ha bearbetat honom en stund undrade jag om han rent av ville ha kuk. Jag ville helt klart knulla honom. Jag ändrade ställning mellan hans ben och började gnida min kuk mot springan mellan hans håriga skinkor.

Han flinade sitt kåta flin och kastade en kondom till mig. Jag fick på mig den och snart arbetade jag min kuk upp emellan hans skinkor och in i det uppmjukade hålet. Han grinade lite illa först, men tryckte sig ändå mot mig så att jag snart hade hela kuken upp i hans varma häck.

Nu började mitt livs knull- dittills. Att se denna straighta muskelhunk uppträdd på min kuk var helt otroligt. Han lät sig knullas våldsamt och hans kuk var hård och röd. Efter en stund gick det för honom, helt utan att någon av oss rörde hans kuk. Jag kom inne i honom. Sedan sjönk jag ner över honom och det var första gången våra kroppar trycktes mot varandra.

Vi låg så ett tag, men kysstes inte. Sedan duschade vi.

Vi sa inte mycket. Han verkade lite spänd men fortsatte att gå omkring helt naken. Jag började klä på mig och gjorde mig klar att gå in till mig. Han såg lite plågad ut, och jag var övertygad om att han ångrade sig nu när kåtheten lagt sig. Jag gick mot dörren och skulle just säga hej då när han sa:

– Fan kan du inte slagga över?

Jag vände mig förvånat mot honom.

– Vill du det? Sa jag.

– Ja. Fan jag vet inte vad som flög i mig där i sovrummet, men jag gillade det som fan så om du har lust så… Fan du är sexig och du gör mig kåt. Fast jag erkände det för mig själv alldeles nyligen.

Självklart sov jag över, och min granne är nu om inte min pojkvän, så åtminstone min exklusiva knullpolare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *