Resan till London

Min vän hade flyttat till London för att arbeta där, det var inte så ofta vi träffades men jag försökte att åka ditt så ofta ekonomin tillät det. Vid Lucia åkte jag för att stanna över julen och vi hade en härlig tid tillsammans.Lucia är en stor dag i England och vi beslöt oss för att vi skulle gå ut att äta på kvällen, vi började dagen med att åka skridsko på en liten sjö i närheten av lägenheten, sen gick vi en runda och tittade på den underbara tomteutställningen på affärsgatan, en utställning som återkommer varje år.

Vi började frysa och gick hem, öppnade en flaska vin och kurade ihop i soffan, jag kände att jag började bli kåt och kröp in till honom, snart märkte jag hur hans kuk växte mot min mage och jag log belåten.- Jag hoppas ni har långa nätter i London för det kommer att behövas! Han skrattade och sa- Vi gör natten så lång som du vill! Jag bad honom lägga sig på magen och började massera honom med en väldoftande olja, masserade hela hans underbara kropp som jag längtat så efter.

Sedan smekte och kysste jag honom, lät min mun gå på upptäcktsfärd längre och längre upp för ryggen och slutade vid nacken där jag kysste honom och säger att han skall vända sig.Jag ställer mig bredbent över hans ansikte och beordrar honom att slicka min fitta, han gör som jag säger och jag vänder mig så det blir en 69a. En tanke slår mig, – jag vill se dig runka! säger jag och reser mig. Han ser lite förvånat ut men ler och säger – Då skall du smeka dig själv framför mitt ansikte sen!

Jag lovade och njöt att titta på honom när han men vant handlag tog hand om kuken, när han närmade sig klimax satte jag mig fram för honom och sa – spruta på mig, låt satsen gå på mina bröst. Han föll ihop och såg på mig med dimmig blick – nu är det din tur! Sätt igång nu vill jag titta!Jag ställde mig över honom och började smeka mig själv, lät ett finger smeka klittan och körte det sen upp i fittan, smekte och stönade lågt.

När jag genom dimman tittade på honom såg han vild ut i blicken och han välte omkull mig på sängen och tog fram en löskuk som han hade gömt under kudden och körte upp den i min plaskvåta fitta och sa – nu skall du få kuk, så mycket du bara orkar, först denna sen skall du få känna på min. Han flinade liderligt och jag kände att jag var så kåt att håren reser sig på ryggen.

Han hade nu arbetat upp ett praktstånd, jag myste för av erfarenhet visste jag att han nu kunde hålla på länge, så jag sträckte mig efter hans kuk och förde den till mina läppar, jag sög och slickade honom och han stönade högt av lust. Han stönade att han ville ta mig bakifrån, innan jag vänder på mig nyper jag tag om kulorna och säger- Knulla mig hårt och länge, knulla mig för alla gångar jag har fått smeka mig själv!

Han skrattar råt och säger – du skall få så mycket kuk du vill, jagskall knulla dig så du inte orkar gå! Jag står med baken mot honom och känner hans hårda kuk tränga sig in i min fitta. Jag juckar emot och stönar högt av begär. Plötsligt drar han ut kuken och jag skriker- Nej, nej sluta inte, jag vill ha mer, fan ta dig om du lurar mig!Med grumlig röst säger han- Tyst kvinna och sära på skinkorna så jag kommer åt.

Han kör in ettfinger i min stjärt och drar det fram och tillbaka några gångar, jag känner att jag kniper om hans finger och vet inte riktigt om jag tycker om det. Han bryr sig inte om att fråga, sätter kuken mot och tränger in lite i taget. Jag skriker högt att han skall sluta, att det gör ont.- Det skall göra ont, vrålar han och drar mina ben lite tillbaka och stöter hårt med underlivet. Kuken åker helt in och han vrålar förtjust – Oh Åh min Gud så skönt de är, slappna av och njut.

Samtidigt sträcker han fram en hand och smeker min klitta, han knullar mig hårt i stjärten samtidigt som han smeker mig fram till en orgasm. När jag kommer skriker jag som en galning och jag känner att det går för honom också, han faller ihop över mig och kuken glider sakta ut.När han lugnat sig lite ber han om ursäkt om han gjort mig illa och säger.- Fan kvinna du får mig att känna mig som en vilde och det är säkert inte sista gången jag kommer att ta dig med våld! Jag ler lite, men säger inget.

Han behöver inte veta att jag faktiskt njöt lika mycket som han. Säger bara att nu måste vi göra oss klara förmiddagen.Vi går och duschar, skrattar och leker lite, myser in för en trevlig kväll som vi båda vet hur skall sluta. När jag tar fram underkläderna och skall dra på mig trosorna säger han – Lägg dig på sängen och sära på benen, jag ser förvånat på honom och säger – Va nu då, skall vi knulla igen?

Han ser på mig med ett underfundigt leende och säger- Nej min kära kåta lilla älskling, jag har köpt något som skall förgylla din kväll och min med för den delen!Jag gör som han säger och han smeker mig lite så jag åter är blöt, sen tar han fram en liten minivibrator och kör upp den i fittan, drar sedan på mig trosorna och säger att jag skall klä på mig.Han ringde efter en taxi och vi åkte till hotell Hilton, resan tog ca15 min och jag kände hela tiden den lilla vibratorn och var kåt, jag försökta att komma åt och smeka honom, men han bara skrattade och tog bort min hand.

Väl framme åkte vi upp till 37de våning. Det var i musikbaren han hade beställt bord, det var underbart, fönster längs nästan hela väggen och utsikt över hela London. Ljuset var diskret och vi fick en plats i ett mysigt hörn med en dörr ut till terassen.Kyparen kom och tog emot vår beställning och undrade lite om jag inte mådde bra, han tittade på mitt ansikte som var rödbrusigt och min andhämtning som var tung och lite flämtande.

Han föreslog att vi kunde gå ut på Terassen en stund innan maten så jag kunde få lite friskt luft.Vi gick ut och runt ett litet hörn, en bit utom synhåll, jag lutade mig över räcket och sa med grumlig röst- Jag kommer vilken minut som helst, så vill du vara med på ett hörn så är det bäst du passar på!Han lirkade upp min snäva kjol och drog undan trosan, drog ut vibratorn och tog fram kuken.

Han särade på mina ben och knullade mig hårt och fort och jag skrek i extas när det gick för mig, sen föll jag på knä framför honom och sög ur honom varje droppe. Matta och belåtna gick vi in för att inta vår middag, många roade blickar tittade på oss och vi kunde inte riktigt förstå. Varje gång vi sträckte oss mot varandra var det någon som vände sig och log mot oss.

Vi fick vår middag och kyparen såg på mig och sa- Hoppas detta också skall smaka gott, sen log han och försvann. Vi tittade på varandra och fattade ingenting.En vacker kvinna reste sig för att gå och kom bort och lämnade sitt visitkort och sa – Hör av er, detta kan ni tjäna stora pengar på.

Vi blev mer och mer konfunderade, först när kyparen kom och vi skulle betala förstod vi för han nekade att ta betalt, han sa- Detta bjuder huset på, en sån föreställning har vi aldrig haft härför. Han pekade på en stor TV skärm som visade den lilla platsen vi för en timme sen hade älskat så häftigt på. Lite skamsna lämnade vi Hotell Hilton, men i hissen ner skrattade vi och undrade om vi skulle ringa till Porrdrottningen som lämnade sitt kort. Vi har inte bestämd oss än, vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *