Semesteräventyr På Kos

Efter gymnasiet fick jag jobb på klädkedja. Kul jobb, bra rabatter och bra arbetspolare. Bäst om jag överens med Linda. Hon var några år äldre än mig, men vi blev väninnor direkt. Linda var till stor hjälp, då jag var ganska osäker på vad som var rätt och fel i början.

Vi började snart umgås efter jobbet. Jag hade tränat på ett annat gym i stan, men gick över till den hon tränade på. Vi tränade ihop 3 ggr i veckan och sprang ett par ggr i veckan, vilket bara stärkte vår vänskap. Tränar ihop gör vi än till denna dag.

Då sommaren närmade sig, frågade Linda om jag hade några planer för slutet av Juli. Hon hade nämligen fått ett par biljetter till Kos i födelsedagspresent. Tanken hade varit att åka ner med sin kille, men han hade andra planer, sen tyckte hon de behövde lite tid ifrån varandra då det hade strulat lite mellan dem. Åtskilda semestrar vore nog det bästa.

Linda undrade om jag hade lust att hänga med istället? Hur kunde jag tacka nej till det? Vi hade grymt kul på jobbet den sommaren, gjorde planer för det vi skulle göra och se där nere.

Då det var dags att åka körde hennes kille körde oss till Arlanda, jag tyckte det verkade bättre mellan dem. Linda sade att det blivit bättre på sistone, men att det ändå skulle vara skönt att semestra utan honom, han tyckte nog samma sak trodde hon.

Redan på planet var det värsta ståhejet, flygvärdinnorna fick skälla på en del killar som tjoade. Killarna vara bara glada, så det var egentligen inget att bråka över. De skämtade bara, var inte alls otrevliga.

Ner till Kos kom vi till slut i alla fall. Första kvällen gjorde vi inte mycket mer än att checka in på hotellet, ta en dusch och gå ut och käka. Dagen efter sov vi länge, efter en lätt lunch på ett ställe i närheten, kollade vi runt lite på hotellet. Vi bodde på tredje våningen med en stor balkong mot hotellets stora pool. I närheten av poolen som var formad som en stor 8:a, fanns utomhus baren. Baren låg under ett stort halmtak, ena sidan av poolen låg mot baren, så man kunde sitta i poolen och ta sig en drink. Det var också fin utsikt mot havet från balkongen.

Rummet, ja det var snarare två rum, var underbart. Ett sovrum med två breda sängar plus ett rum med en soffgrupp och TV. Båda med utgång till balkongen. Det fanns också ett litet barkök. Badrummet var imponerande, stort kar och separat dusch. Vi var med andra ord mer än nöjda med rummet. Vi hade båda helt klart sett sämre hotell under tidigare resor…

Nu var det i alla fall dags att gå ner och slappa lite vid poolen. Vi hade med oss ”ett gäng” bikinis. Med tanke på vårt jobb så var kläder inget problem. Jag valde en svart som jag tyckte jag passade i, Linda valde en vit. Vi brukade alltid rådfråga varandra om kläder, jag tyckte hon passade helt perfekt i vit. Det tyckte hon också, så det hon hade med sig ner till Kos var mest i samma vita färg. Jag hade de i en uppsjö av modeller och färger, röda, mörkblåa, svarta, vita osv….

Det var lite pirrigt att gå ner till poolen första gången. Vi visste inte riktigt hur de andra gästerna var. Vi hade mest sett barnfamiljer och väldigt få andra i vår egen ålder. De enda vi sett och hört var några killar i våningen ovan oss. Faktiskt samma killar som tjoade på planet. Det var ett jäkla liv nu också. Bandaren på högsta volym, inget som störde oss, men vi kunde tänka oss att andra snart skulle klaga…

Vi knallade ner i alla fall. Linda och jag lade oss på var sin solstol, solade och snackade mest skit. Bland annat skojade vi med varandra då vi undrade hur många gäster bartendern måste ha knullat. Han gick hårt ut med sitt flörtande bland gästerna, vi såg typ småbarnsmammor som fnittrade förtjusta åt hans små skämt. Speciellt två andra tjejer som vi trodde var engelskor, vi hörde av deras samtal att deras makar dragit ner till någon pub. Tjejerna klagade över att vara övergivna av sina män. Bar-killen skojade och erbjöd sina tjänster… Alla tre skrattade.

Linda och jag bara log och nickade mot varandra. Linda skojade till och sa något i stil med: ”Undra hur länge innan de blir påsatta av honom, medan deras killar är nere och dricker bärs i puben…”

Vi garvade åt grejen, men faktum är att 2-3 dagar senare såg vi just samme bartender försiktigt smyga ut från deras rum en sen eftermiddag. Så se det som en läxa ni killar, passa era kvinnor på semestern… 😉
(Det där vara bara en liten avstickare, åter till vår historia.)

Vi hade båda solat med våra överdelar på. Bäst att kolla läget innan, men det var flera som solade topless. Så vi började ta av oss våra toppar. Både Linda och jag märkte direkt att många blickar riktade mot oss då vi började ta av oss överdelarna. Gjorde nog sitt att vi hade båda ganska tighta bikinitrosor. (Har några gamla bilder vi tog av varandra, därför jag minns hur vi såg ut.) Linda hade såna som man knyter på sidan. Jag hade mer av den vanliga modellen. Det var inte stringtrosor, men ändå ganska små. Verkade vara en hel del familjefarsor som tittade längtande på oss… Det var mer än en sur blick som deras respektive gav dem (och oss). Linda och jag tyckte det var mest komisk…

Efter vi oljat in oss med sololja, så låg vi bara på rygg och bara njöt av solen. Jag tror det var jag som såg dem först, på balkongen från våningen ovan vår, stod flera av killarna och glodde ner på oss. Linda skojade till och vinkade till dem. Genast försvann de, vi trodde först att de blivit generade och gått in i rummet, så vi skrattade. Men snart fattade vi att de bara tagit hissen ner till oss… Hmmm…

Det visade sig vara jäkligt trevliga hela bunten. De hade känt igen oss från planet och ville ”bara” säga hej. (Att både Linda och jag solade halvnäck, hade nog inget med det att göra…) De presenterade sig, de var 7 killar som muckat från ett regemente i Boden den våren. Nu på sensommaren gjorde de sin muckarresa.

Skitskoj att snacka med dem, för de var faktiskt de första vi träffat på hotellet som var svenskar och i vår ålder ungefär. De berättade att de bokat in sig på ett annat hotell, men att det strulat sig med bokningen och resebyrån fixat in de här istället. Hotellet var mycket bättre, dock var det mest familjer från, England, Holland och Tyskland som bodde där. Inget partyhotell alltså, vi hade kommit fram till samma slutsats. Men vi till skillnad mot dem tyckte det var mest skönt, festa kunde man göra ändå nere i byn… Linda och jag var nöjda, för vi älskade rummet.

Killarna hade en tvåa som vi och en trea, men så var de ju 7 att dela på rummen. I tvåan, bodde Matte, Jocke och Peter. I trean bodde Andreas, Fredrik, Stefan och Anders. De var alla snygga killar, märktes att de precis gjort lumpen, alla var snyggt tränade. En del mer, en del lite mindre, men alla hade snygga kroppar.

De som snackade mest och som verkade vara något av ledarna, var Matte och Jocke. Redan nu var jag lite intresserad av Jocke, han hade vackra ögon och himmelsk fin rumpa… Det var härligt att vara i centrum bland dessa snygga grabbar. De var klädda i vanliga shorts och i bermudashorts. Alla med härliga nakna överkroppar…

Vi snackade ganska länge, killarna envisades att bjuda på dricka, så man kan säga att isen smälte ganska snabbt. Vi babblade snart på som om vi alla känt varandra hur länge som helst. Killarna snackade en hel del om lumpen, som killar gör mest efter en sån grej. Men det var kul att höra, för de hade hittat på en massa kul bus under sin lumpartid. Det blev många skratt. De undrade en del om oss och vi berättade det de undrade.

Från start var det en skön och rolig stämning mellan oss. Avslappnat snack utan en massa stelt strul. Killarna kom med många halvporriga skämt och komplimanger. Märktes att killar legat inne några månader, för det var alla ”lite” pilska. Alla skämt var dock på acceptabel nivå, ingen som tog sig friheter och gick över gränsen.

Både Linda och jag tyckte situationen var lite eggande. Flera snygga grabbar omkring oss, som skojade och gav oss komplimanger. Vi två enbart i våra bikini trosor, ni kan fatta hur deras blickar var… Mer än en kille som hade en ”bulle” mellan benen.

Matte och Jocke erbjöd sig att massera in sololja på våra ryggar. Jag var snabb och gav Jocke min flaska, han var min… He he. Matte masserade in Lindas rygg, Linda och jag såg på varandra med en menande blick… Vi låg på magen och såg inte alla, men vi kunde känna blickarna. Varken Linda eller jag klagade, då båda killarna tog sin ”lilla” tid då de smörjde våra skinkor… Att Linda var några år äldre tror jag eggade killarna ännu mer.

Linda som var lite kaxigare än mig, skojade till och frågade rent ut hur många som hade ”blodbrist” i skallen. (För hon antog att blodet runnit någon annanstans i kroppen) Inte alla fattade skämtet direkt, men till slut trillade 50-öringen ner… Kunde bero på blodbrist att de fattade sent… 😉

Sen gjorde Linda något som förvånade mig lite faktiskt, men hon hade liksom jag fått i sig några drinkar. Hon fortsatte att skoja och retas, mest med Matte som precis slutat smörja henne. Det syntes tydligen att Matte hade ett ”tält” i sina shorts. Så hon tog tag i ”bullen” och kände på den. Matte blev helt röd i ansiktet, fan vad de andra killarna garvade. Vi alla skrattade, utom stackars Matte, han log dock…

Snacket blev lite lugnare efter Lindas sköna skämt. Det var dock dags att gå upp och klä om, vi hade bestämt att gå ner till en restaurang och ville handla lite grejer först. Så vi bröt upp till killarnas stora besvikelse. Vi bestämde dock att träffas på ett disco på kvällen.

Vi hade en skön middag och tog det lugnt resten av kvällen. Vi drog till diskot ganska sent, vi undrade om killarna skulle vara kvar. Det var de, genast kom Jocke och Matte fram till oss. De hade tydligen hållit koll på entrén. De andra killarna hade redan hunnit dra vidare till ett annat disco. Vi blev lite rörda av att Jocke och Matte stannat kvar och väntat på oss. Vi hade skoj, vi hoppade runt på en del ställen innan vi drog oss tillbaka till hotellet. Det blev en del hångel på vägen hem, men inte mer. Dels för att killarna var lite för fulla, sen ville Linda och jag ta det lite lugnare. Så vi skildes med en lätt kyss, framför vår hotelldörr, killarna fick gå upp till sig själva. Linda som vanligt med sina småsnuskiga skämt, sa något i stil med att killarna inte fick leka med sig själva eller varandra under natten… Det var mest jag och Linda själv som skrattade åt skämtet. Killarna muttrade något till svar.

Den natten snackade Linda och jag en hel del om killarna. Linda behövde snacka lite, för hon var lite tveksam med tanke på pojkvännen hemma. Hon erkände att det var mest därför hon inte gått hela väggen, fast hon varit jävligt sugen på Matte. Det var först nu hon berättade att hennes kille varit otrogen och därför det strulat hemma. Hon undrade vad jag tyckte om det, jag svarade att jag var nog fel person att fråga med tanke på min bakgrundshistoria i fråga om förhållanden. Jag tyckte hon skulle tänka på sig själv först, för om hon ändå funderade på att göra slut. Så varför inte ha kul? Men att det var ett beslut endast hon kunde fatta. Själv erkände jag att jag tänkte knulla Jocke… Vi snackade mycket den natten, kändes att vi kom ännu närmare varandra.

Dagen efter gick Linda och jag ner och solade efter lunchen. Vi hade sovit länge. Matte och Jocke måste ha sett oss från sin balkong för de kom ner strax efter. Vi snackade om kvällen, vi hade alla haft skitskoj. De andra killarna hade varit ute längre och kommit tillbaka först vid gryningen. De låg kvar och sov i rummen. Gav oss bara mer tid att umgås ensamma med Jocke och Matte.

De smörjde oss med sololja, nu blev det också lite mer hångel mellan Jocke och mig. Linda var lite mer avvaktande, Matte visste att hon hade en kille hemma. Så han tog det lugnt. Han trodde nog Linda varit lite full under gårdagen och därför hånglat, men att hon ångrat sig. Så han snackade mest med henne, inget mer. Själv var jag ”ganska” kåt, efter att Jocke smörjt min rumpa och rygg, kunde jag inte låta bli att ge honom en riktig fransk tungkyss. Han lade sin hand på insidan av mitt lår, precis på gränsen mellan bikini och hud. Han smekte försiktigt, kändes som en strömstöt i ryggraden. Jag började smeka lite på hans ”bulle” och småbitas på hans örsnibb.

Just då hörde vi hur flera av de andra killarna kom, tydligen orkat massa sig ner. Vi slutade hånglas, Linda och Matte som suttit och kollat på oss skrattade. Vi två hade glömt bort alla omkring oss, då jag kollade upp såg jag att andra kring poolen också följt vad Jocke och jag gjort. Kändes nästan lite pinsamt, men samtidigt upphetsande. De andra kom fram till oss, flera var ganska bakfulla. Blev mest snack om vad de gjort natten innan, supa och dansa. De höll på och babblade och babblade… Suck…

Då jag inte orkade mer sa jag att jag måste upp och hämta en grej i rummet. Jocke fattade vinken och sa något liknande, minns inte vad han drog för ursäkt. De enda som fattade grejen var Linda och Matte, för de log som bara den, då jag reste mig upp för att gå. Jocke dröjde sig lite, men kom strax efter. Jag gick lite före, jag kunde dock känna blickarna från Linda och Matte i ryggen. Förmodligen hade flera andra kring poolen fattat galoppen då Jocke kom strax efter. Inne i hotellet hann han ikapp mig vid hissen.

Lustig känsla att stå topless och vänta på hissen, sen alla andra som går omkring vid entrén och ser det som en helt naturlig grej. Det är lite annorlunda på semestern, alltså… He he. Hissen dröjde så jag gick mot trappan, vi hade ännu inte sagt något till varandra. Jag tror Jocke inte var riktigt säker på om jag menat det han trodde eller om jag verkligen bara skulle upp och hämta något. Han var rädd att göra bort sig. Faktum var att inte ens jag var säker på vad jag gjorde… Jag började dock gå upp för trappan, Jocke kom några steg efter. Kände hans blickar mot min rumpa då jag gick upp, gjorde mig ännu kåtare. Jag hade inget annat än ett par marinblåa trosor, den här gången med snören på sidorna. Inte ens ett par sandaler, gick barfota. Jocke hade ett par shorts av bermudamodell, bar överkropp, såg helt underbar ut.

Jag gick lite sakta uppåt, erkänner att jag vickade lite extra på rumpan. Jocke klagade nog inte på att behöva stå ut med den vyn. Vi mötte en tysk familj på vägen upp, de bodde på samma våningsplan som Linda och jag. Farsan i familjen hälsade och log menande, han såg direkt vad som var på G. Vi måste ha sett ganska roliga ut. Jag först, Jocke något steg bakom med sitt ”tillstånd” allt annat än osynligt under shortsen. Jag rodnade nog lite, Jocke log mest tillbaka och hälsade.

Då vi kom upp till mitt våningsplan, drog jag in Jocke i rummet. Nu var vi äntligen för oss själva. Jocke slog armarna om min midja och drog mig till sig. Jag kände genast hans stånd under shortsen. Gjorde mig ännu våtare. Sakta greppade han tag om mina skinkor och kysste mig på munnen. Jag slog armarna kring hans hals och bara njöt av att kyssas. Tryckte mig mot honom, retades med hans kuk som svällde innanför shortsen.

Då vi gick mot sovrummet, gick han precis bakom mig, tätt intill. Höll om mig, smekte mina bröst och nafsade mig i nacken. Med små steg gick vi sakta mot sängen. Han hade redan handen innanför mina trosor, fingrade snällt med musen. Känslan av att ha hans smekande hand innanför trosorna och hans svällande kuk som tryckte bakpå mot min rumpa var så jävla härlig. Känslan av förväntan för vad som skulle komma var så pirrigt skön. Sen att Jocke verkade ha kontroll över sig själv och inte vara alltför ivrig gjorde allt desto roligare. Flera killar i hans ålder var desto ”snabbare”, men Jocke njöt av förspelet lika mycket som jag. Vid sängen lade jag mig ner på rygg, Jocke drog sakta av mina trosor. Samtidigt som han kysste mina vader och fötter. Minns hur han luktade på trosorna och log.

Han stod en stund och bara begrundade min fitta medan jag lekte lite med den. Jag körde in ett finger och räckte den till honom, Jocke slickade fingret villigt. Sen gick han ner mellan mina ben, han började med att kyssa insidorna av mina lår. Han lät sin tunga leka kring fittan, kysste min mage och småretades. Han slickade mig överallt utom just fittan. Jag försökte se cool ut, men svårt då det var så jävla skönt. Så jag gav upp och tog tag om hans bakhuvud och tryckte ner hans ansikte mot min fitta.

Jocke plöjde tungan mellan mina blygläppar, nafsade snällt med läpparna kring min klitta. Han sög min klitta och snurrade tungan runt den. Jocke kunde uppenbarligen slicka fitta… Då och då, tittade han upp på mig, så härligt då våra blickar mötes. Hans ansikte mellan mina ben… Han fick mig faktiskt att komma då. Jag brukar inte ha svårt att komma, men det här var ovanligt tidigt. Så otroligt skönt att få släppa loss orgasmen som legat och laddat. Jocke hade inte ens hunnit ta av sig shortsen.

Nu var det dock hans tur. Nu fick han lägga sig på rygg och jag drog av honom hans shorts. Kuken hoppade upp som om den vore en fjäder. Den var så vacker, han hade den precis som jag gillade den. Rakad pung, men med lite hår ovanpå kuken. Den stod upp, helt ådrig och blank av kuksvett.

Jag slickade lite på min handflata och började sakta runka den. Samtidigt kysste jag hans kulor, de smakade härligt salta. Stackars Jocke bara stönade, jag sög en kula i taget, tog den i munnen och lekte med den. Tungan smekte kulan sakta och försiktigt, samtidigt som jag sakta runkade hans hårda vackra penis. Därefter började jag slicka kuken från dess fäste vid pungen upp till ollonet. Tog den inte i munnen, bara slickade den som om den vore en godisklubba. Då och då mötes våra blickar. Jocke gjorde nog sitt yttersta för att inte komma, för han bad då och då om en liten paus. Men det gav jag fan i, han lyckades ändå hålla sig, men han fick lida stackaren.

Hans kuk och pung var nu helt blöta av min saliv. Nu började jag suga av honom samtidigt som jag smekte hans pung. Jag gillar att sakta och försiktig ”mjölka” en pung medan jag suger. Försiktiga smek och kläm på pungen. Ibland tog jag en paus från att suga, slickade då under hans pung, precis där pungen fäster mot grenen. Sen gick jag tillbaka till kuken, med ett enda långt slick från fästet över pungen och upp till kuken igen.

Jocke stönade grymt mycket nu, han mer eller mindre tvingade mig att sluta. Nu lyfte han mig över sig, så att jag gränslade hans ansikte. Jag red med andra ord hans ansikte nu, härligt att känna hans tunga plöja mellan mina läppar. Länge fick han slicka mig sådär, jag hjälpte till och pullade min klitta medan han knullade mig med tungan. Efter en lång skön stund ville jag ge lite mer och inte bara få. Då jag satt vänd emot väggen, så vände jag mig om istället och lade mig över honom. Tänk er att nu ligger vi i en 69:a. Härligt.

Jag sög och runkade Jocke, medan han slickade mig. Stackars Jocke orkade inte länge förrän han började rycka i underkroppen, nästan som han krampade, han försökte hålla emot men orkade inte. Hans sats kom med en jävla kraft rakt mot mitt ansikte, en del kom in rakt i munnen. Jag hade inte direkt för vana att svälja sperma. Hade bl.a. precis avslutat ett förhållande med en kille där jag råvägrade att göra det. Men med Jocke kändes det helt rätt.

Det som inte kom in i munnen slickade jag ändå i mig. Runkade fram de sista dropparna och slickade de direkt ur kukhålet. Jocke rykte till då jag gjorde det, men han bad mig inte sluta. Underbart att få känna hans smak i munnen. Han hade en del sperma på mage och lår, det slickade jag också upp.

Vi lade oss bredvid varandra en stund och gosade lite. Jocke bara låg bredvid och tittade på mig med ett leende, jag log tillbaka. Nu snackade vi egentligen för första gången om oss själva till varandra. Vi snackade en stund, men det dröjde inte länge förrän vi båda började bli sugna igen. Jocke hade ju inte ens varit inne i mig ännu.

Vi hade legat i skedställning och pratat, Jocke bakom mig, jag låg med huvudet på hans utsträckta vänstra arm. Under tiden vi pratat hade han smekt mina bröst och kysst min nacke, var så mysigt. Ju mer vi pratat ju mer hade han sökt sig ner till musen. Nu smekte han min fitta, lekte med pekfingret mellan mina blygläppar. Jag var så våt. Jag kände hur hans kuk sakta reste sig igen, kände den mot ryggslutet. Som på lek körde han in kuken mellan mina lår, han trängde inte in, utan mer lek knullade mig mellan låren. Jag såg kuken sticka ut framför mig. Jag skämtade och sa att det vore så här jag skulle se ut om jag var en transa, då hans kuk stack ut mellan mina ben. He he.

Jag var så våt, kuken gled på mina safter som runnit ner mellan mina lår. Jocke blev bara hårdare av att känna mina lår mot sin kuk, till slut var han stenhård. Hördes också på hans röst att han var grymt kåt nu. Han frågade i mitt öra om han fick tränga in nu? Jag var så kåt att jag knappt kunde säga något, mer mumlade och nickade. Med sin lediga högra hand tog han tag om min höft och sakta trängde in i mig. Var så jävla underbart att känna hans varma, hårda kuk i mig.

Jocke fortsatte att viska, han frågade hur jag ville bli tagen, jag svarade bara… hårt!!! Jag kunde inte se Jocke då vi låg i sked och han var bakom mig, men jag kände nästan hur han log då jag svarade på hans fråga. Nästan direkt började han pumpa mig hårt, med sin lediga hand smekte han min fitta Han knullade mig med hårda bestämda drag.

Hela tiden nafsade han mig i nacken och viskade hur skönt det var att knulla mig. Jag älskade att höra honom säga en massa snusk, vilket han snabbt märkte. Då blev han bara grövre i orden. Jag var nära att komma enbart av att höra honom. Han upprepade flera gånger hur skön och trång min fitta var. Flera gånger förde han upp fingret han haft i min fitta upp till min mun. Jag slickade den mer än gärna. Oj, vad kåt det gjorde honom, jucken var stenhårda då jag hade hans finger i munnen. Det daskade ljudligt och ljuvligt varje gång han stötte sin kuk i mig. Hans underliv mot mina skinkor, härlig ljud av ett svettigt knullade…

Jocke var förmodligen nära att komma nu, för han slutade tvärt. Han pausade i några sekunder, sen byte vi ställning. Jag ställde mig på alla fyra och han fick ta mig bakifrån, han stod på knä bakom mig med händerna kring mina höfter. På sidan om sängen fanns en spegel, där kunde jag tydligt se hur han tog mig stenhårt. Hela sängen gungade. Fan vad kåt jag var!!!

Jocke höll sin ena hand runt min midja och ner till min fitta, han pullade mig samtidigt som han knullade mig bakifrån. Han hade dock svårigheter stackaren, han fick ta pauser ibland för att inte komma. Vilket bara fick mig att retas med honom ännu mer, elak som jag är… Han varvade att ta mig bakifrån med att böja sig ner och slicka min fitta bakifrån, var så sanslöst härligt att känna hans tunga i mig.

Nu byte vi ställningen igen, Jocke lade sig på rygg och jag grenslade honom. Sakta red jag honom, kände hur han trängde så djupt det bara gick in i mig. Vi hade slagit av lite på takten, inte mig emot för att sakta rida en kille är bland det bästa jag vet. Sakta krama ut kuken ur en kille medan jag rider… Jocke låg bara och njöt, händerna kring min midja.

Nu var det jag som inte orkade mer, men till skillnad mot honom släppte jag fram orgasmen. Njöt av hans kuk i mig, ville dra ut orgasmen i all evighet… Då jag kommit ramlade jag mer eller mindre ihop över Jocke. Var helt utpumpad, han bara skrattade. Han lät mig dock inte vila, utan han vände bara på mig, så vi nu låg i missionären och han började åter pumpa mig stenhårt. Och då menar jag stenhårt!!! Jag var ännu inte helt tillbaka från klimaxen, allt var fortfarande lite som i en dimma. Då jag tittade upp såg jag hans ansikte mot min, jag låg med särade ben och tog emot Jocke. Han knullade mig hårt och djupt, nu hände något jag dittills aldrig upplevt, jag kom igen och samtidigt kom Jocke.

Var så jävla underbart, jag kunde känna hur han fyllde mig med sperma. Jag höll om honom, hans rygg alldeles blöt av svett. Tog tag om hans skinkor som om jag ville trycka in honom ännu mer. Jag minns inte men kan bara anta hur högt vi måste ha stönat just då… Efter orgasmen låg vi länge i samma ställning. Han över mig, jag under hans härliga tyngd. Sakta drog han sig åt sidan och kysste mig på pannan och mun. Vilket häligt knull vi hade haft, den absolut bästa jag haft i mitt liv tills dess.

Vi låg länge och bara snackade, njöt av varandras närhet. Men så kom vi på att de andra nog undrat över oss, då skrattade vi. Vi gick in duschen och tog en lång härlig dusch tillsammans. Vi tvålade in varandra och kysstes länge. Bara lät vattnet rinna nerför våra kroppar.

Jag byte till en annan bikini, Jocke satte på sig de shorts han kommit upp med. En snabb titt på klockan visade att vi varit uppe i över 2 timmar. Då vi kom ner till poolen igen mötes vi av hela gänget som bara flinade. De hade givetvis fattat allt, sen att Jocke och jag kom ner tillsammans nyduschade talade sitt tydliga språk. Linda skojade till och frågade varför jag byt bikini? Vi båda log och var tysta…

Nu gjorde dock Linda återigen något som förvånade alla. För hon reste sig upp från barstolen hon satt på och sträckte ut handen till Matte. Hon sa, nu är det deras tur att gå upp… Matte log ganska förvånad, men tog tag i handen och gick efter Linda som med bestämda steg gick in till hotellet. De andra grabbarna började garva och applådera. Matte såg mera ut som en liten skolpojke som följde sin skolfröken till rektorn… He he.

Jag blev ärligt förvånad, men samtidigt var det inte en ovanligt för Linda att ta kommandot så där. Efter de försvunnit in, frågade Jocke vad de hittat på den sista timmen. Killarna sa att de bara käkat lite lunch vid baren och snackat med varandra och med Linda. Matte och Linda hade skämtat om vad Jocke och jag gått upp för att göra. Först då hade de andra grabbarna fattat allt. De var ju trots allt bakfulla och sena att fatta.

De var dock alla förvånade över vad Linda gjort, en del skämtade och sa att de skulle snart komma ut igen, för de trodde inte att hon verkligen upp och knulla Matte. Hon hade ju inte visat intresse medan de snackat där nere, Matte och hon hade ju bara snackat om allmänna saker. Men bara någon minut senare tjoade ”Galna” Linda från vårt rums balkong. Hon vinkade, Matte stod bredvid henne. I handen hade hon Mattes shorts, killarna garvade och applåderade. Självklart slängde hon ner de, stackars Matte såg lite förskräckt ut. Tror det Anders som plockade upp hans brallor från marken, hon hade nästan träffat barens halmtak. Och Matte hade sin plånbok kvar i byxorna. He he.

Nu tjoade killarna att hon slänga ner sina trosor. Och vad tror ni? Självklart drog hon av sig dem och slängde ner dem. Den här gången träffade hon halmtaket… Så där blev de kvar Jag höll mig mer eller mindre om munnen och trodde inte det var sant. Hon var ju helt crazy, alla skrattade, jag skrattade så mycket så jag fick ont i magen. Alla kring poolområdet kollade upp mot Linda. Man kunde bara se deras överkroppar, men vi fattade alla att de var helt nakna. Lyckligtvis gick Linda in med Matte i rummet. För annars vet jag inte hur långt hon hade gått, jag såg mig omkring i poolområdet, de flesta skrattade åt hela grejen, vilket var bra. För sånt kunde ju få oss utsparkade från hotellet…Hotellpersonalen var nog de som mest uppskattade grejen dock, så det var lugnt.

Det blev lite av en antiklimax då det inte hände mer, Linda försvann in med Matte, killarna väntade och kollade upp och hoppades de skulle titta ut igen, men mer blev det inte. Jocke och jag hoppade in i poolen och badade. Killarna drog ner på stan då de insåg att det inte skulle bli mer. Vi två käkade lite mat vid baren och snackade om allt möjligt. Vi bara satt och myste ihop. Efter någon timme kom Matte ner igen med ett stort leende i hela ansiktet. Han hade en handduk runt midjan, han tog tacksamt emot sina byxor från Jocke. Fan vad vi garvade åt honom. Ett tag tänkte jag rycka bort hans handduk, men tyckte själv att det hade varit för jävligt och skippade skämtet. He he.Jag fattade att killarna ville snacka med varandra, som ni killar göra efter ett ”äventyr”. Så jag gav Jocke en puss och sa att jag skulle upp till Linda. Matte satt bara och flinade lyckligt…

Uppe i rummet satt Linda naken och rökte en cigg ute på balkongen. Hon såg helt jävla utknullad ut, ungefär som jag måste ha sett ut före duschen. Hon hade inte ens brytt sig om att duscha, hon bara satt och njöt av kvällen naken på balkongen. Vi tittade över balkongkanten och såg hennes trosor på barens halmtak. Fan vad vi skrattade.

Vi hade lite tjejsnack ute på balkongen. Linda berättade att då Jocke och jag var uppe, så satt hon men en djävul på sin högra axel och en ängel på sin vänstra. Hon tänkte fram och tillbaka om hon skulle knulla Matte. Matte trodde att hon inte alls var intresserad, men det var hon. Hon funderade på om hon skulle skita i killen hemma och vara otrogen. Då insåg honom att just otrohetsgrejen eggade henne ännu mer. Så då hon såg att Jocke och jag kom ner så bestämde hon sig. Hon bara tog tag i Matte och gick upp med honom. Och han hade knappast klagat.

Matte hade också blivit extra eggad, då hon berättade att hon hämnd-knullade. Att det var mot hennes killes otrohet, hon blev hämnd-knullad. Linda själv blev också tänd av att Matte var 18 och hon var 23, nästan 24. Som hon berättade tyckte jag också der var extra häftigt, för så hade jag inte tänkt det. Men hon var nästan 6 år äldre än honom och de andra grabbarna.

Då jag såg på Linda, var jag tvungen att skratta, hon för jävla rolig ut. Jag hämtade en spegel, så hon kunde se. Hon hade inte märkt att hon hade stelnat sperma på håret och pannan. Så det var tydligt vart hon tagit satsen. (Eller en av satserna)

Vi snackade i timmar om det vi gjort och om killarna. Linda och Matte hade t.o.m. försökt med analt, men utan glidmedel struntade de i det. Matte skulle skaffa det till nästa gång. Då garvade jag, för tydligen planerade hon fler knull med honom. Då svarade Linda och undrade om inte jag skulle knulla Jocke fler gånger. Då blev jag tyst… Nu var det hon som garvade åt mig.

På kvällen drog vi ut till en restaurang, bara hon och jag, vi tyckte killarna kunde vänta till nästa dag, nu skulle bara hon och jag ut, ha kul och snacka ut. Vi hade verkligen börjat vår semester bra….
🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *