Sex med ung tjej från chatten

Ida var rätt så kort av sig och ville inte berätta var utflykten skulle gå, men är man kåt så är man. Hoppade in i dushen och fixade till mig, ihopp om att kanske det skulle bli tal om sex så rakade jag pungen väldigt nogrant. Min kuk har alltid en tendens att resa sig när man smetar på rakskummet och jag höll mina 18cm med stolthet då jag synade resultatet.

Hej mitt namn är jerry, och jag tänkte dela med mig av en historia som inträffade mig när jag var 20år gammal. Det var på den tiden då man satt framför datorn väldigt ofta på kvällarna och spanade efter villiga byten. Jag tror det var en Torsdag då jag kom i kontakt med en tjej som jag aldrig kommer glömma. Hon var 19år gammal och hade långt brunt hår, gröna ögon som kunde smälta polarisen. Vi pratade hela kvällen hon och jag, det började med små oskyldiga skämt som allt efter timmarna blev allt snuskigare.

Det visade sig att hon liksom jag tände på att ha sex offentligt. Vi pratade vidare om det och blev allt djärvare i våra påhit om vad vi kunde göra om vi träffades någon gång. Själv så trodde jag att vi aldrig skulle träffas, rätt ofta pratade man med tjejer på nätet men resulterade oftast inte i sex. Klockan började närma sig midnatt och vi båda var väldigt kåta efter våra historier. Tyvärr så skulle jag jobba nästa dag så jag var mot min vilja tvungen att säga hejdå och komma iordning för natten.

Tjejen som presentera sig som Ida ville att vi skulle byta nummer ifall vi skulle pr ata någon dag. Glädjen att kammat hem första ronden fick mig nästan att börja skratta. Efter de vanliga ”hejdå” fraserna stängde jag av datorn och borstade tänderna och allt som hör natten till. När jag senare låg i min säng och tänkte på de bilder Ida skickat till mig, hennes fina kropp och hennes välsvarvade höfter. Retade mig lite på att hon inte skickade naken bilder utan istället bilder då hon var iklädd trosor och bh. Vilken egentligen räcker för en kille som mig, hormonerna rusar runt i kroppen och jag drog i kuken som besatt. Vill minas att jag somnade skönt den kvällen. Efter arbetet nästa dag ringde Ida mig och frågade om jag skulle vilja åka buss med henne. Javisst, fick jag ur mig lite chockad över att hon ringt mig så snart. Jag frågade henne vilken buss det rörde sig om och vilken tid. Ida svarade att jag skulle ta buss 1 från Värnhem till Kristianstad klockan 20:00. Jag memorerade tiden och bussen.

Ida var rätt så kort av sig och ville inte berätta var utflykten skulle gå, men är man kåt så är man. Hoppade in i dushen och fixade till mig, ihopp om att kanske det skulle bli tal om sex så rakade jag pungen väldigt nogrant. Min kuk har alltid en tendens att resa sig när man smetar på rakskummet och jag höll mina 18cm med stolthet då jag synade resultatet. Hoppade in i mina kläder och började röra mig mot värnhem klockan var 19:30 så det började bli dags. Där står jag på värnhemstorget med några andra frusna själar som ska åka med bussen. Tittar och spanar efter Ida men ser henne inte. Tankarna började snurra i huvudet på mig, tänk om hon bara djävlades med mig. Mitt i dagdrömmarna så vaknade jag till när bussen stannade framför mina fötter. Skit samma tänker jag och hoppar in i bussen, hon kanske hoppat på tidigare. När jag väl var inne i bussen så såg jag henne inte, där var gott om fina brudar men ingen Ida. Bussen körde på och vi stannade till vid Eriksson i Lund. Där hoppade Ida på och hennes gröna sexiga ögon letade efter mig, jag satt längst bak och när hon såg mig så sken hon upp som en sol. Ida gick längst bak och satte sig brevid mig och vi gav varandra en hård snabb kram.

Hon verkade så avslappnad vilket man inte kunde säga om mig som var nervös över hennes planer som inte delat med sig till mig. Det var rätt mörkt i bussen och folk sov lite varstans. Ida och jag pratade lite mer allmänt än kvällen innan och jag tyckte redan om hennes personlighet. När Bussen stannade till i Hörby så hoppade de flesta av. Kvar i bussen var det några äldre längst fram och en tjej i 25år ålder som satt 6 rader framför oss. Rätt som det var så kände jag en hand som försiktigt trevade sig fram mellan mina ben, jag vände mitt ansikte mot Ida som tittade mig djupt i ögonen, hennes blick var helt beslöjad och jag såg att hon var vädigt kåt. Hon öppnade munnen lite och hennes tunga slickade sakta och förföriskt över hennes läpp.

Min kuk stod rätt upp och jag kände hennes hand mjölka min lem. Jag slängde en blick fram i bussen men det var ingen som sett något. Ida knäppte upp mina byxor och min stolthet svajade fritt. Ida flyttade sig lite närmare mig och hon böjde sig fram och gav mig en så djup kyss att tid och rum inte längre existerade för mig. När jag flämtade efter kyssen fortfarande med ögonen stängda kände jag den varma tungan fladdra över mitt ollon, jag tittade ner på henne när hon tog hela min kuk i munnen och jag håll på att svimma. Jag kan inte minas det senaste tillfället då jag fått en så härlig avsugning. Hon sög mig så grundlig att jag trodde jag skulle komma direkt, men jag kväste de känslorna ganska så snabbt. Inte ville jag att detta skulle ta slut för tidigt. Jag sträkte fram min hand och lät den fyllas av hennes härliga bröst, jag gnuggade försiktigt hennes bröstvårta vilket hon gillade. Hon gnydde lite försiktigt itakt med mina tysta stönande.

Jag släppte hennes bröst och lät min hand treva ner mot hennes underliv, hennes korta kjol vållade mig inga besvär att komma åt det jag ville. Kåtare blev jag när jag kände att hon inte hade några troser på sig, jag lät två fingrar sjunka in i hennes underliv och kände hennes trånga väggar omsluta mina fingrar. Ida slutade suga mig och drog upp sin kjol till midjan. Sen satte hon sig på mig med ansiktet vänt mot mig, hon stod på knäna över mina lår och sakta sänkte sin kropp mot min kuk. Kände hennes hand när hon förde in min kuk i sin varma fitta och med en djup suck sänkte hon hela sin kropp mot mig. Jag trodde en stund att det inte skulle gå för hon var så trång, men hon var så blöt att det gick utan problem. Hon red mig sakta och helt underbart.

Flera gånger var jag tvungen att bita mi g i armen för att inte skrika rätt ut. Än så länge verkade vi klarat oss bra från våra med passagerare som inte märkt något. Svetten började rinna i pannan på mig och jag höll mina händer om hennes rumpa i takt med att hon höjde och sänkte sig över mitt skrev. Ida viskade massa snuskiga saker i mitt öra och slickade och nafsade. Ögonblicket började närma sig för mig och jag får nästan panik så skönt det var. Öppnar mina ögon och tittar rakt in ögona på tjejen 6 rader fram, Ida ser inget för hon har ansiktet vänt åt fel håll och andra tankar i huvudet än att kolla så ingen ser oss. Jag blev faktiskt lite rädd att tjejen där framme satt och tittade på oss, vem vet vilken reaktion hon skulle få. Skrika och bära sig åt var det jag trodde hon skulle göra men icke sa nicke, hon log mot mig och lyfte sitt finger och hyschade mot mig. Jag log till svars och återgick med nya krafter till knullandet, fullt medveten om att tjejen där framma tittade.

Ida ökade på rytten och jag kände att hon var nära, Det gick för Ida några sekunder senare och när hennes mus kramade min kuk så rörde det sig om sekunder även fö r mig. Jag lyfte upp henne och började pumpa henne med en sådan fart att jag trodde att kuken skulle lossna. Idas mus krampade om om hela tiden, slutligen blev det hela alldeles för bra och jag kom som jag aldrig kommit tidigare. Sprutade rätt upp i henne och Ida snyftar i vällust. När vi båda kommit till sans så tittade vi på varandra och log.

Vi rättade till kläderna och fixa till oss så vi inte såg allt för nyknullade ut. efter en 10 minuter var visst Ida framme vis sin hållplats, hon tackade för sig och lovade ringa. Utbyte några kyssar sen gick hon av. Jag satt där i mörkret och tänkte på vad som hänt, helt otroligt ju. Medans jag funderade på det hela så kommer tjejen som satt längre fram till mig med ett stort leende och frågar om hon får så sig ner, vilket hon naturligtvis fick. Och vad som hände sen är en helt annan historia =).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *