Små söta tonårstuttar

Jag trycker och trycker hela mitt ansikte så långt det går in i henne. Tungan når antagligen precis in till hennes g-punkt innan jag låter hela tungan glida mjukt upp mot klitoris och sedan ner igen, upp och sedan ner, igen och igen. Jag har min vänstra hand mjukt sluten om hennes skinka och med den andra drar jag bort täcket.

Så låg hon där naken och vacker. Hennes mysigt söta mage och dom små fina tonårstuttarna som egentligen inte borde passa in på en 25-åring. När man tänker på det så har hon det typiska utseende på någon som får visa leg på Systemet tills hon är närmare 40 år. Hon virade in sig i täcket för att hon blev lite frusen av att visa upp sig. Gud vad jag älskar att glida in från sänggaveln och in under täcket och bara vika undan lagom så jag får hennes varma mus i ansiktet. Luktar högljutt på hennes redan upphetsade kön och pussar henne varsamt på insidan av vänstra låret. Sedan det högra, lite blötare och med tungan kvar mot skinnet.

Tittar upp över den bergskedja som täcket skapat mellan oss och ser en nöjd tjej ligga och förväntansfullt sukta efter det hon vet ska komma. Jag försvinner ner under hennes synvinkel i förhållande till täcket och hon känner snart hur jag mjukt med hela bredden och längden på min fuktiga tunga slickar på den ena yttre blygdläppen. Hon rycker till. Byter till den andra. ”Men snälla.”, får jag höra. Pussar torrt på skinnet över klittorisen och hör henne stöna. Sträcker på nacken och beundrar den fuktiga springan som längst ner får det att glittrar i dom få strån som finns kvar efter rakningen jag bjöd henne på tidigare. ”Jag ser att jag missade här, tror inte jag kan fortsätta med en sådan hårig mus.” Låter orden sjunka in och ser hur hon slappnar av.

Skötet tyngder ner madrassen och jag hör hur hon just ska till att protestera när jag låter min hela längd på tungan glida in mellan hennes läppar. Gud vad underbart hon smakar. Hela kroppen under min tunga spänner sig igen och jag ser rysningar på hennes lår. Nu smaskar jag högljutt i mig hennes dofter och smaker, men lyckas inte på långa vägar överösta hennes ljudliga stönande och skrikande. Jag trycker och trycker hela mitt ansikte så långt det går in i henne. Tungan når antagligen precis in till hennes g-punkt innan jag låter hela tungan glida mjukt upp mot klitoris och sedan ner igen, upp och sedan ner, igen och igen. Jag har min vänstra hand mjukt sluten om hennes skinka och med den andra drar jag bort täcket.

Där ser jag den mest upphetsande syn en normalsexuell man kan uppleva. En böljande kropp med två söta tuttar som hoppar i takt med kroppen som reagerar på min tungas behandling. Sluter min hand runt hennes tutte och smeker den mjukt med hela handen. Låter tummen glida upp till mitten av bröstvårtan och trycker in den någon centimeter och roterar den långsamt. Snabbt tar hon tag i den andra och kramar den hårt medan hennes vänstra hand glider oroligt upp och ner mot hennes lår som ligger i vinkel mot taket. Den andra har jag nu hjälp mot samma vinkel genom att hålla upp hennes knä från insidan. Min tunga har övergått till mer barbarsikt slick och gör slumpmässiga infall inåt hennes g-punkt och snabba vibrationer på klitoris. Jag vet hur känslig hon är och att jag inte endast ska inrikta mig på hennes känsliga knapp fören hon är riktigt överkåt. Hon stönar och gör hårda motjuck, tid att ge henne orgasm. Jag låter tungan lätt leka på hennes klitoris och jag vet hur mycket hon nu längtar efter min tjocka kuk, den som jag knappt vågat röra med tanke på hur jag älskar att ha mitt ansikte begravt där jag har. Rysningar letar sig upp på hennes skinkor och vidare på hennes sexiga mage och när dom når hennes bröst så styvnar hennes vårtor under min tumme och jag låter den som genom ett magiskt spö smeka bort hennes knottror ner över magen och stannar vid hennes nu genomblöta venusberg.

Jag lägger ingen kraft utan låter hennes kropp studsa och jucka under min behandling innan jag lägger in ”dödsstöten”. Snabbt låter jag mina läppar sluta sig runt den hårda klitorisen och suger först lite mjukt och sedan hårdare och hårdare samtidigt som jag gör små juckrörelser med huvudet. Hon skriker och skriker, grannen har under liknande omständigheter gjort sig påmind om sin existens genom att köra träskopolka på mitt tak för att i möjligaste mån få en dos av sitt sportnytt, men idag har nog surgubben flytt stan mot egna njutningar, kanske vid kusten. Han låter i alla fall denna vackra skapelse få rida ut sin starka orgasm med hela sängen som redskap för sin njutning. Hon trycker mitt ansikte hårt mot sitt underbara blöta sköte och stönar och skriker tills hon mjuknar som till en kropp av gelé. ”Gud vad skönt.”, kom ur hennes leende mun. Jag kröp upp och kysste henne passionerat och länge, kletade antagligen ner hennes lilla ansikte med min genomdränkta snaggade ansiktsutstyrsel. Jag låter min hand försiktigt glida igenom hennes öppna mus och hon rycker till när jag kommer över hennes känsligaste del. ”Du vet att det bara var uppvärmningen, va”, sa jag.

Hon nickade mjukt och log med en fast blick i mina bruna ögon. Hon smekte mitt ansikte och upp mot mitt korthåriga huvud. Hennes andra hand letade sig lätt fram till mitt hårda stånd som hon långsamt och njutningsfullt låter runka. Förhuden gled spänt över mitt hårda ollon och jag var i allra högsta grad redo för att glida in i henne. Men jag hade inte den intentionen än, även om det var väldigt lockande. Jag begav mig neråt igen. Mot sänggaveln och där jag åter igen stod ansikte mot ansikte med denna gudagåva. Hon var varm och mjuk, min tunga kändes lite skavd mot hennes mjuka avslappnade blygdläppar. ”Mmmmm.”, kom det från den vackra kvinnan framför mig. Återigen började hon röra sitt underliv och gunga med sin härliga stjärt.

Jag lät min tunga ligga mot hennes mus, så som en hunds när den flämtar efter att sprungit en hel dag efter en vacker pinne. Om någon skulle ställa en diagnos om vem av oss som var mest lyrisk, skulle jag tro att jag var det vinnande däggdjuret. Och även jag stor på alla fyra för tillfället. Med mina armbågar stöttade jag mig medan jag flyttade fram och lät min högerhand och långfingret på denna leta sig in i den genomblöta fittan. Jag viste att hon älskade detta, långsamma rörelser med fingerspetsen mot hennes g-punkt samtidigt som jag mjuk och lät tungan fortsatte sitt ”flämtande” på den resterande delen av hennes mjuka mus. Reaktionen lät inte vänta på sig, och ljudliga läten uppstod ytterligare en gång i min knappa 47 kvm stora etta. Stönanden från både mig och henne, samt en del smaskande när jag nu snabbare roterade och juckade med mitt finger. Hennes händer gled upp över sin kropp och upp till tuttarna som hon knådade hårt och bestämt. Jag stannade upp lite och lät min saliv rinna ner över hennes redan blöta stjärtränna. Sedan lät jag med små juckrörelser mitt långfinger glida in i detta härligt tighta hål. Jag slickade vidare över hela hennes mus och lät nu långfingret åter igen massera g-punkten om dock igenom några extra lager kvinnligt material. Hon började snart skrika om att hon inte klarade mer och förde ner sin hand och drog ur mitt finger. Jag hittade snabbt den medtagna glidmedelstuben och kletade fram en klick på fingret. Jag slickade vidare, både inuti henne, men lät också tungan glida över klitoris.

Långa mjuka drag upp och ner över henne. Snart var den vattenbaserade skönhets ökaren kroppstempererad och jag lät åter fingret glida upp. Denna gång helt utan motstånd. Hon tryckte stjärten mot fingret och snart var den inne hela vägen. Lät mitt pekfinger hitta in i musen och sakta ”kramade” jag med dessa båda fingrar uppåt och åt sidorna tills hon med sina juckrörelser nästan var omöjlig att fortsätta penetrera på detta viset. Jag drog långsamt ut fingrarna och slutade med min tunggymnastik. Den kändes verkligen öm och vältränad nu. Jag gled lätt upp över hennes lilla kropp och lät min hårda kuk glida in i henne. Hon ryckte till lite och stönade högt. Jag bottnade snart och kände hur mitt ollon slog in i väggen. Jag låg och tryckte försiktigt i juckande rörelser mot botten och hon klämde mig närmare och mötte mig i en djup kyss. Jag fortsatte suga på hennes lagom fylliga orala läppar medan jag började låta min längd glida in och ut i snabbare takt. Det kluckade och smaskade nästan lika högt som våra stönanden och skrik.

Hon är bara så otroligt skön. Jag vred upp henne så vi låg på sidan, men fortfarande så att hon hade sina ben runt min rygg. Jag lät mitt fortfarande blöta långfinger glida upp i hennes stjärt och kramade min hårda kuk genom dom tunna väggarna. Hon tryckte sig upp mot mig i en kram och bet mig lätt i örsnibben och stönade hårt. Jag kände hur hon flåsade tungt mot min nacke och hur våra blöta, svettiga kroppar arbetade mot en för mig alldeles för tidig orgasm. Jag hade mer i tankarna än ett vanligt knull idag, jag vill spruta i hennes sköna stjärtgång. Ville ha hennes mjuka skinkor runt min kukrot och känna pungen daska in i hennes fitta. Jag separerade oss med en kraftansträngning och bad henne vända stjärten mot mig. Fortfarande liggandes hamnade jag som stora sked med mitt hårda stånd mot hennes vackra stjärt. Jag vred mig och tog en rejäl klick glidmedel i handen och lät den sedan glida över mitt hårda ollon. Jag klämde lite prövande hur kåt jag egentligen var. Kunde inte låta bli att känna stolthet hur hård den fortfarande kunde bli.

Hur stor och grov den kändes i min hand. Den var nu alldeles blank och kladdig när jag lät den glida in mellan hennes skinkor. Jag försökte greppa hennes skinka så jag såg lite av vart jag var på väg, men min blöta hand gjorde att den bara gled ur mitt grepp. Jag pressade försiktigt på, vetandes om hur svår och trång hon var när det gällde denna sexuellt mer avancerade njutning. ”Försiktigt”, sa hon. ”Jag vet”, svarade jag. Jag smekte henne över hennes härliga svank och vidare upp i en mjuk massering av ena skuldran. Det skvätte till och kuken gled upp i rännan. ”Var har du hålkänslan någonstans”, fnittrade hon. ”Du skulle kanske pröva det här någon gång, så skulle du se att det inte är så lätt.”, grymtade jag. Styrde lite mer mot musen den här gången och fick snart kontakt med något litet skrumpet mot ollonet. Långsamt men ändå kraftfull började jag jucka mot stjärten. Hon var spänd som vanligt, och jag lät båda mina händer smeka hennes kropp. Hon stönade lite och jag kände hur ringen lösgjorde sig något. Nu hade jag i alla fall ollonet inne en bit och jag ökade takten men drog av på den framåt tryckande kraften. Hon började rysa på stjärten, vilket alltid är ett säkert tecken på att hon njuter.

Hon gled ner med sitt ben som hon låg på och letade sig ner till fittan med sin hand. Snart började jag känna snabba rykningar runt kuken när hon masserade sig själv. Hennes stönande blev jämnare och högre och med mina juckningar lät jag kuken glida längre och längre in i hennes trånga men ändå genomblöta stjärt. Snart var jag i botten och jag viste att jag verkligen måste fortsätta juckandet annars skulle hon vilja sluta eftersom den tydligen kändes mycket grövre när jag låg still. Jag kände däremot att jag inte kunde hålla tempot mycket till utan att fylla henne i en orgasm. Jag knådade henne hårdare runt svanken och tittade ner mot skåran där jag såg min blanka hårda kuk arbetade i hennes söta lilla stjärt. Fan! Nu kommer jag som fan! ”Fy fan vad det går för mig nu!”, vrålade jag. ”Ååå, vänta lite. Jag också snart!”, skrek hon tillbaks. För sent trodde jag, min sperma sprutade och pulserade ut i hårda strålar långt inne i stjärten, men samtidigt ryckte och slet det i hennes svettiga kropp också. Vi vrålade högt och länge. Min orgasm kändes evighetslång innan det slutade pumpa. Jag kände hennes analring tänjas och knipa i takt med hennes snabba puls, även om jag hade aningen snabbare blodcirkulation för tillfället. Jag viste att den måste slakna snart annars skulle hon få ont. Jag kramade om henne bakifrån och hon vred sitt ansikte mot mig så jag åter igen kunde suga och kyssa hennes härliga läppar.

Vi var genomsvettiga och det droppade från min panna och ner på hennes mjuka kvinnliga kropp. Snart kände jag hur hon forcerade ut min mjuka snopp med sina kraftfulla anusmuskler. En liten blöt rand letade sig ut från hennes stjärthål och snart följde en ljudlig fis med spermainnehåll som rann ner på lakanet. Jag smekte hennes stjärt och kysste henne passionerat på ryggen och sedan stjärten när jag reste mig för att hämta något att torka upp efter vår kärleksfulla lek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *