Sjukgymnasten och jag

Efter en oförsiktig joggingtur hade jag nu skadat mig ordentligt. Jag hade sträckt en muskel i ljumsken när jag hade sprungit i terräng och försökt ta mig uppför en stig med alltför stora kliv och sedan försökt komma uppför en berghäll. Jag hade insett allvaret i det hela och hade nu bokat tid hos sjukgymnasten.

Så gick jag in på vårdcentralen och satte mig för att vänta i väntsalen. Miljön omkring mig var vit och en svag doft av desinfektionsmedel låg i luften. Jag hade aldrig gillat vårdcentraler och att komma hit fick mig att må illa. Det dröjde inte mer än 5 min innan mitt namn ropades ut:

– Linn Ekblad till sjukgymnasten.

Jag gick motvilligt in till receptionisten som skulle visa mig vägen till sjukgymnasten och bilden jag hade av sjukgymnaster var en klämkäck tjej i 30 – års åldern som hade ett sådant där tandkrämsvitt leende och skulle känna och klämma alldeles för mycket på ens muskler, speciellt där det gjorde som ondast…Därför blev jag förvånad när sjukgymnasten som jag skulle till visade sig heta Juan.

Jag blev genast lite piggare när jag klev in i rummet där sjukgymnasten befann sig när synen av en lite solbränd, välbyggd, ung man med svart hår och kaffebruna ögon välkomnade mig med ett fast handslag.

– Då ska vi se, Linn hette du visst.

– Ja…

– Och du hade en sträckning i ljumsken ?

– Det stämmer sa jag , var ute själv i skogen och joggade när det hände…

– Jaha , det var ju lite dumt att du var ute själv och sprang, du skulle tagit någon med dig.

– Ja, kanske jag borde ha gjort…

– Men nu till saken, jag ska ju undersöka din ljumske så om jag får be dig att ställa dig på alla fyra på golvet.

– Okej , sa jag , men jag tvekade lite , tyckte att det var ett lite underligt sätt att undersöka på men jag antog att det var så det gick till när man skulle undersöka ljumsken.

Han stod på knä bakom mig och bad mig sträcka ut höger ben mot honom. Han tog tag i låret och höll benet i ett stadigt grepp. Det kittlades lite på benet när han tog så långt in, han märkte det och sa att han skulle försöka att inte råka kittla mig något mer. Han bad mig sträcka ut benet och klämde lite på insidan av låret och frågade mig var exakt det gjorde ont. När han hade hittat stället sa han att han var tvungen att smörja in mig med tigerbalsam för att det skulle dämpa inflammationen i muskeln. Han sa:

– Ursäkta det kanske kommer kännas lite obehagligt men du måste ta av dig jeansen om jag ska kunna smörja in dig. Jag sa bara okej och gjorde som han sa med ett litet leende på läpparna. Han var rätt så attraktiv med sitt bekymrade ansiktsuttryck och jag skulle nog inte ha något emot att han smörjde in mig i ärlighetens namn.

Så var jag endast i mina svarta spetstrosor och stod på alla fyra på golvet igen. Han började sakta och med jämna och fasta rörelser att smörja in området där det gjorde ont med svalkande tigerbalsam. Jag började känna att det började pirra där nere och jag njöt av hans massage, ville inte att det skulle sluta… Till min förvåning men också glädje smörjde han nu längre och längre in där han egentligen inte skulle smörja mig och med hans ena hand drog han ett finger från mitten av ryggen ner till svanken. En skön rysning for genom mig och han placerade handen på min ena skinka. Han böjde sig fram och viskade:

– Är det okej om jag fortsätter ?Och jag svarade:

– Ja fortsätt sa jag med en flämtande röst, jag hade börjat andas fortare och fortare.

Han masserade nu mina båda skinkor ordentligt, masserade sedan insidan av låret igen och smekte mellan benen utanpå mina trosor, han måste ha känt fuktigheten genom tyget för han blev som galen efter det. Han tog tag i min midja och drog mig bakåt så jag hamnade på knä med ryggen fortfarande mot honom. Han nafsade och slickade i mitt öra samtidigt som han gav ifrån sig flämtande andetag, Jag kände värmen från hans kropp och hörde hans hjärta slå snabbare. Jag böjde huvudet bakåt och lutade mig mot hans axel så att jag kunde kyssa honom underifrån. Hans tunga gick i cirklar runt min och jag bet honom i underläppen, samtidigt smekte hans händer först utanpå mitt linne vid magen och sedan letade de sig in under linnet.

Jag kände mig helt omhändertagen och han hade mig i ett tryggt grepp. Hans händer klämde först lite utanpå bh:n och sedan lossade han den med en hand i ryggen på mig. Jag kände upphetsningen stegras och mina bröst svällde och bröstvårtorna började styvna. Nu när bh:n var av syntes de styva bröstvårtorna under det lösa linnet. Jag kände att det var dags för mig att ta nästa steg när han retsamt smekte ett finger längs troslinningen.

Jag gick upp och satte mig sedan grensle över honom men denna gång ansiktet vänt mot honom. Jag försökte sitta så nära hans kropp som det var möjligt och kände ett behov av att gnida mig mot honom och jag svankade och tryckte mig mot honom i stötar. Han hade sina varma händer under mitt linne och han var överallt. Så smög han upp båda händerna underifrån och masserade mina bröst strök tummen över mina bröstvårtor som var riktigt känsliga nu och styvnade för minsta lilla beröring.

Så kysste han mig i nacken och ner över brösten, han tog tag i sidorna på mig och lutade oss båda mot golvet. Jag låg på rygg och han tryckte sig mot mig och jag kunde känna hans begynnande stånd vilket gjorde mig än mer upphetsad. Vi började kyssas igen och hans tungrörelser gjorde mig yr. Så la han sig bredvid mig på sidan och började smeka mig där nere utanpå trosorna igen. Han kollade mig hela tiden djupt in i ögonen med ett retsamt leende som sa ”Där fick jag dig nog allt” samtidigt som hans blick sa att han verkligen ville ha mig.

Jag gav honom en nöjd blick tillbaka som sa ” Sluta inte” och jag lät undslippa mig ett stön. Så smekte han mig på magen och längre ner tog långsamt in handen innanför mina trosor och hittade den blöta slidöppningen och förde långsamt in halva fingret och började dra det ut och in och man kunde höra plaskande ljud därifrån sedan var plötsligt två fingrar inne och han ökade tempot och på något sätt lyckades han vibrera med fingrarna. Jag kände att jag bara ville ha in hans hårda kuk i mig och det fort men först ville jag njuta lite till av hans fingrar. Jag stönade allt mer och började bli riktigt varm. Han sa ” Du är min sista patient, det är bara vi kvar nu på vårdcentralen, så bara ut med det, stöna och skrik så mycket du behöver”, och det gjorde jag, samtidigt som mina ben började skaka av att jag snart skulle få en orgasm.

Han höll mig i handen och hans leende bara spred sig. Det var inte långt kvar nu, jag nästan skrek ut ” Åh, så sköönt, sluuta inte ” och” Jag vill ha meer , djupare in” och han gick djupare in och förde in ett tredje finger när jag kände att jag blev helt stel i hela ryggraden och mina fittmuskler drog ihop sig i kramper och det svartnade för ögonen och jag kom. Efter det ville jag bara ha mer och jag sa ” Snälla knulla mig nu också” Han sa ”Javisst” och han tog av sig byxorna och tröjan och kalsongerna, drog av mig mitt linne och jag drog av mig mina trosor. Vi la oss på en mjuk heltäckningsmatta, jag såg att hans kuk nästan stod upp helt nu och jag såg att ollonet var blankt och vi båda var nyrakade och fräscha.

Jag placerade mig ovanpå honom och vi kollade varandra djupt in i ögonen och såg lusten och kåtheten i varandras blickar. Så satte jag mig långsamt på hans styva kuk som trängde in centimeter efter centimete, jag hade kunnat låta det gå snabbare eftersom jag var så våt men jag ville känna motståndet av hans tjocka kuk långsamt fylla hela mig. Sedan började jag rida honom i ett allt fortare tempo. Känslan av att hans kuk gled ut och in ur mig var underbar. Jag tog tag i hans nackhår med ena handen och kände hur hans redan stora kuk växte ännu mer inuti mig. Vi båda började bli svettiga och varma. Jag såg i hans blick och kände på hans motstötar att han var nära nu och jag viskade i hans öra ” Jag vill att du kommer över mina bröst”.

Efter ett tag sa han till mig att dra mig ur och han la mig på rygg och ståendes på knä kom han över min hals och mina bröst. Jag försökte desperat slicka upp allt men det var lite svårt så jag fick lämna kvar lite… Han sa ” Du får gärna slicka rent min kuk om du vill ” Jag lyfte på huvudet för att nå hans kuk och började göra rent med tungan. Jag lät först tungan gå runt det glatta ollonet sedan tog jag in kuken ner i halsen så långt jag kunde och lekte även med handen vid pungen. Han gav ifrån sig ett djuriskt stön som gav mig indikationer på att det här njöt han av.

När han var styv igen så slutade jag men viskade:

– Jag vill bli tagen bakifrån, herr sjukgymnast.

– Inga problem, jag ska nog kunna ge dig den rätta behandlingen, sa han.

Och jag ställde mig på alla fyra och svankade förväntansfullt. Han tog tag i mina höfter men innan han satte igång böjde han sig ner och plötsligt kände jag hans blöta och svalkande tunga bakifrån mot min slidöppning. Den gick runt i cirklar och ut och in samtidigt som den trängde in mer och mer gav jag ifrån mig ett stön och han slutade då och började retfullt smeka slidöppningen med bara ollonet och återigen drog han ett finger längs min rygg mer mot svanken som fick mig att rysa av välbehag.

– Mm, din hårda kuk i mig , vad skönt de skulle va mumlade jag..

– Hur mycket vill du ha den ? frågade han retfullt.

– Jävligt mycket , svarade jag.

– Då får vi se om vi kan fixa det då , din lilla kåta kvinna, jag som trodde du hade fått tillräckligt… mumlade han.

– Jag klarar det inte längre utbrast jag flämtande och med andan i halsen, jag måste känna dig i mig nu…

Han tryckte retsamt ollonet igen mot slidöppningen och drog det mjukt ut och in ett par gånger sedan trängde han sig in med en hård stöt. Han stötte ännu hårdare och djupare in i mig.

– JA ! skrek jag. Hårdare!

Han hade nu båda händerna placerade på mina höfter i ett rejält grepp och stötte ut och in, jag kände åter hur hela hans härliga kuk fyllde mig till bredden och jag hade ingen hellre önskan nu än att bli fylld av hans sprut. När hans kuk började pulsera kände jag att jag blev ännu kåtare av tanken på att han snart skulle fylla mig. Så kände jag ett sprut med en sista hård stöt från honom och han drog sig ur så att han även kunde komma på min rygg vilket jag tyckte kändes porrigt och tändande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *