Min killes önskan

Jag och Marcus hade varit tillsammans i ett par månader när han frågade mig om jag någonsin hade tänkt på gruppsex. Jag sa till honom att det var något som alla fantiserade om någon gång.

– Jag vill se dig med en annan kille sa han.
– Varför det sa jag?
– Jag blir kåt av tanken sa han.
– Vill du inte vara med nån annan tjej då frågade jag?
– Visst vill jag det sa han, med detta med dig med en annan kille är mer upphetsande.
– Har du någon speciell i tankarna frågade jag?
– Ja svarade han.
– Vem då undrade jag?
– Min kusin svarade han.
– Varför just din kusin sa jag och tänkte på Daniel.
– Han var snygg och en ok kille.
– För att han har en enorm kuk och jag vill se hans kuk i din sexiga fitta.
– Han har väl tjej frågade jag och tittade på honom.
– Är det för henne du vill att jag ska knulla med Daniel så du kan knulla med henne.
– Både ock sa han.
– Mest för att jag vill att du ska få känna på en riktig hästkuk och ja, jag vill knulla med Malin sa han.
– Vad säger Malin om det då frågade jag?
– Daniel har snackat med henne och det är helt ok med henne.

Jag såg Malin framför mig med hennes stora bröst och långa slanka kropp. Jag förstod varför Marcus ville knulla henne och om hon tyckte det var ok så skulle jag inte stå ivägen för dom.

– Hur ska det gå till då frågade jag?
– Jag kan snacka med Daniel så kan vi bestämma något sa han.

Det skulle bli av på lördagen efter och jag såg faktiskt fram emot det med enorm längtan. Jag hade tagit ett långt bad och rakat mig helt ren från hår på musen.Vi skulle hem till dom för både Marcus och jag bodde fortfarande hemma.

Jag hade tagit på mig en kort svart kjol och struntade i bh:n så att brösten gungade fritt i den tunna svarta linnet.

– Hur stor är hans kuk frågade jag?
– Vet inte riktigt, men den är rejält stor sa Marcus.

Vi kom dit och Malin öppnade. Hon sa att Daniel var lite sen och stod fortfarande i duschen. Det är ok sa vi och gick in.

Malin hade på sig Halvt genomskinliga tights och ett kort vitt linne där hennes stora bröst tryckte hårt mot tyget. Hon gick före oss in och jag såg genom tightsen att hon inte hade några trosor på sig. Hon var en kåt tjej förstod jag och delade gärna med sig av Daniel tydligen. Hon sa till oss att sätta oss ner så skulle hon komma med vin.

Innan hon hann komma tillbaka så kom Daniel in i rummet helt naken och torkade håret. Han såg oss och sa att han snart var färdig. Jag tittade på hans kropp och ner mot hans kuk. Fast den var slak så var den stor. Den hängde ner mellan bennen på honom och dinglade sakta när han rörde sig. Det kittlade till i kroppen på mig och undrade hur den såg ut när den var hård.

Malin kom med vinet och sa till honom att skynda sig. Malin satte sig bredvid Marcus och hällde upp vinet. Skål sa hon och tog en djup klunk. Sen la hon handen på Marcus lår och sa att detta hade hon längtat efter länge. Hon böjde sig fram och kysste han länge och han kysste tillbaka hungrigt.

Daniel kom och sa att här var det i full gång och gick bort till mig. Kom vännen sa han och jag reste mig mot honom. Jag har väntat på detta ett tag sa han och drog in mig i sovrummet. Han tog av mig linnet och drog ner kjolen på mig. Du har en underbar kropp sa han och kysste mina bröst. Han la mig på sängen och lirkade av mina stringtrosor. Nu va jag helt naken och han började knäppa upp sina byxor. Hans kuk va inte slak längre utan hoppade ut när han drog ner byxorna. WOW vilken jätte han hade. Den var både lång och tjock och jag undrade om jag kunde ta en så stor kuk i mig?

Han la sig sidan om mig och sa till mig att suga honom. Jag satte mig upp och tog kuken i handen. Han log och sa till mig att ta den i munnen. Jag gapade och sög in ollonet i munnen och han suckade djupt. Jag sög den in och ut och det var helt otroligt upphetsande att suga på en jättekuk som denna. Jag kände händer på min rygg och jag vände mig om. Det va Malin som stod helt naken framför mig och sa till mig att ställa mig på knä och fortsätta att suga Daniels kuk. Jag gjorde som hon sa och kände hur hon smekte min rygg ner över ändan och stack in ett finger i fittan på mig. Jag stönade till och svankade upp ändan ännu mer. Nu böjde hon sig ner och slickade mig runt anushålet ner runt fittan och upp igen. Det var en helt otrolig känsla och jag skakade så kåt jag var nu. Jag började få ont i käkmusklerna så jag tog ut kuken som va sten hård och otroligt vacker att titta på.

Malin slutade att slicka mig och sa till mig att sätta sig på Daniel och rida honom. Nu skulle jag få känna den i mig och jag blev helt varm i hela kroppen. Jag satte mig grensle över honom och han styrde kuken mot min fitta. Jag sänkte mig sakta och han tittade på mig och log. Härligt trång precis som Marcus har berättat.

– Är den skön hörde jag Marcus viska sidan om mig.

Han hade suttit på sängkanten och tittat på när jag sög Daniel och nu låg han och tittade på hur kuken gick längre och längre in. Jag red honom sakta och kuken gled in cm för cm för varje gång jag sänkte mig ner. Det spände i fittan på mig och jag var lite yr i huvudet för det kändes som om det var för mycket. Jag kände att jag inte kunde få in den längre och kände att där var minst 6-7 cm kvar av kuken utanför min fitta. Det går inte mer sa jag stönande. Den är helt otrolig stor och den går inte in längre sa jag och red fortare.

Nu juckade han emot och vi knullade i en härlig takt. Varje gång kuken gled in i mig stönade jag högt och nästan skrek ut hur skön kuk han hade. Marcus och Malin hade jag helt glömt bort och hade bara Daniel och hans kuk i mitt huvud. Jag kände att orgasmen var på väg och red honom fortare och fortare. Jag stelnade till i hela kroppen och med ett litet skrik kom jag i en helt underbar orgasm.

Jag klev av och la mig helt utmattad på sängen. Marcus undrade om jag var nöjd? Detta är bara början fortsatte han och stack in ett finger i fittan på mig.

Daniel låg fortfarande med kuken rakt upp och sa till Malin att sätta sig. Hon satte sig på honom och de började knulla i en rasande fart. Efter en stund klev hon av och sa till Marcus att knulla henne bakifrån. Han gjorde som hon ville och jag såg hur Marcus kuk trängde in i Henne helrakade fitta. Hon sa till mig att hjälpa henne med Daniels jättekuk och vi turades om att suga honom. Plötsligt reste sig Daniel upp och la mig på rygg. Han la sig ovanpå mig och tryckte in kuken i mig. Jag höll på att tappa andan när han körde in den i botten med ett juck. Han knullade mig hårt och jag trodde jag skulle dö så skönt det var. Nu kommer jag hörde jag Marcus väsa och drog ut kuken ur Malin och sprutade henne på Ryggen och baken så att sperman rann ner mellan låren på henne.

Daniel drog sig ur mig och ställde sig på knä och runkade ut sin sperma över mina bröst och mage i ett långt utdraget stön. Jag låg helt utmattad på sängen och såg hur sperman sprutade i tjocka strålar på mig. Han flåsade och andades djupt och med ett sista stön la han sig ner på sängen. Efter en stund Marcus att det va helt otroligt att få se mig bli knullad av Daniels kuk och att få knulla Malin var ett stort plus.

Än är det inte slut sa Malin. Nu går vi och duschar och vilar lite så fortsätter vi att mysa sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *