Skrattar bäst som skrattar sist

Jag heter Robert. Detta är min första berättelse som jag skriver. Måste erkänna att jag haft stor behållning av de olika historier om andras äventyr, fantasier och bravader som jag läst om och de har inspirerat även mig att skriva. Jag har ändå varit med om en hel del fantastiska saker, ja när jag tänker efter, en otrolig massa upplevelser som jag stött på under mina 29 år. Jag tänkte att jag kunde skriva ned några av dem i förhoppning att jag kan roa andra med dem – men tro för all del inte att de kommer återspegla sanningen till hundra procent för man minns det man vill minnas, man uppfattar saker på högst personliga sätt och jag tänker givetvis inte skriva på ett sätt som får någon inblandad att känna sig utpekad. Det är jag som valt att skriva, inte dem. Nåväl, till mitt första minne.

Det är sommar och varmt nu. Det får mig att tänka på en händelse för några år sedan när jag pluggade på högskolan. Det var i början av juni och med en hoper tunga tentor framför mig, solen skinandes och studenterna festandes runt om i parker och på gator så var det helt klart svårt att hålla modet uppe. Just den här kvällen hade mina bästa polare som inte gick riktigt samma kurser som jag redan klarat av sina sista tentor, medan jag själv hade min sista precis framför mig. Kvällstenta. Vet inte om du skrivit någon sådan men det suger. Till mitt förtret var tentan svår och jag satt tiden ut. När jag väl var klar var chanserna att komma in och ansluta vännerna på puben så gott som obefintliga med tanke på köerna. Dessutom var jag mentalt dränerad efter passet i tentasalen. Ilsken, frustrerad och trött begav jag mig ut på den 45 minuter långa gångfärden hem.

Runt om mig festades det rejält och ung kvinnlig fägring blandades med skrålen från fulla studenter med lite för dålig koll på intaget. Humöret till trots, jag kunde inte låta bli att spana in alla 20-åriga tjejer som verkade tävla i att överträffa varandra i vågade och sexiga studentklänningar. I tentatider är raggning det minsta man orkar med om man har den minsta ambition att klara sig igenom med bra betyg. Dessutom är jag inte typen som jagar efter ett ligg. Jag lyckas ofta på nåt konstigt sätt ändå hamna i trevliga situationer, något som mina polare ofta och gärna fascineras av och påminner mig om.

Plötsligt kom jag på mig själv med att stirra rakt in i ett par helt makalöst upphetsande bröst. Jag är en bröstmänniska, i det närmaste fanatiskt fascinerad av dem. Vet inte varför, men så är det. Just det här paret var imponerande stora på en i övrigt liten tjej och ramades in av en tajt åtsittande vit topp som skapade en intressant djup klyfta. De vita tajta byxorna avslöjade en kurvig och smal figur. Innan jag han lyfta blicken och fortsätta avbröts jag tvärt av en frän och föraktfull röst några decimeter längre upp. ”Vafan glor du på gubbjävel?!” Jag ryckte till. Jag betraktade mig inte direkt som gubbe och blev knappast sårad, men tonfallet fick mig ur balans. ”Såg du vad pervot glodde” frågade hon högljutt sin kompis som stod bredvid, väl medveten om att jag stod framför henne. Jag hörde några flina i närheten. Vi befann oss på en trottoar i slutet av gågatan med en pub precis bredvid och de närmsta gästerna på dess uteservering fick sig säkert ett gott skratt.

Det blev för mycket. Jag orkade inte med att bli förolämpad som grädde på moset denna kväll, även om det i någon mening var förtjänat. Utan att gå in på detaljer hävde jag ur mig en så frän kontring att jag efteråt skämdes för det. Men det räckte för att få de tillsynes framfusiga unga studentskorna att stå kvar tysta så länge att jag kunde passera dem och forstätta min färd ilsket mumlandes. Efter en stund hörde jag den ena tjejen vråla glåpord efter mig. Jag ökade tempot och kom ut i parken. Jag hade nästan trott det var över när jag överrumplades av en knuff på axeln.

Hon var tydligen förorättad av att jag gett svar på tal inför hennes kompisar. Hennes väninna hade också följt efter och stod snett bakom henne med en allvarlig min. Tjejen med toppen fortsatte att förolämpa mig och hejades ivrigt på av sin kompis. Det mesta gick ut på hur desperat, pervers och gammal jag var.

”Jag undrar ja vem som är desperat, du borde få en ordentlig omgång kuk i dig så du vet vad du pratar om” fick jag ur mig men ångrade mig genast. Jag ville egentligen inte sänka mig till hennes nivå. ”Du skulle må då va” svarade hon hånfullt. ”Du kan säkert inte ens få upp den längre, gubbe”. Nu resignerade jag helt alla tankar på att inte vara otrevlig och tänkte minsann verbalt ta ut hela kvällens irritation på denna unga dam. Jag funderade på hur jag skulle få henne ur balans. Hon var helt klart alldeles för självsäker och mitt mål blev att ändra på det. Jag tog ett steg mot henne och tittade henne djupt i ögonen och sa milt ”det finns det väl bara ett sätt att ta reda på men det vågar du väl inte”. Hon tvekade och fnös. ”Men du kan väl bara prata snusk, du är säkert sämre med att backa upp det med handling. Jag tvivlar ens på att du sett en riktig kuk”.

”Visst, säkert… ” började hon men jag hade uppenbarligen kommit ett steg närmre mitt mål så jag fortsatte med oförminskad energi. ”Ni båda är inte dåligt fräcka” forsatte jag. ”Ni är skitsnygga och ni vet det. Ni klär er vackert och sexigt. När sedan en kille som jag går förbi och njuter av det ni så ihärdigt framhäver så får ni mig att framstå som ett pervo, och det på min egen bekostnad”. ”Vill ni se hur ett riktigt pervo agerar? Då kan nu ju samtidigt få se att jag minsann inte har något problem med att få stånd, speciellt inte med sådana som er i närheten.” Nu flög fan i mig och mina planer på att verbalt utmanövrera tjejerna övergick till något klart mer konkret än vad jag nånsin tänkt mig. Snabbt tog jag tjejens hand och tog ett par steg åt sidan så vi hamnade i skuggan av en buske. Med en handvändning lirkade jag fram min bultande kuk. Hon skulle precis protestera och säga något sarkastiskt men hennes blick fastnade tvärt på siluetten av min kuk.

Jag har en enormt stor kuk. Inte bara lång utan väldigt grov med. Något jag är väldigt stolt över. Att storleken inte spelar någon roll är skitsnack – oftast, det har jag lärt mig. Men stor eller inte, det gäller också att veta hur man skall använda den. Jag får väl lämna det till de som har erfarenheten att bedöma men jag tror jag kan det i alla fall. Åter till den tystnad som infann sig.

Tjejen stod tyst och stirrade på min mandom. I ögonvrån såg jag kompisen kika nyfiket för att se vad som försigick bakom busken. Tjejen framför mig bröt tystnaden. ”Fyjävlar vicken bjässe…” Det blev för mycket för kompisen som gick runt busken för att själv se. Hon stannade upp vid synen av mig med min darrande kuk i handen och sin kompis stirrandes på den. ”Skall du stå där och stirra länge eller vill du se vad en snuskgubbe gör med den”. Hon skruvade på sig. ”Jag…” började hon. Hon nickade och hennes självsäkerhet var som bortblåst. Jag tänkte stilla för mig själv hur absurd situationen var men den kåte lille jäveln i mig tog snabbt kommandot igen.

”Jag tänkte väl det” sa jag och tryckte mjukt men bestämt ned henne på knäna. ”Nå… så här gör snuskgubbar gärna” sa jag och drog några långa tag framför hennes ansikte. Hon släppte inte blicken från mig kuk. Nu var jag ordentligt kåt och brydde mig inte ett ögonblick om vilka konsekvenser mitt agerande skulle få. ”…och så här” sa jag och tog tag om hennes nacke och tryckte kuken mot hennes mun. Hon öppnade den och jag skälvde till när hennes läppar omslöt mig. ”Kom” till hennes kompis. Jag trodde inte ett ögonblick att hon skulle haka på men döm om hennes förvåning när hon tyst föll på knä bredvid henne.

Jag insåg att hon var riktigt vacker hon med. En vacker, tillsynes brunbränd kropp inramad i en pösig topp med spets som visade upp hennes bara axlar och vältrimmade mage, och en sommrig vit matchande klänning till. ”Nu skall här knullas” tänkte jag och gick runt bakom den tystlåtna kompisen så att jag hamnade bakom henne. Hon vände sig inte om. ”Vad heter du?” frågade jag den spydiga tjejen. ”Lina” sa hon tvärt och glodde på mig. ”Och din kompis?” frågade jag medan jag gav kompisen en knuff i ryggen så hon hamnade på alla fyra. ”Maria” sa Lina tyst och följde min kuks rörelser. ”Nå… så Maria kan fortfarande inte prata. Vi får se om hon kan knulla då. För nu Lina, skall din väninna få smaka på pervers gubbkuk, eller hur du nu sa….” Jag fattade inte att det var sant. Att de lät sig duperas så. Men inte mig emot.

Jag vek upp Marias klänning över hennes rygg och blottade ett par vita bomullstrosor. ”Misstycker du Maria – du har inte sagt nåt?” Det var tyst. Försiktigt drog jag ned hennes trosor en bit på låret och framför mig var den vackraste lilla bullfitta man kan tänka sig. Det var halvdunkelt. Jag la ena handen på hennes rumpa och förde in andra handen mellan hennes ben och fick för första gången på riktigt länge känna på en varm och len mus. Maria ryckte till. Jag hade handen på hennes venusberg och lät fingrarna sakta glida in i springan. Hon putade med rumpan där hon stod på alla fyra med mig bakom. Jag förde handen bakåt längs springan och kände hur motståndet plötsligt försvann när jag kom över hennes öppning. Långfingret gled in en bit men stannade sedan. Jag tog andra handen från hennes rumpa och drog bak förhuden och förde kuken mot hennes öppning. Jag såg på Lina som fortfarande stirrade på min kuk. ”Se här vad du snart skall få du med” sa jag och satte kuken under mitt långfinger som fortfarande var inne i hennes öppning. Med hjälp av det styrde jag ollonet rätt och rös till av den underbara känslan av att ha det mot en väntande fitta.

Utan att ta blicken från Lina tog jag tag om Marias höfter och började trycka. Först tog det emot men sedan hittade jag rätt vinkel och kunde sakta trycka mig in i hennes sköte, bit för bit. Maria gnydda och kved. Av smärta eller lust kunde jag inte avgöra men i det läget spelade det ingen roll. Jag var på en egotripp nu. Jag höll på att dö av kåtslag. Här stod jag med ollonet inne i en jättesöt, tystlåten och villig studentska som jag inte visste nåt om, med hennes storbystade och nyss väldigt kaxiga kompis bredvid. Jag drog ut på ögonblicket och kände hur Marias sköte blev våtare och mer följsamt. Men sedan kunde jag inte hålla mig längre. Utan att ta blicken från Lina tryckte jag bestämt in kuken i dess fulla längd i Maria som kvävde ett litet skrik. Jag kände hur jag nådde botten. Sakta började jag jucka och det dröjde inte länge innan vi fick in en lugn och fin rytm. Jag böjde mig framåt och lyfte hennes bylsiga bomullstopp över hennes gungande bröst och konstaterade glatt att de inte var inhysta i någon BH. Jag kupade händerna om dem och njöt i fulla drag. Jag vet inte om det var en orgasm för jag var inte speciellt uppmärksam, men Maria flämtade tungt och gjorde några snabba motjuck innan hon slappnade av och sjönk ned med armarna.

Förvånad av att jag inte kommit än, de ljuvliga behagen till trots, lät jag kuken ljudlöst glida ur Maria och tittade på Lina som satt bredvid och tyst stirrade. ”Lina… nu är det din tur”. Hon ryckte till och tittade upp på mig. Här satt ingen kaxig tjej längre. Här satt en tjej som jag gissade undrade vad hon gett sig in på. Innan hon hann fundera något mera tog jag tag om hennes enorma bröst och skalade upp hennes topp över dem för att blottlägga en vit push-up BH. Med flinka fingrar hakade jag upp den och ur föll de häftigaste bröst jag sett på länge. De var helt klart naturliga, stora som meloner och fasta som vattenballonger. Jag gick från att vara ett nyblivet pervo till en nyfiken liten pojke. ”Tjena, men vad har du gjort för att få sådana här makalösa bröst?!?!” slapp det ur mig. För första gången skrattade hon ett lent skratt och flinade på ett vänligt sätt. Jag dök utan omsvep ned och gick lös på de helt underbara rattarna med en frenesi som endast ett svultet spädbarn kan överträffa…

Kanske lite väl omilt lade jag ned Lina på rygg och tog ett fast tag om hennes byxlinning. Resår. Trevligt! Hon lyfte lite på rumpan och med ett enda ryck drog jag ned de vita byxorna och trosorna över låren och med ytterligare lite lirkande var de runt hennes anklar. Doften av fitta nådde mig och jag lyfte upp hennes av byxorna ihopkedjade ben i vädret och tryckte in huvudet mellan hennes ben. Framför mig hade jag en fitta som jag bedömde vara den vackraste jag sett till dags datum. En välansad mörk liten buske på en tydligt lite upphöjd kulle, med en distinkt skåra som delade de kuddformade blygdläpparna. Lina trädde sina ben över min rygg och jag begravde ansiktet i hennes sköte. Jag hörde hur hon gnydde och lät hennes ljud vägleda min tungas rörelser och tempo tills hon vibrerade i en vad jag bedömde det som, häftig orgasm.

”Nu skall du få se vad det var för gubbkuk du inte trodde kunde stå och vad den kan åstadkomma”. Flämtande protesterade hon och fick fram ett ”jag hade inte tänkt att det skulle bli så här första gången”… ”Nej, just det, men det borde du ha gjort när du var så där förbannat spydig” flinade jag och satte kuken mot hennes våta skåra. ”Eller har du ångrat dig?”… Hon tvekade och jag drog retfullt ollonet längs hennes skåra tills jag hittat en bra position för penetrering. ”Säg till om du har det för annars ryker din oskuld här och nu” sa jag och ökade trycket på hennes sköte. Sakta gav hennes blygdläppar vika för kraften och mitt kraftiga ollon särade på dem. Hon stönade till och kved. ”Jag tar det som ett ok” sa jag och tryckte vågat lite till. Satan vad trång hon var! Det gick inte! Inte ens hela ollonet var inne. Det gjorde mig vild av kåthet. Jag tryckte hårdare och gled in ett par centimeter. ”Åh gud vad grov du är” kved hon vilket fick mig att fullständigt tappa besinningen. Med ett stön la jag hela min tyngd i en välriktad stöt. Med en kort fördröjning gav hennes sköte vika och tog emot min kuk som sakta gled in tills den bottnade. Jag hade då en knapp decimeter kuk kvar att ge henne. Hon tjöt till. ”Aj… vad stor du är! Jag skrockade och låg helt still, med hennes ben rakt upp i vädret, runt om mig. Hennes sköte höll om min kuk som i ett skruvstäd. Så här låg vi och jag tittade åt sidan för att se Maria ligga bredvid och titta, fortfarande med toppen uppdragen och trosorna nere.

Lina började stöna försiktigt och jag tolkade det som att det inte gjorde ont längre. Jag började dra mig ur och stannade när bara ollonet var kvar. Inte var det lättare andra gången när jag tryckte på. Eller tredje. Hennes slida höll ett krampartat tag om min lem och jag kände hur utlösningen stormade fram mot kanten. ”Jag kommer snart att pumpa dig full ditt lilla kåta studentska!” Jag ökade takten och i ivern gled jag ur med ett plopp. Desperat tryckte jag mot hennes sköte för att få in den igen bara för att upptäcka att hon var lika trång. Det började krama om pungen och kittlingarna blev starkare. Med ett grovt stön tryckte jag tillsist in min kuk i botten på henne och med kraftiga skakningar tömde jag stråle efter stråle i henne. Det kändes som det aldrig tog slut och jag kände hur det rann ur henne när det inte fick plats längre. Jag pumpade för allt vad tyglarna höll tills det inte fanns något kvar att ge. Jag sjönk ihop på henne och kramade hennes bröst försiktigt medan orgasmen ebbade ut.

Vi låg still i en lång stund innan jag rycktes ur min extas av Maria som sa något om att de borde gå. Kåtheten steg igen. ”Först skall ni slicka” sa jag och tänkte att jag skulle pröva lyckan en sista gång. Jag fick dem att stå på knä bredvid varandra medan de slickade mig ren från safterna på min kuk. Slickandet övergick till en avsugning och jag har nog aldrig känt mig mer kung än när jag stod bakom den busken och såg ut över gången genom parken medan två nyknullade studentskor satt på knä framför mig och bearbetade min kuk. En par tjejer kom gåendes på gången och tittade skeptiskt mot mig. Det enda de kan ha sett var mitt huvud med de kände tydligen igen mig för de kom emot mig. ”Har du sett de där tjejerna som skrek åt dig förut” frågade den ena tjejen och de stannade på andra sidan busken då de antagligen trodde jag stod och pinkade.

Precis då gjorde Linas mun en masserande rörelse för mycket runt min kuk och det kittlade bekant i pungen. Det svartnade för ögonen och jag drog ur den ur hennes mun, förde ihop flickornas huvuden och runkade ut min andra utlösning över deras ansikten. Tjejerna mitt emot mig tittade skeptiskt på mig och började backa för att gå vidare.

”Vänta” kved jag och jag märkte att Mia och Lina panikartat började dra på sig kläderna. Jag drog upp shortsen och gick runt busken. ”Jag tror jag såg dem där borta” sa jag och pekade på busken och skyndade mig snabbt bort därifrån. Jag flinade när jag tänkte på att Mia och Lina omöjligen kunde ha hunnit sanera sina spermadränkta ansikten innan deras väninnor fick syn på dem. Jag gled in i mörkret i parken och begav mig snabbt hemåt för en dusch. Jag kunde inte fatta, och kan det inte än idag, vad jag just råkat ut för. Jag brukar inte vara den dominanta typen som utnyttjar unga kvinnor men den här gången så…. Jag skall sent glömma de vackra sommarklädda flickorna som låg utspridda framför mig med kläderna på trekvart och min lem i dem.

Jag såg Mia på stan några dagar senare. Hennes stöddiga röst överröstade sina vänners och hon höll masken väldigt bra när hon såg mig. Jag log och hon klämde ur sig ett ansträngt, oskyldigt och diskret leende tillbaka. Som om jag inte fått min revansch, gick jag fram till henne och sa tydligt så hennes kompisar hörde ”Om du nånsin vill ha lite mer av den där grova gubbkuken så tveka inte att höra av dig” och tryckte en papperslapp i hennes hand. Jag försvann in i folkmassan och sedan såg jag henne inte mer. Det var nog lika bra.

Mina polare trodde aldrig på historian och gör det fortfarande inte. Men det kvittar. Jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *