Snyggaste tjejen i klassen

Det är fruktansvärt skönt men jag säger ingenting. Istället tar jag efter en liten stund om hennes huvud i ett fast grepp och börjar knulla henne i munnen. Hon försöker till en början protestera men ger snart efter.

Är det bara jag som vid tråkiga föreläsningar och seminarier brukar sitta och betrakta och fantisera om klassens snyggaste tjejer? Nä, tänkte väl det…

Det här hände en dag då min klass skulle samköra våra föreläsningar med kurskamrater från ett annat program. Vi brukade göra det ibland så man kanske inte kände de andra väl, men man visste ju vilka det var. I alla fall så går i den andra klassen en tjej som är så sexigt vacker att det är helt otroligt. Samtidigt går hon omkring med en så bitchig attityd att det verkar helt omöjligt att få kontakt med henne. Hon kör den där överlägsna stilen och verkar se ned på alla andra. Hon är jävligt snygg, men det vet hon om också…

Nåja, föreläsningen var som vanligt jävligt tråkig och hon, den snygga bitchen (vet fortfarande inte vad hon heter) satt snett framför mig, så vad som ockuperade mina tankar är nog inte så svårt att lista ut. Långt lockigt korpsvart hår, djupt mörka ögon, ser lite spansk ut med en kropp som är helt otrolig. Hennes tajta jeans satt som klistrade över hennes fantastiska ben och stjärt. Till det en urringad tajt top som framhävde hennes perfekta bröst. Jag satt som bäst och fantiserade om att knulla henne i munnen när dörren längst bak i rummet öppnades av någon som försovit sig antar jag. Jag orkade inte kolla, men hon vände sig om för att se vem det var. Hela tiden följde jag hennes minsta rörelse. Då hände det… När hon sett vem det var och skulle vända sig tillbaka stannade hon upp, med blicken på mig. Hon dröjde kvar blicken just precis lite för länge för att det skulle vara normalt. Jag tittade henne rakt in i ögonen och fick ett litet leende till svar. Hjärtat började slå fortare och jag kunde inte tänka klart på en bra stund. Han där nere mellan benen hade också vaknat så smått.

Så kom den efterlängtade kafferasten. Jag skyndade mig ut för att få i mig lite kaffe. I kön till cafeterian letar jag efter henne och hittar henne vid ett av borden. Jag söker ögonkontakt och får det… vi ser varandra i ögonen ett bra tag tills hon nickar lite åt höger med huvudet. Hon ger mig en sista blick och ett sexigt litet leende innan hon reser sig och går iväg. Jag väntar lite innan jag lämnar kön och går efter henne i korridoren. Hon vänder sig om en gång för att se om jag hängt på. Jag går kanske 15 meter bakom henne och kan inte slita blicken från hennes fasta jeansbak. Jag blir hårdare och hårdare och till slut går hon mot en av toaletterna längst bort i korridoren, stannar i dörren, tittar förföriskt på mig, går in och stänger dörren bakom sig. Hon låser den när som helst tänker jag, men det gör hon inte. Jag väntar någon sekund innan jag går fram och öppnar den. Jag ser henne sitta på toalettstolen, går in och låser bakom mig. Sedan vänder jag mig mot henne som nu rest sig upp. Hon försöker lägga armarna runt min hals och kyssa mig, men jag tar tag i henne och vänder henne från mig. Jag trycker mig mot henne och smeker hennes bak ett tag innan jag strängt säger åt henne att dra ned byxorna. Utan ett ord gör hon som jag säger. Jag smeker hennes fitta bakifrån utanpå den tunna stringtrosan och känner hur våt hon är. Hon stönar lätt och jag drar ned trosan varpå hon självmant böjer sig framåt och svankar. Jag fattar att hon nu är minst lika kåt som jag så jag tar fram min stenhårda kuk och trycker mot hennes bak samtidigt som jag för upp två fingrar i henne. Jag pullar henne snabbt ett tag och hon jämrar sig högljutt innan jag drar ut fingrarna och kör kuken i botten i en hård stöt. Hon nästan skriker ut sin orgasm och med kuken längst upp i fittan känner jag hur hennes fittmuskler kramar om min kuk. Jag pumpar på ett tag tills jag känner att det är nära. Då drar jag mig ur och hon vänder sig mot mig. Jag tar tag om hennes axlar och trycker bryskt ned henne på stolen.

Hon säger ingenting utan tar kuken i munnen och börjar suga i långsamma drag. Det är fruktansvärt skönt men jag säger ingenting. Istället tar jag efter en liten stund om hennes huvud i ett fast grepp och börjar knulla henne i munnen. Hon försöker till en början protestera men ger snart efter. Jag stöter snabbare och snabbare och känner att jag är på väg så jag stöter in kuken hela vägen långt ner i halsen och sprutar henne full. Till min förvåning sväljer hon nästan hela satsen.

Utan ett ord drar jag upp byxorna och vänder mig om för att gå, men först tittar jag på henne ett tag och ler åt det jag ser. Förnedrad, med byxor och trosor vid fötterna och med sperma i ena mungipan sitter hon där på toalettstolen, snyggaste tjejen i klassen. Hon som i vanliga fall är för fin för att prata med folk.

Jag hinner tillbaka till föreläsningen i tid och 10 minuter sent kommer hon in genom dörren lika snygg som vanligt. Resten av föreläsningen sitter jag bara och njuter av vetskapen att hon nyss satt på toaletten med min kuk i munnen. Så tar föreläsningen slut och jag dröjer mig kvar utanför salen. Utan att titta på mig går hon förbi, men smyger omärkbart åt mig en ihopvikt lapp där det står: Tack!, och ett mobilnummer.

Så tar föreläsningen slut och jag vaknar upp ur mina fantasier… eller…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *