Två underbara kvinnor

Jag gick igenom hallen med henne och rakt in i sovrummet. Lade henne på sängen, tog av henne skorna och jackan. Hon var iklädd ett tajt naturfärgat linne och en knälång naturfärgad kjol och hon utstötte ett trivsamt gnyende ljud när hon lade sig tillrätta på rygg med öppna ben.

En höstkväll var jag ute på krogen, det var fullt med folk men som vanligt hade jag inte särskilt roligt. Krogen är inte något bra ställe för mig, lite för ytligt och det finns inte så mycket att göra förutom att dricka och prata med människor som inte kommer att hälsa följande dag.

Efter ett tag inne bland vackra dansande kvinnor, slagsmålssugna män och rökiga vyer tyckte jag att det var dags att gå hem. Jag hämtade min jacka, drog på mig min mössa och styrde mina steg ut från krogen. En bit av vägen hem går genom en park, där är ganska mörkt, och på en bänk såg jag konturerna av en person som verkade ha fått alldeles för mycket att dricka. Jag gick förbi men i ögonvrån fanns det ett igenkännande: det var ju min flickväns mamma som satt där! Jag gick fram till henne och försökte prata med henne men hon sluddrade bara osammanhängande. Då reste jag försiktigt henne upp, hon vägde lätt i mina armar. Strax började vi gå mot hennes lägenhet som ligger en liten bit från parken. Hennes ben rörde sig omedvetet och vi kom sakta men säkert framåt. Anna, som hon heter, är i 50-årsåldern, hon har fin figur långt brunt hår och silikon bröst som hon satte in då hon fött min flickvän, då hon tyckte att brösten blev väldigt hängiga. Då jag och min flickvän, Jessica, är hemma hos Anna på middag, fika eller något liknande får jag alltid koncentrera mig till mitt yttersta för att inte sitta och kåtstirra på Annas uppenbarelse, hon strålar av helt omedveten kåthet. Förstå mig inte fel, jag blir mycket upphetsad av min flickvän, hon är jättesexig och vacker, men det är något särskilt med mogna kvinnor som behållit sin skönhet, de blir sexigare och sexigare och därmed har jag förhoppningsvis något att se fram emot.

Då vi var framme vid Annas lägenhetsdörr fick jag hålla upp Anna med ena armen och leta igenom hennes väska efter nycklarna och öppna dörren med andra armen. Jag gick igenom hallen med henne och rakt in i sovrummet. Lade henne på sängen, tog av henne skorna och jackan. Hon var iklädd ett tajt naturfärgat linne och en knälång naturfärgad kjol och hon utstötte ett trivsamt gnyende ljud när hon lade sig tillrätta på rygg med öppna ben. Jag klappade henne på kinden och då vred hon huvudet mot min hand och kysste mig i handflatan. Jag kunde bara konstatera att jag var mycket upphetsad av att se henne så utlämnad framför mig. Jag placerade min hand på hennes mage och smekte henne försiktigt, hon gnydde trivsamt under min beröring, sakta förde jag upp handen mot hennes bröst och lät den ömt glida över hennes bröstvårta som styvnade.

Plötsligt drog jag tillbaka handen, vad håller jag på med? Är jag helt från vettet? Jag steg upp och gick ut i köket för att ringa Jessica och säga att jag tagit hand om hennes medvetslösa mamma, följt henne från krogen och att jag nu var på väg hem. Tonen tutade i örat men innan jag börjat slå numret lade jag ned telefonen igen. Ett sådant här tillfälle får jag aldrig igen, och risken är minimal att Anna ens märker att jag utnyttjar henne, Jessica skulle aldrig få veta det. Det ilade i skrevet av upphetsning, jag kände att det blev kladdigt i kalsongerna av försats.

Tillbaka i sovrummet letade jag fram en scarf som jag band för Annas ögon med, fall i fall hon skulle öppna ögonen. En lång stund stod jag bara vid fotändan och tittade på henne, jag blev upphetsad till bristningsgränsen. Jag gick fram till långsidan av sängen och satte mig ned bredvid henne. Min hand började smeka hennes ben och jag fick genast en positiv reaktion i form av små välmående stön. Jag lät handen smeka hennes lår en stund och började sedan flytta handen uppåt på insidan av låren. Till slut nådde jag fram till trosorna och jag smekte henne mjukt över venusberget. Försiktigt drog jag upp hennes kjol en bit och lät mina fingrar ömt glida över hennes blygläppar. Det blev snabbt varmt och efter en liten stund kände jag att det blev våta fläckar på de röda satintrosorna. Jag stannade upp och tittade på Annas ansikte…men hon var helt borta, hon bara låg och småstönade.
Jag drog av mig mina byxor och kalsonger och började dra upp hennes linne så att jag fick se de underbara stora brösten i en röd satinbh. Hela jag skakade av kåthet och jag var tvungen att runka min stenhårda kuk en liten stund. Med en gång kände jag att jag var ytterst nära. I stället lirkade jag av henne bh:n och smekte hennes härliga barm. De kändes ganska hårda och underliga, men det var mycket härligt. Jag kysste hennes bröst runt om vårtgårdarna och lät strax min tunga spela över brösten.

Annas stön ökade men hon var definitivt inte vaken. Min kuk skrek efter uppmärksamhet så jag förde hennes vackra hand till min penis. Hennes hand slöt sig om skaftet och sakta började hon runka mig fast hon inte var vid medvetande. Jag ställde mig på knä och kysste hennes hals samtidigt som min hand letade sig ned till hennes trosor. Fingrarna letade sig fram till hennes våta blygdläppar där de smekte henne genom tyget. Jag reste mig upp lite…sedan kysste jag henne på munnen, jag fick ett litet gensvar och kysste henne länge. Handen gled upp på magen och sedan ned innanför troskanten. Hennes våta härliga grotta var helt ljuvlig, jag smekte henne på de inre blygdläpparna, körde upp ett finger i henne och masserade sedan hennes klitoris. Hela tiden stönade hon så härligt att det, tillsammans med härlig fittdoft, nästan gick för mig. Jag var tvungen att ta bort hennes hand från min styva kuk. Jag satte mig på knä mellan hennes ben och lirkade av henne trosorna, lade mig till rätta med ansiktet bara centimetrar från hennes våtglänsande sköte. Jag sög i mig hennes härliga safter och letade mig in djupare i härligheten. Min tunga spelade över hela hennes fitta, djupt in i henne på blygdläpparna och på klittan. Ibland sög jag på henne och försökte svälja så mycket av kåt saften som möjligt.

Nu var det dags, äntligen skulle jag få köra kuken i den här underbara varelsen som så länge varit huvudpersonen i mina onanifantasier. Jag tog tag runt hennes handleder och förde upp dem över hennes huvud. Kuken gnuggades en stund mot hennes klitta och det dröjde inte många sekunder innan jag fick stanna upp, jag ville ju inte komma innan jag ens varit inne i henne. En kudde som låg vid sidan av henne gav mig en idé. Jag lyfte upp hennes stjärt och placerade kudden under, nu kom hon upp lite och det hela skulle bli ännu skönare. Med ena handen förde jag kuken mot det varma kladdiga hålet, kuken gled in lätt och fick ett mycket ljuvligt mottagande. Varje millimeter var en enorm njutning, fittan var så varm att det brände i kuken. Sakta började jag pumpa min kuk in och ut i henne, det hela var helt overkligt, jag önskar att jag hade haft en videokamera med mig, då hade jag haft runkmaterial för resten av livet.

Det tog inte lång tid innan jag fick hejda mig och dra mig ur henne. Jag fick en djärv idé. Sakta vände jag på henne så jag hade hennes putande rumpa mot mig. Jag särade hennes ben och knullade henne bakifrån i lugnt tempo. Rumpan kändes mjuk och härlig när jag stötte in i henne men jag var mycket försiktig att inte stöta för hårt och väcka henne. Då jag befann mig djupt inne i henne sträckte jag mig till hennes sängbord och tog en burk med niveakräm, drog mig ur henne och förde ett finger med en klick kräm på mot hennes anus. Jag gnuggade mot öppningen en stund och tryckte sedan sakta in fingret…… Anna lät fortfarande som hon hade trevligt. När hon var ordenligt insmord kletade jag även in min hårda kuk med kräm. Jag ställde mig tillrätta bakom den härliga röven och siktade in mitt ollon mot hennes bakre hål. En liten stund gnuggade jag kuken mot henne och ökade sedan sakta trycket. Millimeter för millimeter så arbetade sig kuken in i henne. Ibland rörde hon på sig och jag fick stanna upp i någon minut innan jag fortsatte. När kuken nått in till roten drog jag ut den en bit, sakta, sakta började jag och knulla henne i röven. Tempot ökade något, men hela akten gick mycket sakta och känslan av hennes tajta röv var gudomlig. Efter ett litet tag kände jag att utlösningen kom smygande, men jag fortsatte bara i samma takt och fyllde lugnt och tyst hennes röv med sperma, samtidigt som blixtar och dunder fyllde min blick.

Efter akten torkade jag bort alla kroppsvätskor på hennes kropp mycket noga. Försiktigt tog jag på henne trosorna och bh:n och rättade till kjolen och linnet. Allt såg helt oskyldigt ut när jag tog en sista överblick och jag bestämde mig för att ta mig en sista kyss. En sista gång lät jag min mun utforska hennes och fick än en gång ett svagt men tydligt svar.

Väl hemma duschade jag och gick sedan till sängs. Tankarna vändes snabbt till vad som hänt under kvällen och mycket snart stod min kuk som ett spett igen. Det var omöjligt att hålla händerna borta från den, jag runkade min kuk sakta och kände att den blev fuktig av försats. Jag närmade mig utlösning då jag hörde låset vridas om på ytterdörren, det var Jessica som nu hade festat klart och kommit hem. Hon brukar bli fyllekåt av bara den och jag hoppades på det bästa. Jessica kom in i rummet och kröp fram till mig i sängen, hennes hand smög sig under täcket och började smeka min mage. Handen var kall och känslan av hennes kalla hand mot min varma mage var mycket upphetsande. Hon pussade mig på kinden och frågade hur det var.

Jag svarade att det inte var så bra för att jag var mycket kåt. Hon tittade på mig en liten stund och log, sedan sa hon det ska vi väl kunna bota också förde hon ned sin kalla hand till min styva stake och började smeka över skaftet och pungen med långsamma rörelser. Hon slöt sin hand runt det kladdiga ollonet och klämde till försiktigt. Jag stönade högt av hennes behandling och började arbetet med att ta av henne kläderna. Snart kunde jag smeka hennes nakna kropp. Jag tog hennes stora härliga bröst i mina händer och smekte och masserade dem en lång stund medan hon lät min kuk försvinna i sin härliga sugande mun. Hon virvlade med tungan och lät sedan hela kuken försvinna ned i halsen samtidigt som hon gnydde trivsamt av behandlingen. Jag blev mycket upphetsad av hennes ljud de lät mycket som de ljud som Anna gjorde då jag slickade henne tidigare i natt.

Efter en stund tog jag tag i Jessicas ben hjälpte henne att gränsla mitt ansikte. Jag kysste på hennes rakade kön, slickade henne längs blygläpparna och lät sedan min tunga glida mellan dem in i hennes varma fittsaftsdroppande sköte. Hon slutade att suga min kuk för att koncentrera sig på sitt eget njutande, vilket gjorde att jag också kunde koncentrera mig på det jag gjorde. Länge lät jag min mun utforska hennes härliga våta fitta, jag surplade i mig all kåtjuice jag kunde och blev helt kladdig i ansiktet. Då hon närmade sig sin orgasm kröp hon framåt och tog ett stadigt tag i min hårda kuk, satte sig över den med ryggen mot mig och sänkte sig sedan över den. Penetreringen är alltid en enorm känsla som jag måste kämpa mycket med för att inte spruta direkt.

När kuken glidit in till roten stannade hon upp en stund och börjar sedan rida mig, först i ett lugnt tempo sedan allt fortare och mer våldsamt. Tillslut studsar hon emot mitt skrev med våldsam kraft och jag klarar inte att hålla mig längre. Jag skriker till henne att jag håller på att komma men hon fortsätter bara och jag känner ryckningarna i underlivet och exploderar sedan. Då jag återfått medvetande ligger hon bredvid mig med huvudet på min bröstkorg och handen runt min kladdiga halvstyva stake. Jag puttar henne på rygg, särar brutalt hennes ben och börjar virvla med min tunga i och runt om hennes sköte. Snabbare och snabbare arbetar jag henne mot extas. Jag särar på hennes blygdläppar och koncentrerar mig på fittans inre delar. Hennes stön tilltar och jag ägnar våldsamt all energi åt hennes svullna klitoris och plötsligt stönar hon och vrider sig under mig och hela hennes underbara kön drar ihop sig i stötar.

Jag kryper intill sidan av henne lägger armen om henne och så somnar vi. Mina tankar far omkring i mitt huvud och jag känner mig upprymd över att ha fått knulla två sådana underbara kvinnor, och till råga på allt på samma natt! Söndagsmiddagen hos Anna kommer att bli en pina men det var det värt. Min hemlighet kommer aldrig att blekas ur mitt minne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *