Sonja i högklackade stövlar

Jag gjorde mig i ordning mycket omsorgsfullt. Röda läppar och rött nagellack. Jag hade med mig min svarta flortunna blus med lite mönster som döljer här och var. Om den sitter fel (eller rätt) syns bröstvårtorna mycket tydligt om man inte har BH under det flortunna. Och BH tänkte jag inte ha på mig. Jag satte på mig ett par svarta stay-ups och till det en av mina kortaste kjolar.

För ett tag sedan var jag i en stad i Halland på uppdrag och fick för mig att jag skulle klä mig lite läckert en dag.

I närheten av mitt hotell låg en gymnasieskola. Det var en morgon, när jag egentligen hade tänkt jobba på hotellrummet under dagen, som jag vaknade och var kåt. Jag tog fram min svarta massagestav och onanerade mig fram till en orgasm. Det var efteråt jag fick min idé att klä upp mig häftigt och ta en promenad längs skolan för att se reaktionerna på de unga männen på skolan. Nåja, jag hade förberett mig lite innan jag åkte hemifrån med att ta med mig lite läckra kläder om läget skulle infinna sig.

Jag gjorde mig i ordning mycket omsorgsfullt. Röda läppar och rött nagellack. Jag hade med mig min svarta flortunna blus med lite mönster som döljer här och var. Om den sitter fel (eller rätt) syns bröstvårtorna mycket tydligt om man inte har BH under det flortunna. Och BH tänkte jag inte ha på mig. Jag satte på mig ett par svarta stay-ups och till det en av mina kortaste kjolar. Den är mycket kort! Jag kunde konstatera om jag satte mig ner syntes strumpkanten och lite av mina nakna lår. Jag tog på mig ett brett svart läderskärp om mina nyinköpta högklackade svarta lackstövlar som slutar på halva vaden. Jag tror att klackhöjden är ca 12 cm.

När jag tittade mig i spegeln tyckte jag att jag såg häftig ut. Vågar jag gå ut så här, tänkte jag. Visst vågar jag, tänkte jag, och knäppte upp knapparna på blusen nästan ända ner till naveln. Mina stora bröst blottades rejält. Innan jag gick ut funderade jag på om jag skulle ha trosor på mig. Eftersom det verkade vara varmt ute så bestämde jag mig för att gå utan trosor.

Det pirrade i magen av spänning när jag låste dörren till mitt hotellrum och trippade ut till hissen.

När jag kom ut på gatan kunde jag från speglingarna i ett skyltfönster se att strumpkanten trots allt syntes under min korta kjol. En del bilar tutade efter mig och en tvärbromsade framför ett övergångsställe för att släppa fram mig. Han gav mig massor med slängkyssar. Och sa något som jag tror var: Wow, Wow, Läckert! Din lilla goding!

När jag kom fram till skolgården kunde jag se 5-6 killar stå och prata. Helt plötsligt vände sig alla om mot mig och jag hörde någon som sa: Kolla in henne! De blev tysta och följde mig med blicken. Jag trippade på mina högklackade stövlar så långsamt jag kunde för att få njuta av deras blickar. Jag gav dom ett förföriskt leende. Jag kunde känna deras blickar efter jag passerat dom. När jag kom utom synhåll kände jag hur blöt jag blivit mellan benen. Jag var upphetsad av spänningen och kände mig utsatt av alla kåta blickar på min halvnakna kropp.

Jag tänkte, att det här måste jag göra om, så jag gick tillbaka igen. När de fick syn på mig flyttade de sig närmare gatan. Blickarna riktades mot mig och det var tyst. Man kunde bara höra mina klackars ljud mot gatubeläggningen. När jag närmade mig dom gick jag långsamt och så utmanande jag kunde. Jag ville också höra vad de sa. En kille sa: Den du! Hon skulle man kunna med. En annan sa: Hon är nog bra på att suga kuk. Häftiga bröst hon har. Jag njöt av deras frispråkighet och kände hur kåt jag var. När jag hade passerat dom kunde jag inte låta bli att vända mig om och vinka åt dom.

Jag fortsatte en bit vidare. Gatan där jag gick var smal och lugn och med endast lite trafik. På andra sidan av gatan fanns en länga med bostadsfastigheter. En man på en balkong följe mig med blicken och vinkade.

En sportbil med öppen cabriolet körde förbi mig bakifrån och parkerade 20 meter längre fram. Föraren stannade kvar i bilen och jag kunde se att han vände sig om och kollade in mig. När jag var strax bakom bilen såg jag en man i 30-års ålder som log åt mig. ”Hej, sa han, vet du var Smultrongatan ligger”. Jag gick fram till bilen och skulle precis säga ”nej, det vet jag inte” då jag såg att hans ena hand hade ett fast grepp om hans nakna kuk och ollonet var blottat.

Hans kuk var ganska stor men det var ollonet som fick mig knäsvag. Jag är svag för stora härliga ollon och detta var ett sådant. Jag njöt och stirrade säkert på det i flera sekunder innan jag svarade på hans fråga.
”Konstigt, sa han, men Smultrongatan skall vara här någonstans. När jag fortsatte stirra på hans kuk tog han mod till sig och började onanera med rejäla tag.
”Nej, jag bor inte i stan”, sa jag kortfattat och lutade mig fram och satte händerna på bildörren. Jag ville se när han runkade sin aptitretande kuk.

Han stönade och flämtade lite lätt när jag lutade mig framåt. Vad jag inte tänkte på var att mina bröst blottades nästan helt i den generösa ”uppknäppningen” av min blus. Mina bröstvårtor syntes, men han uppskattade det tydligen.

Han runkade allt häftigare. ”Jag har sett dig gå omkring här en stund”, sa han, ”du är fräck som fan”, ”gillar du att gå omkring så slampigt klädd”, ”du gillar när man blir kåt på dig, va”, ”jag gillar slampor, jag gillar slampigt klädda kvinnor”, ”du gillar att vara slampa, va,”
Utan att invänta mina svar fortsatte han. ”Fy, fan vilken kort kjol du har, du gör mig så djävla kåt, det vet du, va.” Han flämtade allt intensivare.
Jag stod och smålog och njöt av hans runkande och hans fräcka språk.

”Du gör mig så kåt, du är en härlig slampa”, sa han, jag gillar äldre kvinnor som ser ut som luder”, ”du knullar mycket, va”, flämtade han fram, ”dom mulliga låren, dom stövlarna…………du har stövlar på dig…………du knullar i stövlar, va………dina stora läckra pattar som guppar där innanför………gå där i dina i kåta stövlar och visa upp dig………du gillar det………du blir kåt när du går där visar upp dig i dina högklackade stövlar………i lack………det är bara kåta luder som har lackstövlar”
Jag lät honom fortsätta. Det var de enkla spelreglerna.
”Kan du inte sitta in i bilen en stund”, sa han, ”jag lovar att jag inte skall göra något, jag vill bara ha dig här och se på dig.”

Jag övervägde min säkerhet en stund. Just där på gatan var det väl ingen större risk. Problemet var om han skulle köra i väg med mig. Men bilen var öppen så det skulle säkert inte vara några problem att hoppa ut vid något lämpligt tillfälle. Dessutom stod bilen parkerad nära den framförvarande bilen så han skulle vara tvungen att backa först för att kunna köra iväg. Och då skulle jag hinna hoppa ut. Tänkte jag.

Jag öppnade dörren och steg in i bilen till hans stora glädje. Kjolen åkte högt upp och mina nakna lår syntes säkert tio centimeter ovanför strumpkanten.
Han stönade och flämtade och runkade allt intensivare. Hans blick vandrade längs min kropp. Han njöt och runkade. Jag njöt av att titta på hans hårda kuk………med det underbara ollonet.
”Du kan väl sitta med korslagda ben”, frågade han i vädjande ton.
”Oohhh”, stönade han, när jag lyfte upp mitt högra lår och la det över det vänstra.
”Oohhh”, ”dom mulliga läckra luderlåren………och dina luderstövlar”. Du kan väl sära lite på dina luderlår, sa han flämtande.
Jag sjönk ner i stolen lite och särade lite på benen.

”Oohhh”, ”min kuk blir så hård när jag tittar på dig………du tycker om kuk, va………du knullar kuk med dina röda luderläppar, va………du suger kuk med dina röda luderläppar, va………du går utan trosor, va, frågade han.
”Du får väl titta efter”, sa jag, och satte min vänstra stövelklack vid växelspaken och blottade fittan för honom.
Han lutade sig fram och med gapande mun och stora ögon stönade han; ”oohhh………oohhh………oohhhhhhhhh och tre rejäla spermasprut träffade radion.

Jag tryckte ett pekfinger på hans mun och sa: ”tack älskling” och gick ur bilen. ”Underbart” hörde jag att han mumlade.

Helt omtumlad och kåt gick jag vidare. Jag såg en bänk i ett lite grönområde strax över gatan, så jag gick dit bort. De unga männen på skolan såg jag inte till längre. Förmodligen var de på någon lektion nu.
Jag satte mig på bänken och tänkte igenom vad som precis hade hänt. Det var läckert och oväntat. Och spännande.
På håll kunde jag se en äldre man titta åt mitt håll. Jag satt och njöt i solen och satt och tänkte på att killarna på skolan skulle vetat att jag gick utan trosor.

Efter 10 minuter ser jag en av de unga männen komma ut från skolbyggnaden. Han går lite trevande och långsamt men kursen är mot mig och bänken. Han kommer fram och sätter sig på bänken snett framför mig.
Jag hälsade på honom och frågade honom om han inte skulle vara på någon lektion nu. ”Jo”, sa han, ”men jag sa till läraren att jag kände mig dålig.”

”Jag ville se var du blev av för att titta på dig”, sa han. Jag såg att han hade svårt för att ta blicken från min kropp. ”Kom och sätt dig här”, sa jag till honom. ”Får jag det”, sa han överlyckligt. När han satte sig vid sidan om mig kunde jag inte motstå att ta på hans mycket tydliga stånd mellan benen. ”Känns det bra här”, frågade jag honom. ”Ja, det gör det,” sa han. Jag kunde känna att hans kuk var ordentligt styv.

Det som hände sedan var kanske inte så snällt av mig. Men jag njöt och blev vansinnigt kåt på att kåta upp honom. Han hade mina bröst, som syntes tydligt under den flortunna blusen, bara ett par decimeter från sitt huvud. Hans blick vandrade från mina högklackade stövlar upp längs låren. Jag frågade om han hade sett en kvinnas sköte någon gång. Nej, det hade han inte. Han flämtade till när jag sa att jag inte hade några trosor på mig. ”Så du kan titta”, sa jag, och särade på benen. Han böjde sig ner och tittade beundrande på min blottade fitta. Jag tittade upp för att se om någon såg vad vi höll på med. Men jag såg ingen. Inte den äldre mannen heller.

”Om du vill får du gärna följa med mig till mitt hotellrum”, sa jag till honom. ”Så får du slicka min fitta.” Han blev lite nervös och sa att han hade sagt till läraren att han bara skulle på toaletten och komma tillbaka sedan. Fan, tänkte jag. Jag bara ville ha kuk och sett framemot att ligga med särade ben på sängen och ha en lydig tunga som slickade mig.

Han blev jätteglad när jag föreslog att han kunde komma till mitt hotell på kvällen istället. När jag letade efter hotellets visitkort med adressen i min handväska ställde jag mig upp med baken mot honom. Jag böjde mig onödigt djupt ner för att leta. Jag ställde mig med lite särade ben och jag var säker på att han såg hur blöt jag var mellan benen.

Gud, tänkte jag, stick in din hand mellan mina ben. Jag bara längtande efter det. Unge man, ser du inte att du har en kvinna framför dig som bara tigger om att bli tagen, tänkte jag. ”Ta mig mellan benen”, väste jag till slut. Ohh, han tog mig. Jag tittade åter upp för att se om någon fanns i närheten. Men jag såg ingen. Jag hjälpte hans hand fram till clitoris. Jag kände orgasmen var på väg direkt. Herregud, tänkte jag, här står jag klädd som ett billigt luder i en slags park och låter en ung pojke ge mig en orgasm. Tanken kom om och om igen och den hetsade upp mig tills jag kände hur jag började skaka i kroppen och orgasmen sköljde över mig.

Jag satte mig ner omtumlad och gav honom en kyss. ”Ikväll vill jag rida din kuk”, sa jag till honom. Han var i sjunde himmelen. Han var lycklig för vad han hade gjort med mig.
Vi bestämde klockan 8 i receptionen på mitt hotell. Han sa att han ville jag skulle ha på mig mina högklackade stövlar när vi träffades. Och det lovade jag honom.
Men han kom inte. Det kan ju finnas många orsaker till det. Blev han rädd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *