Utanför min dörr

På långt håll så kunde jag höra att det är Rebecka, eller Becka som hon föredrar att kalla sig, som kommer gåendes i korridoren. Det är tredje gången på en timme som hon är på väg till fikarummet. Inget konstigt i det om det inte vore för att det var en rejäl omväg. Becka är 20 år och arbetar som praktikant på lagret. Hon är ganska söt när hon kommer klädd i sina Blåkläder byxor och stålhätteförsedda skor.

Hon tittar in i mitt kontorsrum när hon passerar och ler lite blygt samtidigt som jag följer henne med blicken. I början reagerade jag inte på att hon gick förbi. Jag menar till fikarummet får hon ju gå hur mycket hon vill och vägen dit väljer hon också själv. Det sitter en del yngre killar längre ner i korridoren så jag tänkte att hon gick förbi där för att spana in dom.

Men så upptäckte jag en dag att hon sprang förbi hela tiden fastän det bara var jag där och då började jag undra. Jag menar vad såg hon hos mig, jag var mer än 10 år äldre, när hon kunde få vilken jämnårig kille som helst. Någonting var det i alla fall för hon fortsatte att ta omvägen förbi mig och när vi fikade så dröjde hon sig alltid kvar så länge jag var kvar men hon tog inte kontakt utan hälsade bara sådär i förbigående som man brukar med kollegor man inte känner så bra.

Jag bestämde mig att en gång för alla att ta reda på varför hon hela tiden sprang förbi. Det faktum att hennes praktikperiod snart var slut fick mig att våga. Hade jag uppfattat det fel så skulle hon ändå snart försvinna härifrån. Hon tittade upp mot mig när jag kom ut i fikarummet. Hon stod nere vid kaffeautomaten och hade precis ställt in muggen i automaten.

– Hej, sa hon och följde mig med blicken.

– Hej, sa jag och lät vänsterhanden glida upp på hennes vänstra höft medan jag passerade tät bakom henne.

Jag kunde känna hur hon skälvde till av beröringen och när jag stannade bakom hennes högra axel fortfarande med armen om henne vred hon upp huvudet och mötte min blick. Jag la upp högerhanden på hennes högra höft och jag kunde känna hur hennes vänsterhand gled ner över min egen.

– Du Becka, sa jag, – Jag har märkt att du ofta går förbi mitt kontor.

Rebecka slog ner blicken och jag kunde se att hon rodnade innan hon vred undan huvudet. Jag ställde mig närmare och lutade mig framåt och luktade på hennes hår. En svag doft av persika fyllde mitt sinne och jag kunde höra och känna hur Becka drog efter andan.

– Jag.., började hon men rösten dog ut för henne.

– Du är mycket fin, viskade jag i hennes öra.

Hon pep till lite lågt och la upp högerhanden om min.

– Jag vill ha dig, viskade jag och gav henne en puss på halsen.

Hon ryste till av beröringen och drog mina händer tätare om sig. Försiktigt lyfter hon högerhanden och långsamt smeker hon upp den i min nacke. Jag stönar svagt av beröringen och böjer huvudet bakåt mot hennes varma hand. Långsamt för jag upp högerhanden över hennes mage mot hennes högra bröst. Jag känner hur hon håller andan när jag närmar mig och när jag mjukt glider upp över kullen drar hon häftigt efter andan och högerhanden kramar hårt om min nacke.

Jag är stenhård nu och min hårdhet pressas mot Beckas stuss. Hon svankar hårt bakåt och när min näsa och mun glider över hennes kind vrider hon på huvudet mot mig och vi möts i en kyss. Hennes läppar är varma och mjuka och hennes tunga lirkar sig in i min mun och smeker min tunga. Jag känner hur hon andas tungt och när jag kramar om hennes bröst stönar hon in i min mun.

Som i en dimma hör jag att någon är på väg mot fikarummet och med en nästan övermänsklig ansträngning sliter jag mig från Beckas kyss och glider ifrån henne. Hennes ansikte är rödblommigt och i hennes ögon brinner en eld. Hon lutar sig snabbt framåt och ger mig en kyss innan hon tar kaffemuggen.

– Din tur, säger hon och ler mot mig samtidigt som fridstöraren kommer in i fikarummet.

Vi dröjer oss kvar medan vi väntar på att bli ensamma igen. Vi för ett ganska meningslöst samtal om hennes praktikperiod samtidigt som hennes ögon avslöjar att hon vill något helt annat. När fridstöraren äntligen försvinner bort kastar sig Becka om min hals. Hon kysser mig hårt och pressar sig mot min hårdhet.

– Kom, säger hon och drar mig i handen.

Hon drar med mig bort till en toalett och går in. Jag ser att hon är lite generad, förmodligen av hennes framfusighet, men jag är tät efter henne och låser dörren om oss. Snabbt är jag över henne igen så att inte tillfället skall glida mig ur händerna. Jag smeker upp händerna över hennes kullar samtidigt som jag kysser henne och hon stönar in i min mun. Jag tar tag om nederkanten på hennes tröja och drar den uppåt, hon sträcker på armarna för att underlätta. Hon har en enkel vit behå på sig och jag kan se dom styva bröstvårtorna igenom det tunna tyget. Mjukt knäpper jag upp behån och drar den av henne. Becka gör en antydan till att försöka skylla dom små brösten.

– Nej, sa jag, – låt mig se. Dom är så fina.

Hon ler lite generat och tar bort sina händer. Försiktigt kupar jag mina händer om hennes små bröst och hon flämtar till när bröstvårtorna trycks in i mina handflator. Jag låter händerna glida ner om brösten och stimulerar bröstvårtorna med mina tummar. Becka skruvar på sig och lägger upp armarna om min hals samtidigt som hon söker min mun. Jag besvarar hennes kyss och böjer mig sen ner så att jag kan slicka på hennes bröst. Hon gnyr lite svagt när min sträva tunga glider över hennes styva bröstvårtor.

Hon drar i min skjorta och jag rätar på mig så att hon skall kunna komma åt att knäppa upp knapparna. Med darriga händer och fokuserad blick knäpper hon upp knapparna en efter en. Till slut smeker hon av mig skjortan och lutar sig fram och suger in en bröstvårta i munnen. Jag flämtar till av njutningen som sprids i min kropp. Jag drar upp henne och tar tag i hennes bälte. Snabbt befriar jag henne från byxorna och medan hon försöker trassla av sig arbetsskorna sparkar jag av mig mina egna skor och drar av mig byxorna.

Mina boxerkalsonger står som ett tält av den kraftiga erektionen. Becka ler och fuktar läpparna när hon ser mitt tillstånd. Själv står hon där i ett par enkla vita trosor. Hon ser nästan lite generad ut när hon säger:

– Hade jag vetat det här så hade jag tagit på mig något finare.

– Du är så fin, säger jag till henne, – föresten så är jag bara intresserad av vad som finns under ändå.

– Lika bra att ta av dom då, säger hon och fnissar till lite.

Smidigt glider hon ur trosorna och står naken framför mig. Hon har en liten tofs av könshår kvar i övrigt är hon helt hårlös på könet. Jag föser henne mot handfatet som hon lutar sig mot. Sittande på huk framför henne slickar jag henne över blygdläpparna. Hela hennes kropp skakar till och hon ställer sig lite mer bredbent så att läpparna glider isär. Jag slickar henne i skåran och hon gnäller till när min tunga träffar hennes klitoris. Mjukt stimulerar jag hennes klitta med min tunga och jag kan känna hur hon lägger händerna på mitt huvud.

– Ja, stönar hon lågt samtidigt som hon smeker mitt hår.

När jag känner att hon börjar rycka lite i benen reser jag mig upp. Hon gnäller till lite besviket men besvarar min kyss hungrigt.

– Vänd på dig, säger jag med grötig röst.

Medan hon vänder på sig drar jag av mig boxern. Ollonet är kladdigt av försats och när min lem glider mot Beckas rumpa svankar hon hårt och en våt rand bildas när jag glider mot henne.

– Kom in i mig, vädjar hon och tittar på mig.

Hon svankar hårt och med ett stadigt tag om lemmen för jag den mot hennes savande hål. Hon stönar till när hon känner min lem mot sina blygdläppar. Hon pressar sig hårt mot lemmen och mjukt glider den in i hennes heta inre. Jag flämtar till när jag känner hur hennes heta våta kön kramar om min lem.

– Snälla, knulla mig, vädjar hon.

Jag möter hennes kåta blick i spegeln och hon snyftar nästan till när jag drar mig ur för att genast vända in igen. Becka möter mina stötar. Jag smeker henne över midjan upp över ryggen och fram om brösten. Kramar hennes fasta bröst samtidigt som jag kysser henne i nacken. Tar ett stadigt tag om hennes smala höft och knullar henne rytmiskt. Hon fixerar min blick genom spegeln och jag kan se hur hon biter sig i underläppen.

Jag fuktar mitt finger och sätter det mot hennes bakre hål.

– Snälla inte där, gnyr hon.

Jag tar ingen notis om henne utan låter fingret glida in i hennes stjärt. Hon stönar till högt och pressar sig emot mig. Jag drar mig ur henne och hon vänder på huvudet och tittar på mig med en förvånad min. Jag för upp två fingrar i hennes heta kön och hon pressar sig girigt mot mina fingrar. Långsamt drar jag ut fingrarna och glider upp mot hennes bakre hål.

– Inte där, gnyr hon igen.

Försiktigt pressar jag åter igen in ett finger i hennes stjärt och hon gör ingen ansats till att komma undan. Mjukt låter jag fingret smeka henne mellan fittan och stjärten och jag känner hur fingret glider lättare in för varje gång. Hon rycker till lite när jag trycker in två fingrar i hennes stjärt men hon håller blicken stadigt kvar i min.

När jag så sätter min av hennes safter välsmorda lem mot hennes bakre hål gör hon ingen ansats till att komma undan utan pressar sig istället mot mig. Hon grimaserar lite innan ringmuskeln ger vika och lemmen glider upp i hennes heta bakre hål. Jag pressar mig mot henne och hon går upp på tå. Tills slut kommer hon inte högre utan med ett litet skrik pressar hon sig ner över min lem.

– Knulla mig mjukt nu, säger hon rödblommig om kinderna.

Långsamt drar jag mig ur hennes rumpa för att åter vända in igen. Beckas lilla späda kropp skakar när min lem glider in och ur hennes stjärt. Hon pressar sig hårdare och hårdare mot min lem och snart så försvinner jag in i hela min längd varje gång. I spegeln kan jag se hur hon för ner handen och smeker sig själv.

– Snälla hårdare, jag kommer snart, väser hon fram.

Hennes ögon är vilda och hon manar på mig att knulla henne hårdare. Jag känner att jag själv är på väg när hennes ben börjar skaka. Plötsligt skriker hon till och pressar sig hårt emot mig. Hjälplös sprutar jag all min säd lång upp i Beckas heta stjärt. Hon skakar, kränger och snyftar medan orgasmen ebbar ut i hennes kropp. Tungt lutar jag mig över hennes rygg och jag kan känna hur den skakar och rycker. Min lem slaknar och glider ur henne. Becka vänder sig om och slår armarna om min hals. Kyssen är mjuk och jag kan känna åtrån i den.

– Herregud va skönt, flämtar hon, – hade jag vetat det här så hade jag försökt förföra dig för länge sedan.

Hon fnissar till lite och för bort en hårslinga som lossnat ur tofsen och glidit ner i ansiktet på henne.

– Aldrig att jag blivit knullad till en sån orgasm tidigare, sa hon och log, – kan vi göra om det ikväll?

Och det gjorde vi. Faktum är att Becka flyttade in till mig och efter två är vi fortfarande ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *