En bakdörr öppnades för första gången

Detta hände mig en sensommarkväll för 3 år sedan. Jag, Cissi och Emma skulle på ett grillparty nere vid ortens sjö. När vi började närma oss grillplatsen kände jag att det skulle hända nåt extra denna kvällen. Det var hela skolans partygäng som brukade hänga på dessa fester och som vanligt var det tre stycken som utmärkte sig lite extra och det var Tarzan, Nisse och Amigo, fråga mig inte varför dom heter så men det gör dom.

Jag, Cissi och Emma satte oss lite offside nere vid elden och började spana in några grabbar, och vi kände att vi också var i blickfånget för vissa b la för Tarzan, Nisse och Amigo. Jag kikade lite extra på Amigo för det var han som var sexigast av dessa tre, det ryktades att han hade en jättekuk i byxan så jag tänkte att den skulle jag gärna smaka på. Så jag gick fram till Amigo och frågade om han ville gå upp en bit i skogsbrynat och han hängde med.

Han började ta lite vant på min smala kropp och jag började bli kåtare och kåtare. Vi pratade lite strunt och när vi kommit en bit upp så att ingen såg oss så kunde vi inte hålla oss längre. Han slet av mig min top och började slicka på mina bröstvårtor som vid det här laget stod rätt ut och jag började fumla med hans byxor och nu skulle vi se om ryktet var sant?

Jag blev fullständigt chockad av denna jättekuk som han hade innanför byxorna, jag kastade mig ner och började bearbeta hans jättekuk och jag hörde hur han njöt i fulla drag.

Plötsligt drog han upp mig och sa till mig att göra som han sa. Han lyfte upp mig i ett träd och hängde mig på en gren uppockned och sen slet han av mig byxorna och började slicka mig. Och detta hade jag aldrig varit med om innan så jag njöt så mycket så att jag inte märkt att vi fått sällskap av Tarzan, Nisse, Cissi och Emma. Dessa hade visst blivit så kåta av denna syn att dom inte kunde hålla sig utan låg alla i en hög och sög och slickade om vartannat. Plötsligt hörde jag en bekant röst det var Cissi som kom fram till mig och viskade.

– Nu ska jag förverkliga en dröm med dig, nu ska jag smaka på dig och en tjej för första gången.

Först blev jag lite chockad men det kunde jag inte vara så länge för det var den skönast slickning jag någonsin varit med om. Sen kom Nisse och drog ner mig och sa att nu skulle jag få så mycket kuk som det gick! Amigo la sig underst och körde in sin jättekuk i min anal och Nisse låg på och körde min fitta full och Tarzans kuk hade jag i munnen. Och Cissi och Emma låg i en 69:a och slickade varandra detta blev jag så kåt av så att det tog inte många minuter innan jag kom i en våldsam orgsam.

Sen när det var dags för grabbarna att komma så ställde de sig över oss tjejer och fullständigt sprutade ut sin sperma över våra munnar och bröst. Sen la vi oss alla i en hög och laddade om batterierna för en omgång till, men den tar vi en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *